Nykänen uhkailee Lomania

OHO-lehden etukannen kertomaa:

OHO! ja Tähtisumua 22/2005

Teuvo Loman pelkää
MATTI UHKAILEE MINUA!
Nykänen mustasukkainen Mervistä
  • 2 / 10
  • Lehtikeisari
  • 3.6.2005 13:05
Mitkä draaman ainekset tässäkin on! Kohta Teukka varmaan tilittää kohulehdissä olevansa sittenkin enemmän naisiin päin ja syyshäiden olevan luvassa. Mervissä ja Teukassa on kyllä vakka löytänyt kantensa. Taas saadaan lisää meheviä otsikoita ja monen sivun mittaisia revittelyjä!
Tämän viikon Seiska esitteli Teuvon ja Merkan lomakuvia romanttisesta Roomasta. Parin ympärilla on kuulemma pyörinyt jo romanssihuhuja, mutta suhteesta puuttuu seksuaaliset jännitteet, sillä "Teuvo on yksi Suomen tunnetuimmista gay-miehistä". (onneksi)
Roomassa ystävykset shoppailivat ottivat muotikuvia Mervistä.
Mervillä on nyt alkanut sinkkuelämä!
Siinä oikein homokuningas ja faghagien kuningatar ovat löytäneet toisensa. *reps*
Voi hyvä luoja... Juuri kun luulin suomalaisen lehdistön jo vajonneen niin alas kuin mahdollista....
"Voi hyvä luoja... Juuri kun luulin suomalaisen lehdistön jo vajonneen niin alas kuin mahdollista...."

Pitäisi kai olla tyytyväinen, että meillä on näiti fingerrooseja ja lomaneja. Kun ihmisillä on aikaa keskittyä heihin, yhteiskunnassa ei liene mitään perustavanlaatuista ahdinkoa.
Jos mä nyt kekkaisin jotain positiivista tähän ...
Mervi on tarjonnut mallin, miten vuosien (?) railakkaasta ja hengenvaarallisesta ryyppykierteestä voi astua ulos. Se on hienoa.

Teuvo taas on julkihomo ja siksi tervetullut, ei se nyt mitään vaarallista tai edes moraalitonta ole tehnyt.

Valtakunnan salarakas ja kohukaunotar - noh, se on tuonut julkisuuten miten kyseenalainen moraali voi olla valtakunnan huipputason pitkän linjan poliitikolla. Eikös meidän ollut syytäkin saada tietää ...? Vai luuliko kaikki jo tietävänsä?

Tälleenkin voi asiaa katsella. Eikö? Mutta jos iltiksiä ja seiskoja vilasee niin oksettava olohan siitä päällimäiseksi hiipii totta tosiaan.
Kyseisessä Seiskassa oli myös T. Lomanin ja hänen "miesystävänsä" kuva ja pieni juttu yhdessäasumisesta. Jos kokonaisuutta ajattelee näiden kahden jutun välillä ( siis Lomania miehensä kanssa / Lomania ja Mervi Tapola-Nykänen-Tapolaa), voi yksinkertaisesti vetää yhden johtopätöksen: julkisuuden kipeys.
Loman sai tällä mediatempulla hiukan lisää palstatilaa - samoin Mervi. Se, että Matin uhkailut sotketaan mukaan, on vain dramatiikan lisäämistä. Homothan rakastavat dramatiikkaa.

Seiska- lehti tosin on ennenkin julkaissut ristiriitaisia juttuja julkimoista. Kunnon mediakonsultille olisi töitä reilusti näiden meidän pikkujulkkujen ohjailijana. Nimittäin tuossa omatoimisessa julkisuushakuisuudessa on se paha puoli, että puolitotuuksien uskottavuus kärsii. Heteroromanssi huhut tässäkin tapauksessa menettävät uskottavuutensa, kun toisaalla lehdessä sankari seikkailee uskollisen poikaystävänsä kanssa.
  • 9 / 10
  • Hmmmmmmmm
  • 5.6.2005 11:20
Minusta tässä on jo ainekset Suomen omaan Jerry Springer-Shown.
Poor White-Trash valtaa markkina-alaa uusimpana viihteen polttoaineena.
7-päivää lehti on tämän viihteen variaation päälipun kannattaja Suomessa.
Salarakkaat, kohujulkkis, mediapersoona....uusia ammattinimikkeitä vanhoille nimityksille (kylähullulle ja kylän jakorasialle).


Teuvo Lohmanista sen verran....hänen stylisti kykynsä ovat ehdottomasti makuasia ja ilmiselvästi ne rajottuvat pelkästään pintaan, vaikka eikö tuossakin asiassa kokonaisuus olisi tärkein......???
Kerrankin Suomeen on löytynyt AITO pariskunta! Ketkä voisivat olla yhtä paljon sielunveljiä kuin Teuvo ja Merkka?! ÄO on kummallakin jotakuinkin yhtä "suuri" ja molemmat ovat yhtä "kauniita". Kuorrutuksena tämän kermakakun päällä on vielä suunnitelmat dueton levyttämisestä... Tuosta tulee varmasti hitti (etenkin kun tietää Teuvon mahtavat musikaaliset lahjat ja upeaakin upeampi lauluääni). Onhan Schnappikin listaykkösenä keski-euroopassa!

Sanotaan, että puolisot alkavat ennen pitkää muistuttamaan toisiaan. Tässä tapauksessa tuo on tapahtunut jo ennenaikaisesti: verratkaa vaikkapa hiuksia, "stylisti" himassa ja molempien päät on kuin rappuhako.

En tajua noita roskalehtiä. Enkä niitä, jotka elävät niiden varjolla. Mielestäni julkisuus, joka tulee esim. Seiskan kautta, on vähintäänkin kyseenalaista. Mutta kaipa se on pakko hyväksyä, että nykypäivän trendisairauksien eli mielenterveysongelmien kautta sairaalloinen narsismi on hyväksyttyä.