hurskastelevat amerikkalaiset..

Okei.. yleistäminen on rumaa ja niin edelleen, mutta IHAN TOTTA. Erehdyin tässä (ihan sattumalta, en minä muuten!! krhm..) katsomaan oikein amerikkalaisen "realityn" helmeä, Unelmien poikamiestä (The Bachelor) tässä viime perjantaina.. Holy COW!! Siis ihan totta, joukko naisia, 18-27-vuotiaita muistaakseni olivat ihan HÄMMÄSTYNEITÄ kun siis yksi näistä naisista oli ihan vallan SUUDELLUT naimisissa olevan miehen kanssa. Voi hirvistyksen kamalustuksen kanahäkki, lienee matkalla helvettiin jo moinen neitonen.

Lisäksi tässä sarjassa oli ko. poikamiehellä siellä naisten joukossa oma hyvä ystävänsä, nainen, ikään kuin vakoojana selvittämässä naisten aikeita ystäväänsä kohtaan. Ja kerrottuaan ystävälleen poikamiehelle tämän erään naisen "syntisestä" menneestä elämästä, hän ihan suoraan sanoi ystävälleen, ettei voi eikä aio olla enää hänen ystävänsä mikäli mies ottaa kyseisen naisen "omakseen". Eläköön suvaitsevaisuus.

Ihan totta, voivatko aikuiset naiset tosiaan olla noin käsittämättömän naiiveja, että kuvittelvat, etteikö tuollaista (avioliiton ulkopuolisia suhteita) sattuisi ihan yhtenään.. ??
En katsonut kys. ohjelmaa. Kommentissasi sotket - mielestäni - todellisuuden ja hyväksynnän keskenään.
Minä en ensinnäkään rupeaisi päsmäämään yhdellekään kaverilleni sopivaa puolisoa. Toisekseen tämän "parhaan ystävän" kommentti on ihan ala-arvoinen, sen kai voi Martinkin myöntää. Minä en ainakaan lopeta yhteydenpitoa, vaikka en voisi sietää kaverini seurustelukumppania.
  • 4 / 10
  • sunshine
  • 14.3.2005 15:58
Olen joskus katsonut/nähnyt jonkun jakson tästä tai vain samantyyppisestä sarjasta. Todella hurskasta menoa.

En kuitenkaan ole BKM:n kanssa samoilla linjoilla tuon "kuvittelvat, etteikö tuollaista (avioliiton ulkopuolisia suhteita) sattuisi ihan yhtenään.. ??" -kohdan kanssa. Ei niitä nyt yhtenään satu, ei ainakaan läheskään kaikille.
Kuka edes uskoo tätä reality-tv ohjemia? Kaikkissa on hieman "ohjattu" käsikirjoitus, tuottajat neuvovat ohjelmaan osallistujia jne...
Joten kaikki tietävät mistä on kyse ja mitä katsojat himoitsevat, Dramaa!
Mitä mehevämpi paljastus sen parempi ja takuu varmasti kamerat pysyvät juuri sinussa ja kukapa muu näihin ohjelmiin tunkee kuin narsisiti ja julkikseksi haluava tyyppi.

En usko että menee kovin kauan kun ensimmäinen kuolema tai murha löytyy jostain Big Brothersista...se takaa hurjat katsojaluvut.
Luin jostain että nyt on rakenteilla jo ensimmäinen Forever Big Brother joka siis pyörii loputtomiin...se on pieni kylä jossa on joka puolella kameroita. Eikä ole edes kymmentä vuotta mennyt loistavasta elokuvasta Truman Show.
Ehkäpä tuo edellämainittu kuolema sitten tulee löytymään juuri tuosta pikku kylästä.

Pitäisikö mainita niille Suomen pikku julkiksille jotka pyörii loputtomiin roskalehtien kannessa että vihdoinkin olisi tiedossa ihan oikeaa työtäkin sen julkisuuden varjossa ja kamerat olisi heissä Koko Ajan!

Hallelujaa koko julkisuusmylly, päästä Seiskan kanteen ja kuolla......yeah, what ever!
juu,trish niminen nainen oli myös maannut naisten kanssa! kertoi samassa jaksossa. on muuten aika söpö mimmi!
  • 8 / 10
  • Condoleezza
  • 14.3.2005 22:04
On paljon miehiä ja naisia, jotka elävät perinteisten uskonnollisten normien mukaan ja elävät suojattua elämää.
mut ei varmaan yhden tositeevee -shown kaikki naiset yhtä lukuunottamatta...muut piloutu tän yhden taakse ja sitten muka kauhistellaan!
Polar, niinpä olikin. Ja sekin, että oli naisen kanssa maannut, herätti kauhistusta. Ja se, että kyseinen ihminen oli suudellut ja ilmeisesti harrastanut seksiäkin muutama päivä ennen kuvausten alkamista. Siis tämä vapaa sinkkunainen. PÖYRISTYTTÄVÄÄ todellakin, hänenhän olisi siis EHDOTTOMASTI pitänyt kuukausikaupalla, ellei nyt ihan koko elämäänsä säästää itseään miehelle, joka ohjelmassa flirttailee, suutelee ja hyväilee lukuisten naisten kanssa. Hallelujaa!

En nyt tietenkään ihan kirjaimellisesti tarkoittanut, että pettämistä tapahtuu ihan yhtenään, mutta on naiivia kuvitella, että sitä tekisivät vain toisia ihmisiä julmasti hyväksikäyttävät naiset ja nautinnonhaluiset miehet iki-neitseellisen vaimon leipoessa pikkuleipiä kotona essu kotikoltun päällä..