Kamalaa aivopesua!

  • 1 / 16
  • Minä vaan
  • 23.6.2005 21:41
Itse kävin tuolla http://hipforums.com/forums/showthread.php?t=95856
ja sain niin huonon olon ja pahan mielen ettei pahemmaksi voisi juuri tulla:(((((( AIVAN KAMALAA, että jotkut vanhemmat voivat lähettää OMAN lapsensa jonnekkin kristittyjen pitämälle AIVOPESULEIRILLE. AIVAN TÖRKEÄÄ! Itse näin teini-ikäisenä homoseksuaalina voin todeta, että ONNEKSI täällä meillä tilanne ei ole ainakaan tällä hetkellä ainakaan yhtä masentava ja ahdistava. (En ole kuullut että meillä Suomessa olisi vastaavanlaisia leirejä pidetty.) Käy kyllä sääliksi niitä minusta hyvin KIPEITÄ ihmisiä, jotka kyseisen kamalan idean ovat keksineet ja toteuttaneet. Mielestäni sekä kyseisten nuorten vanhemmat että kallonkutistajayhdistys syyllistyvät vakavaan rikokseen -ainakin henkiseen väkivaltaan, sairaallosen asteen rasismiin sekä vapaudenriistoon. Onneksi tuli luettua tuo vasta illasta, sillä muuten mulla olis menny koko päivä ihan pilalle:/ Siis aivan järkyttävää...:(((
Elämä on... varsinkin tuolla vapaassa, sivistyneessa ja kehittyneessä maassa, jota kaikki niin ilolla kunnioittavat edellä mainitusta syistä -
että se siitä Yankeelan kunnioituksesta...
Lisää tätä samaa löytyy varsin tuoreesta elokuvasta Latter Days. Se kuvaa mormoonien tapaa hoitaa tällaiset jutut. Eri asia, kuinka todellisia sähköshokkihoidot sun muut aversiomenetelmät ovat siellä tänä päivänä.

Sinällään elokuva on hieman siirappinen miesparin rakkaustarina.

Juhani
Itselläni on ollut huolenaiheena eräs mies. Hän on läpikäynyt työyuupumuksen ja on saanut siihen terapiaa. Samalla hän on tullut uskoon.

Jonkun aikaa hän kävi seurakunnan miestenpiirissä jossa tutustuin häneen lähemmin. Nyt hän haluaa kovasti päästä avioon. Sukukin varmasti siihen painostaa,koska tiettävästi ei toisellakaan pojalla ole vaimoa. Perintö ja sukutilan jatkaminen ovat maalla tärkeitä vielä tänäkin päivänä.

En ole oikein uskaltanut kysyä missä hän käy mutta sivulauseista päätellen hän on ollut sellaisella kurssilla millä voi vapautua vanhanpojan ongelmista. Asia haiskahtaa Aslanin ehetymiseltä.
En oikein tiedä onko hän kenties homo, mutta mielestäni on. Tästä päättelen että koko koulutusajan aikana hän ei ole ottanut yhteyttä minuun millän tavalla. Itselleni tulee hänen nähdessään kova halu tehdä lähempääkin tuttavuutta hänen kanssaan.
Vaikuttaa vahvasti siltä, että miehen olisi parasta ottaa avioero painostavasta suvustaan. Edes heteron ei pitäisi avioitua sukunsa painostuksen takia.
  • 6 / 16
  • imagination
  • 24.6.2005 22:32
Minuakin ihmetyttää miksi homoseksuaalisuus herätti ja herättää vieläkin niin paljon kummastusta. Minusta se luonnollista variaatiota.

Muistan yhden venäläisen laihan lääkärin, joka opiskeli täällä. Hän oli jostain belaruksesta. Hänen mukaansa venäjällä homoseksuaaleja yritettiin käännyttää heteroiksi ja heille annettiin psyykelääkkeitä ja yritettiin kaikenlaisia aversio-terapioita.

Amerikan psykiatriyhdistys tutki asiaa ja tuli lopulta tulokseen ettei homoseksuaalisuus ole sairaus. Se ei siis ole patologista. Mutta se että näitä ylipäätään tutkittiin on outoa.

