Antti Tuiskun musiikkivideo

Antin uusi video oli kovin heteroseksuaalinen.
Mitä jos Antti olisi homo,mutta kaapissa.Häiritsisikö häntä hänen videon heteroseksuaalinen lataus?Entä laulujen sanoitukset ym.
Eikö tämä ole turhaa? Kaipa se Antti olisi ulkona kaapistaan, jos olisi homo.
Itseasiassa Antin on pakko kaapissa jos näin olisi.
Antin levymyynti romahtaisi aivan täysin, jos Antin ihailijat joita ovat 99% pikkutyttöjä, saisivat tietää Antin homoudesta.
  • 4 / 16
  • Public eye
  • 9.5.2005 10:22
Kenenkään yksittäisen henkilön seksuaalisuuteen en ota kantaa sinne enkä tänne. Useimmat ammatit ovat kuitenkin sellaisia, että oman persoonallisuuden kaikkien ominaisuuksien esilletuominen ei ole mitenkään tarpeellista eikä kaikessa mielessä edes suotavaa.

Muun muassa esiintyvän taiteilijan ammatti on sellainen. Esiintyjä vetää julkisuudessa koko ajan jonkinlaista roolia, vaikka joissakin haastatteluissa annettaisiinkin sellainen kuva, että nyt puhuu muka omasta oikeasta elämästään yksityishenkilö se-ja-se eikä esiintyjän julkinen minä.

On ammattitaitoa ja ammatillista käytöstä esiintyä julkisuudessa ammattinsa ja työnantajansa odottamalla tavalla. Yksityiselämän puolelle työnantajan valta ei tietenkään ulotu, mutta tällaiset kaikkein julkisimmat ammatit kyllä kaventavat sen yksityisyyden hyvin ahtaalle.

Nuorisoidolin tehtävänä on vedota omaan kohderyhmäänsä tavalla, joka takaa kaikkein suurimman myynnin. Toinen tie on ryhtyä uudistajaksi ja markkinoimaan jotain vaihtoehtoista tapaa menestyä, ehkä samalla kasvattaen kohderyhmäänsä ja avartaen sen ajatusmaailmaa. Tämä tie on henkilökohtaisesti koettavaksi paljon kivisempi eikä todennäköisesti myöskään johda työnantajan odottamaan taloudelliseen tulokseen. Sille tielle siirtyminen onnistuu yleensä parhaiten kypsemmältä taiteilijalta, joka on jo ehtinyt vakiinnuttaa suosionsa.
Naulan kantaan, Public_eye.

Antille olisi ammatillinen itsemurha tulla ulos tässä vaiheessa.
Siis onko Antti homo? Täällä puidaan asiaa ihan kuin se olisi fakta , että joskus tulee ulos kaapista?
No onhan se homo mutta mitä siitä. Seurustelee onnellisesti ja on kaapissa. Olkoon niin.
Kuulin että antin sanoittama biisi Tyhjä huone olisi omistettu ex-rakkaalle.. Miehelle??!? VAI?
  • 12 / 16
  • höpöhöpö
  • 26.5.2005 17:03
Lakatkaa jo vatkaamasta tätä Antti on homo -aihetta. Oli tai ei, MITÄ VÄLIÄ?! Muistaakseni täällä joskus kivenkovaa väitettiin, että Rasmuksen Lauri on homo. No nytpä se on muuttanut avoliittoon tyttöystävänsä eli sen PMMP:n vaaleen pimun kanssa. Että se siitä.
Miksei tällaisilla asioilla saisi spekuloida? Ei kaikkea pidä ottaa niin vakavasti, lähinnä hauskaa ajanvietettä.
mikä on 100m pitkä ja siinä on 3 häpykarvaa?
Antti Tuiskun lippujono. eh
Lähinnä tämä keskustelu osoittaa ainakin a) ihmisten loputtoman uteliaisuuden ja b) toiveajattelun.