Lemmy Kilmister ulos kaapista....

  • 1 / 26
  • Heavymies
  • 2.7.2005 19:46
Ian 'Lemmy' Kilmister is a Rock n Roll icon. His legendary band MOTORHEAD has been going on strong for over 30 years, and there looks like no signs of the band, or the man faltering.

"I play Rock n' Roll to the max," he told VH1, "Motorhead are a Rock n' Roll band, devoted to partying, booze, and sex". Sex is something Lemmy Kilmister is renowned for. The man claims to have bedded thousands of women, including ladies from Penthouse and Playboy. Lemmy isn't the most good looking of all chaps, but he's definitely turns humans on, whether with his music or with his lifestyle.

But has his life been all women all the time?
"People have difficulties overcoming guilt", Lemmy said, "One thing that makes us feel guilty is our sexuality. I know many good people who are gay or bisexual, and I'm proud to say that I can Rock and booze with the best of them. Why? Well, because I am one."
You heard right, Lemmy has decided to come clean and spill the truth out to all his fans.
"My sexual urge for females was always a driving force to the music. Songs like 'Limb From Limb' and 'Make My Day' were written as odes to the female body. But sometimes we, as men, can not always find females to be the more... err... nourishing gender sometimes. Y'know what I mean? Sometimes this... feeling takes you over and you wanna experiment and try out new stuff. I am proud of being a bisexual, and this still doesn't mean I don't want a little bit of p**** on the side (laughs)."
"Prejudices are always hard to break. But I don't give a shit about what others think of me. Motorhead has never been about the critics. It's all the music. Just because I enjoy some guys doesn't mean jack. I still churn out the music every fucking night, all the fucking time. I am proud of my fans, and they know that I always give 100%."
Rock n' Roll, and in particular Metal has always been a rather macho genre. However, with legendary musical icons like Rob Halford (JUDAS PRIEST) and Freddy Mercury (QUEEN) admitting to being homosexual, the stereotypes have been stripped down. Lemmy's coming out may come as a shock, but can we deal with it? The man certainly can.



"I love you guys. No innuendo intended!"


Että silleen....
  • 2 / 26
  • Motörhead
  • 3.7.2005 0:47
Suurin osa tän sivuston Paula Koivuniemi -faneista ei varmaan tajua lainkaan mistä on edes kyse, mutta kyseessähän on todella merkittävä ulostulo, sillä Rock ja Heavy ovat aina olleet homofobisia ja machoja musiikinlajeja, sehän näkyy jo naisrokkarien prosentuaalisesta määrästä. Lemmy on ollut tunnettu ruokkoamattomista tavoistaan ja "Bad boy"-imagostaan, ollut eräänlainen syntisen rock -elämäntyylin kansikuvapoju.
  • 3 / 26
  • Rokkihomo
  • 3.7.2005 12:02
No. Mun on naemma taas pakko heivata sanoituksia tanne.
Lemmy on kaksikymmenta vuotta suunnilleen joka keikalla
"laulanut" seuraavan hengentuotoksensa:

"If you squeeze my lizard
I´ll put my snake on you
I´m a romantic adventure
And I´m a reptile too

But it don´t make no difference
´cos I ain´t gonna be, easy, easy
the only time I´m easy´s when I´m
Killed by death

I´m a lone wolf ligger
But I ain´t no pretty boy
I´m a backbone shiver
and I´m a bundle of joy

But it don´t make no difference
´cos I ain´t gonna be, easy, easy
the only time I´m easy´s when I´m
Killed by death"

(Motorhead: "Killed by Death")

...jota olen jaksanut siteerata itse vuosikausia (myos taalla).
  • 5 / 26
  • Heavymies
  • 3.7.2005 18:19
"If you squeeze my lizard
I´ll put my snake on you
I´m a romantic adventure
And I´m a reptile too"

Tuo ylläoleva on aika eroottiikka panoitteinen, hakkaa kuus-nolla Madonnan "Like A Virginin" ihan vasurilla

Lemmyn seksikäs kähinä....wuuuoohhh
A fake MOTÖRHEAD story has been making the rounds on the Internet allegedy quoting the group's mainman, Ian "Lemmy" Kilmister, as finally admitting that he is "bisexual." The article, which credited VH1.com as its original source, is believed to have originated in a May 20, 2005 posting to the band's official forum, but regained strength this past week when it was republished on several other sites, including a Dutch metal webzine, which quickly removed it from its pages after BLABBERMOUTH.NET informed it of the article's inauthenticity. However, this didn't stop the metal community from going into a state of shock about Lemmy's alleged sexual orientation, causing this site alone to receive countless e-mails from concerned fans who expressed their surprise over Lemmy's "revelation."