Minusta täytyy muistaa, että amerikka on maa, jossa on niin paljon erilaisia mielipiteitä ja ihmisiä. Se on kokonainen eri kulttuurien sulatusuuni. Minusta on kamalan outoa, että kun he alkoivat pelkäämään terrorismia niin siellä sisällä hallinnossa, osa sai kirjeitä, joissa oli tappava määrä pernaruttoa. Ja lähettäjät eivät olleet terroristeja, vaan amerikkalaisia. Minusta näin ulkoapäin katsottuna se on ikäänkuin maa, jossa "vasen käsi" ei tiedä mitä "oikea" tekee. Mutta silti kaikki on tarkkaan kontrolloitua ja laskelmoitua. Jotenkin paradoksaalista minusta. Koska sehän on kuitenkin supervalta niin taloudellisesti kuin puolustuskyvyltään.
Muistakaahan leffa "But I am just a cheerleader" ;) Se on parodia heteroistamisleiristä. En tosiaan tiennyt, että sellaisia on OIKEASTI olemassa! :0
Voi luoja tuota menoa. Tosta tulee niin sanoinkuvaamattomanhuono olo!

Miten kukaan voi tehdä lapsilleen jotain tollasta??
Eipä kannata ihmetellä tuota jenkkilän meininkiä...Ainakin kun lukaisee seuraavan pikku-uutisen:

"Poru sateenkaaresta

NEWYORKILAINEN esikoulu on joutunut pyytämään anteeksi vanhemmilta, koska sen opettajat olivat piirrättäneet pienillä pilteillä värikkäitä sateenkaaria. Vanhempien tulkinnan mukaan sateenkaari on homoseksuaalien symboli. Koulu on ilmoittanut rajoittavansa lapsille tarjolla olevien kynien värivalikoimaa, jotta tapaus ei toistuisi." ( Iltalehti / hullu maailma)

siinä taas nähdään kuinka maailman suurin demokratia tukahduttaa luovuuden. Seuraavaksi sitten sanoitetaan kai uusiksi Judy Gardlandin kappale " Somewhere over the rainbow" .
Tuore juttu USA:sta.
Viime vuonna maailmanlaajuista huomiota herätti urospingviinipari Roy ja Silo New Yorkin eläintarhassa. Ne perustivat perheen. Pari ryhtyi ensin hautomaan kiveä munana. Kun se korvattiin oikealla hedelmöitetyllä munalla pariskunta hautoi niin, että siitä kuoriutui poikanen, joka sai nimen Tango.

Homo-pingiiviinipariskunnasta ja heidän poikasestaan on nyt kirjoitettu lastenkirja. Se tullaan todennäköisesti poistamaan lasten ulottuvilla ainakin joissakin osavaltioissa. Esimerkiksi Oklahoman edustajainhuone teki päätöksen, jolla kirjastoista poistetaan lastenkirjat, joissa homoteemaa tai sateenkaariperheitä on käsitelty.

Uutinen kokonaisuudessaan osoitteessa:
http://www.365gay.com/newscon05/06/062705tango.htm

Juhani
Juu ei ole mikään uusi juttu tuo homojen "parantamis"laitokset Yhdysvalloissa. Monissa osavaltioissa joissa vanhemmilla on ylin päätösvalta lapsiinsa nähden myös psykiatriseen hoitoon määräämisessä, teinejä postitetaan "sairaaloihin" hoitoon. "Hoidot" ovat sähköshokkeja, kidutusta/nöyryytystä. Aika monet sikäläisistä katulapsista on moisista paikoista karanneita.
En nyt muista lähdeteosta kun on aika monta vuotta kun luin, mutta siinä oli karkulaisten tapauskertomuksia. "But I'm a Cheerleader" on muuten todella hauska elokuva.
Jaa, pitihän se arvata. Kävin lukemassa niitä sääntöjä ja siellähän se luki. Babtistikirkon ohjelma. Ei ole ainut homojenvastainen projekti joka heillä on Yhdysvalloissa käynnissä.. Omituinen se maa on, ei siitä yli pääse...
Joko amerikkalaisvanhemmat ovat ryhtyneet toimiin saadakseen sateenkaaren pois taivaalta sateen jälkeen?

G
Geschwitz, mainio oivallus. Jos näillä ultra-konservatiiveillä ja paavilla olisi pienikin mahdollisuus, he takuulla puuttuisivat tähän sateenkaarisymbooliin ja se nykykäyttöön. Juuri noin päättömiä kannanottoja esimerkiksi USA:sta muualtakin kantautuu.

Pohjois-Irlannissa, Belfastissa on tarkoitus pitää Gay Pride 6. elokuuta.
Roomalaiskatoliset, presbyteerit ja babtistit vaativat Belfastin kaupunkia kieltämään juhlinnan. Sateenkaariyhteisö on torjunut kärkevästi kirkonmiesten vaatimukset fanaatikkojen puuhasteluna. Siitäpä pastorit ovat ottaneet herneet nenään: "Kristittyjä kielletään kertomasta mitä Jumala sanoo heidän (homojen) synneistään."

Juhani
Suomessa "leirit" ovatkin sellaisia 6, 9, 11, 12 tai 13 kuukauden mittaisia...