Espoo Ciné 23.-28.8.2005

  • 1 / 3
  • JuhaniV
  • 31.7.2005 13:42
Seuraavaan kopioitu esittelytekstiä.

Espoo Ciné tulee taas pian, tarkemmin ottaen 23.-28.8. ja paikka on vanha tuttu Espoon kulttuurikeskus.

Lesbo-, homo-, bi- tai transyleisöä ei ole tälläkään kertaa unohdettu. Cinén lippuja voi ensi kertaa ostaa netin kautta ja lipunmyynti ON JO ALKANUT. Klikatkaa siis osoitteeseenhttp://www.espoocine.org ja varatkaa paikkanne elokuvataivaasta. Nettiliput ovat normaalihintaisia edullisempia pilettejä!


PINK ZONE 2005 yleisesittely
Kahjoja kanadanitalialaisia, espanjalaisia naisia hermoromahduksen partaalla, baijerilaisia soutajapoikia, hongkongilaista herkkyyttä ja rajat ylittävää rakkautta Pariisissa - Espoo Cinén tämänvuotinen Pink Zone on etninen buffet vaativaan makuun.

Painopiste on komediassa, sillä viidestä elokuvasta vain kaksi tipahtaa ko. genren ulkopuolelle. Draamat eivät kuitenkaan ole mitä tahansa tipahduksia, vaan intensiivisiä näyttöjä tekijöidensä tinkimättömästä ammattitaidosta.

Yan Yan Makin palkittu rakkaustarina Wu die (Butterfly) hakee vertaistaan koskettavassa eroottisuudessaan. Sébastien Lifshitzin Pariisiin sijoittuva Wild Side hehkuu täysillä transseksuaalin päätähtensä, kauniin Stéphanie Michelinin lumovoimaa. Loppukesäänsä huumoria kaipaaville on tiedossa täysosumia.

Marco Kreuzpaintnerin Kesämyrsky on hykerryttävä teinikomedia soutuleiriläisistä hormoniensa armoilla.

Inés Párisin ja Daniela Fejermanin A mi madre le gustan las mujeres tallaa puolestaan mm. Woody Allenin ja Pedro Almodóvarin hauskaksi havaitsemalla tiellä. "Mutsi tykkää tytöistä" -tarinan pääosassa nähdään säteilevän seksikäs Leonor Watling.

Sokerina pohjalla on vihdoin Espooseen saatu Émile Gaudreaultin hersyvä Mambo Italiano, joka toissavuotisilla Lontoon lesbo- ja homoelokuvafestivaaleilla voitti puolelleen yleisön jakamattoman suosion. Tätä komediaa ei kenenkään kannata ohittaa.

Pink Zone osoitteessa:
http://www.espoocine.org/2005/index.php?page=ticketing&lang=fin&tctpage=movielist&&showlast=1
  • 2 / 3
  • JohnnyFinland
  • 1.8.2005 21:45
Myös elokuvat "Il Più bel giorno della mia vita" ja "Was nützt die Liebe in Gedanken" sisältävät homohahmon, vaikkei niitä Pink Zone -teeman alle olekaan sijoitettu.

Harmillisesti päällekkäin Espoo Cinén kanssa Helsingin juhlaviikot tarjoaa Pedro Almodóvar -retrospektiivin Elokuvateatteri Orionissa.