Eli se siitä.... :( olis ollut virkistävää tässä kaikenmaailmojen trendipeelojen keskellä tälläinen juttu, mutta kun ei niin ei
  • 7 / 26
  • Rokkihomo
  • 4.7.2005 11:56
No... aikuvuodesta kiersi vastaavanlainen toisesta epatodennakoisesta, The Poguesin laulaja Shanesta...
Judas Priestin laulaja sentään tuli jo ajat sitten kaapista, eikä se hänen heavy-uskottavuuttaan syönyt, päin vastoin. Joten ehkä tuo hevimaailman homofoobisuus on aika liioiteltua.
Niin no. Ei ajat sitten, kyllähän Halford oli supertähti melkein 30 vuotta ennen kaapistatuloaan. Ja on toistaiseksi ainoa julkisesti homo heavymuusikko. Hänen yhtyeensä tiesi aina, mutta eivät juuri muut.

Ja hänestä ei todellakaan osattu odottaa, vaikka nahka- S/M -kamppeet tavallaan viittasivat siihen. Ylimacho/nahka/niitti -asuihin pukeutuminen on enemmän sääntö kuin poikkeus heavybändeillä, Judas Priest loi tämän muodin ja sitä pidettiin "kovan juttuna". Kukaan ei tajunnut, mihin se viittasi.

Kolmannekseen, luultavasti jos hän olisi kertonut homoudesta heti, bändistä ei koskaan olisi tullut suosittua. Hän sanoi itsekin haastattelussa, että "I think it was easier for people to accept, after all the good times they spent with my music. They were thinking like "Remember all the great shows, all the great records-- does it really matter?"

Halford oli maailman arvostetuimpia ellei arvostetuin genren laulaja ennen kaapistatuloaankin, joka oli raivannut tiensä menestykseen työläiskodista, musiiikinlajissa, mikä ei kuvia kumartele ja haistattaa pitkät auktoriteeteille ja uskonnollisille tahoille jo bändin nimessä kappaleissa kuten "Breaking the law" ja "You don't have to be old to be wise".

Hän voitti kunnoituksensa, ja sitten vasta saattoi tulla kaapista. Tavalliselle rivimuusikolle kaapistatulo olisi voinut olla ja on luultavasti vieläkin tuhoisaa.
Eiks Faith No Moren basisti tahi rumpali tai jotain ollut myös ihan avoimesti homo? Hänen tekemänsä biisi taisi olla "be aggressive"
Judas: kyllä, mutta yhtä kaikki ulostulo ei vahingoittanut Halfordin uraa tai saanut hevareita heittelemään keikalla mätiä tomaatteja. Kyllä se jostakin on osoitus.

Roddy Bottum oli Faith No Moren kosketinsoittaja ja kai avoimesti homo. Tosin FNM ei kyllä ollut mikään tyylipuhdas heavybändi.
japa: Osoitus ehkä siitä että jos on alansa paras, kaapistatulo salittaan parhaiten. Halford kertoi harkinneensa pitkään, eikä osannut ennakoida lopputulosta koska oli ensimmäinen hevari joka niin teki.

Joo totta että FNM kosketinsoittaja oli myös avoimesti homo. Mutta ei hänkään alkuaikoina uraansa. Roddy Bottum sanoi "Kukaan ei olisi uskonut että olen homo kun soitin Faith No Moressa. Se oli täydellinen suoja."

Musiikin ulkopuolelta, urheilusta tällainen esimerkki vastaavasta:

http://www.timbomb.net/ian/

Ian Roberts, Rugby (Australialainen jalkapallo, maailman väkivaltaisin jokkuelaji) -tähti, joka tuli kaapista peliuransa aikana (1995) ja jatkoi peliuraansa vielä 5 vuotta avoimena homona. Hän oli koko liigan arvostetuimpia ja korkeimmin palkattuja pelaajia, joten tultuaan kaapista hänet yllättävästi hyväksyttiin. Joukkuekaverit (heteromiehiä) sanoivat, että "on tärkeää olla sinut itsensä kanssa". Itseasiassa ainoa homofobia mitä hän kohtasi, tuli yleisön joukossa olevilta seksuaalisuudestaan epävarmoilta jalkapallofaneilta huutelun muodossa.

Hän on kai koko planeetan ainoa miespuolinen joukkueurheilija, joka on tullut kaapista peliuransa aikana. Hänet hyväksyttiin, koska hän oli paras, tähti. Kellään ei ollut varaa kritisoida.

Siltikin... hänen on pitänyt olla kaapissa ja pelata kovaa, käyttäytyä ammattimaisesti pukuhuoneissa ja joka tilanteessa vuosien ajan, voittaakseen pelikavereidensa luottamuksen ja arvostuksen. Sittenkin kaapistatulo on ollut riski.

Homolta vaaditaan enemmän.
Judas: Vähän samalla tavalla kuin naisilta vaaditaan miehiä enemmän pätevyyttä, että he pääsevät korkeisiin virkoihin. Mutta aika nopeasti heidänkin asemansa on muuttunut. Vielä parikymmentä vuotta sitten hallituksessa oli yksi tai kaksi kiintiönaista, jotka olivat esim. toisia opetusministereitä. Vertaus voi kuulostaa kaukaa haetulta hevihomoja käsittelevässä topicissa, mutta pointti on, että homojen asema muuttuu myös kaiken aikaa. Ja edelleen väitän, että kyllä se jostain kertoo, että ulostulonsa jälkeenkin Halfordia ihailtiin ja hänen arvonsa tunnustettiin.
Niin ja kysyisin vielä Judakselta: mistäs helvetistä sen tietää, olisiko tuota jalkapalloilijaa hyväksytty homona aikaisemmin tai jos ei hän olisi ollut joukkueen tähti? Mistä tietää, ettei hänen vatkuttelunsa perustunut vain hänenomaan pelkoonsa hyljeksinnästä?
Voi vain arvailla.

Fakta on se, että huipputason joukkueurheilijan ulostulo mediassa on johtanut välittömään uran tuhoutumiseen jopa 90-luvulla. Ulostuloa yrittäneitä on vain kourallinen, kaikilla se on johtanut uran tuhoutumiseen, esim.

Billie Bean - baseball
Glenn Burke - baseball
Justin Fashinu - jalkapallo
Roy Simmons - jenkkifutis
Esera Tuaolo - jenkkifutis
David Kopay - jenkkifutis

Roberts on ollut varmasti tietoinen tästä. Myös yksilölajeissa ulostulo on tabu. Marc Leduc, kanadalainen olympianyrkkeilijä tuli kaapista vasta 1999 eläkkeelle jäämisen yhteydessä 31-vuotiaana.

Roberts oli rugbyliigan parhaiten palkattu pelaaja aikanaa, joten hänellä on ollut tietty sädekehä ja erikoisasema. Australiassa rugbyn taso ja rahasummat ovat todella korkeita. Roberts on toistaiseksi ainoa joka on pystynyt moiseen tekoon. Hän kyllä tuli muutamalle joukkukaverilleen ulos ennen julkista ulostuloaan, mutta kaikki on ollut hyvin varovaista sitä ennen.

Roberts on sanonut, että ulostulon jälkeen pelipiireissä ei ole ollut ongelmia, mutta aussijuntit huutelevat ja heittävät tavaraa katsomosta, ja tulevat haastamaan riitaa baareissa ja kaduilla.
"I was out with my friends and we we're minding our own business. There was, you know, these fuckwits hanging in the front of a hotel. One of them came right to my face, and said "Roberts, you fuckin poofer.." The footballer in me wanted to rip this guy apart, rip his fucking throat off.. He must have seen the vengeance in my eyes." mutta kuitenkin totesi, että "as long as they don't touch me, I'm ok."

Tavallaan Roberts ja Halford ovat vastaavia tapauksia. Ala vain on eri. Urheilumaailma on silti ehkä hevimaailmaakin homofobisempi, rockfaneilla on ehkä rennompi asenne elämään?
"Urheilumaailma on silti ehkä hevimaailmaakin homofobisempi, rockfaneilla on ehkä rennompi asenne elämään?"

Jos on aivan pakko tehdä yleistys, niin kyllä noin taitaa olla.
naisten puolella asiat aika painvastoin.
niin joukkue kuin yksilolajeissakin paljo lesboja.

ammattiurheilioista esim tenniksessa suuri osa on lesboja.
Niinhän se on. Vaan eipä niitä julkisuudessa kyllä näy Suomessa. Harva urheilijalesbo haluaa tuoda parisuhdettaan julki, vaikka heterourheilijoiden suhdesekoilut ovat jokapäiväistä lööppikamaa.

Miesten ja naisten suhtautuminen koskettamiseen (heteroiden kesken) on eriluonteinen, mikä korostuu urheilussa enemmän kuin monissa muissa ammateissa. Lisäksi homo mies on "pehmeämpi" henkisesti monen mielestä, mikä on "heikkous". Lesbous on melkeinpä etu monen heteron mielestä urheilijalle, luonne "sopii paremmin" urheiluun kuin heteronaisen.
Siis miehet ovat aina hieman vihamielisempiä homoja kohtaan, kuin naiset lesboja. Tämä johtuu jostakin todella alkukantaisesta asiasta.
"Siis miehet ovat aina hieman vihamielisempiä homoja kohtaan, kuin naiset lesboja."

Kaikella kunnioituksella: pidetään nyt joissakin rajoissa tuo yleistäminen.
oikeessa olet judas, harvat suomalaisurheilijat kertovat julkisesti lesboudestaan. vaikka paljon meita on,taalta nimimerkin takaa on niin paljon helpompi kirjotella kuin julkisesti tulla tunnetuksi lepakkona.
ulkomailla paljon helpompi olla oma itsensa, kun ihmiset eivat kyttaa ja supise et toihan on toi..onks seki lesbo..
tai jos kyttaavat ni eivat ainakaa heti tunnista.

ystavapiirissa kuitenki monet sporttaajat aika avoimesti.
sportbabe... jep. Luulisin kuitenkin että urheilupiireissä miesten homoseksuaalisuus on Suomessa sen verran iso tabu, että mahdolliset tapaukset ovat kaapissa osittain/kokonaan myös työkavereiden kesken?
Noinhan Esim. nuo jenkeissä olleet tapaukset, Billie Bean ja Esera Tuaolo pelailivat joukkueessa vuosia ilman että kukaan tiesi siellä.

Toisaalta yksilöurheilijoilla on ollut sen verran vapaampaa, että heillä on yleensä ollut osa työkavereista tietoisia... esiim. Bob Paris, Marc Leduc ym...

ja Jaballe... niin se vain on. :( Mä en ole koskaan tajunnut miksei voisi yleistää. Enhän mä pysähdy tarkistamaan jokaista lyhtypylvästäkään, että onko se nyt varmasti metallia ja valo päässä. Tarkoitin, että homofobia USEAMMASSA tapauksessa vaikka 100 tapauksesta aggressiivisempaa miesten taholta.

Johtuupi ihan siitä luontaisesta / kulttuurisesta erosta, miten miehet ja naiset suhtautuvat lapsesta asti koskettamiseen. Voit esim. nähdä heterotytön istuvan toisen heterotytön polvella ja silittelevän toisen hiuksia, ja sitä pidettäisiin aivan normaalina kaveruutena. Heteropojat eivät useinkaan tee näin.

Jos sitä nyt pitää jollakin selittää, niin ehkä se juontaa juurensa metsästäjä/keräilijä -ajoilta, kun naiset tekivät kaikki samoja töitä, kun taas miehillä oli metsästysseurueessa jokaisella oma tehtävä. Miehet ovat enemmän yksineläjiä, naiset laumaeläjiä.

Miehet ja naiset ovat kovin erilaisia myös paitsi ruumiinrakenteeltaan, myös psyykkisesti, eikä heidän käyttäymistään koskaan voida tulkita samojen sääntöjen mukaisestii. Se pieni ero tulee aina olemaan.
En ole lainkaan samaa mieltä miesten ja naisten eroista. Ihmiset ovat yksilöitä eivätkä keskiarvoja. Jos maailmaa katsoo noin rajoittuneella asenteella, siitä saa kovin vähän irti.

Tilastojen mukaan naiset ovat verbaalisesti lahjakkaampia kuin miehet, miehet taas matemaattisesti lahjakkaampia kuin naiset. Tarkoittaako se, että jos poimimme kadulta ensimmäisen vastaantulevan naisen ja sitten miehen, kyseinen nainen on miestä verbaalisempi ja mies naista matemaattisempi? Ei tosiaan tarkoita. Ominaisuudet voivat mennä ihan päin vastoinkin.

Ihmisistä suurin osa on oikeakätisiä. Voiko siitä tehdä yleistyksen, että ihminen on oikeakätinen? Ei voi.

Ja nämä esimerkit olivat kärjistetyimmästä päästä. Ihminen on monimutkainen kokonaisuus, jonka käyttäytymistä ja kehitystä määräilevät etupäässä ihan muut asiat kuin esim. sukupuoli tai seksuaalinen suuntautuminen. Kulttuurieroja tietenkin on - maiden välisiä, kaupunkien välisiä, harrastuspiirien tai vaikka kaveripiirien välisiä. Esimerkiksi mainitsemiesi urheilupiirien oletettu ahdasmielisyys ei koske yksittäisten pelaajien asenteita vaan joukkopaineessa syntynyttä, ajan muovaamaa kirjoittamatonta lakia.

Itse en missään tapauksessa halua tulla kohdelluksi *miehenä*, vaan ihmisenä. Tämä ei tarkoita, etten tuntisi olevani joka solullani mies. Se tarkoittaa vain, että toteutan mieluummin yksilöllistä minääni kuin jotakin hiton luolamiesaikana kehittynyttä metsästäjänvaistoani.

Tuollainen "niin se vain on" -ajattelu valitettavasti johtaa siihen, että sitten se todellakin vain on niin, eikä nähdä vivahteita eikä kehitysmahdollisuuksia missään eikä kenessäkään. Ja silloin ihmiset pysyvät ennakkoluuloisina eikä maailma muutu. Jalkapallopiiritkin pysyvät ahtaina, koska niin se vain on että niin on.
Japa... Selvä se, että toiveikkuutta ja tulevaisuudenusko pitää olla. Mutta tiedostamalla ongelmat saadaan enemmän aikaan kuin kiistämällä ne.... en väitä että itse pystyisin sellaiseen.

Roberts ja Halford ovat molemmet työntäneet päänsä käärmeen pesään, menneet juuri sinne mihin on käsketty, että homo ei saa mennä. Ja tehneet sen luultavasti juuri siksi, "to make a difference".
Tällaiset miehet kun muuttavat ulostulollaan homoasenteita paremmaksi kuin miljoona pride-paraatia, iskevät juuri sinne missä ongelma on: machojen, työväenluokkaisten heteromiesten keskelle.

Ainoa keino "päästä vihollisen keskelle" on menestyä ensin, sitten vasta kertoa. Kuin rikollisjärjestöön soluttautunut poliisi, joka näyttelee olevansa rikollinen itsekin. Sen on järjettömän karua ja kovaa... kuten sekä Halfordin että Robertsin koko elämä. Monissa tapauksissa sitä ei palkita mitenkään, huippu jää saavuttamatta ja kaapistatulo tekemättä.

Priest olisi huudettu lavalta tomaattisateen saattelemana, jos Halford olisi kertonut Judas Priestin alkuvaiheessa työväen luokan heviräkälöissä mikkiin heti aluksi olevansa homo tms... kulkenut sateenkaaripaita päällä.

Joten ei intoilla vielä.. Suomessa ei ole ensimmäistäkään muusikkoa tai urheilijaa, joka olisi edes koittanut tulla kaapista. Luulisin että jos Suomessa on niin hullu että lähtee vaikka pelaamaan jääkiekkoa homona, homous jää lähinnä oman pään sisäiseksi asiaksi, onnettomine heteroavioliittoineen. Jos Saku Koivu tulisi kaapista, hänet EHKÄ hyväksyttäisiin. Ehkä. Riviurheilijalla on kovin vähän vaihtoehtoja.