MUNARISTEILY 2oo5

Seuraava
Järjestäjän kommenttiin yksi huomio: Jos laskee Oopperan hinnan Siljan pe-la-hinnoilla tulee summaksi n.75000 euroa. Jo muutamankymmenen hengen ryhmä saa 20% alennuksen mutta jos vuokraat koko laivan maksat täyden hinnan? Munaristeilyn hinnastolla bruttohinnaksi tulee 92000 euroa. Eli on myytävä 80% jotta saadaan maksettua edes laivavuokra, puhumattakaan ohjelmasta! Käsi ylös joka uskoo? Näkyykö niitä käsiä. . .
Köyhät ja valittajat jääköön rannalle, niin meillä osallistujilla on sitäkin hauskempaa ...
Ja mitä väliä on sillä mille tasolle joku järjestäjä palvelunsa, kuten tässä tapauksessa Munaristeilyn, hinnoittelee?

Kyse on vain siitä menetkö sinne koska a) haluat ja b) sinulla on varaa. Päinvastaisessa tapauksessa jäät rannalle vaikka heiluttelemaan niitä käsiä.
"Irstas nimi karsii hyssykkäisimmät homot pois, joten bailumeno voi olla parempi."

Mitäkä? Minusta siis on aivan loogista, että joku kieltäytyy menemästä nimen vuoksi. Munaristeily on mahdollisimman huono nimi homoseksuaaleille tarkoitetulle tapahtumalle.

Ei se liity mitenkään hyssykkyyteen. Minä en tiedä onko lesboja kutsuttu homoristeilyille, mutta itse vastustan tuota nimeä ja en menisi, vaikka osaan kyllä pitää hauskaa.
no lepsot on aina sellasia vastarannan kiiskejä. koskaan ei ole asiat hyvin.
pitää järjestää erikseen naisten pileitä yms turhuuksia.
monestiko miehet ovat olleet vaatimassa miesten pileitä joihin lepakot ei sais tulla?! no ei koskaan..
mut jos ei munaristeily kelpaa niin miten ois pinpiristeily?
Miksi se "muna" pitää yhdistää sinne miesten alapään killuttimien suuntaan? Minusta Munaristeilyn nimessä on kyse iloisen värisestä pääsiäismunasta. Ja jos pääsiäismunaristeilyllä käy vuosittain, niin kyseessähän lienee munasarjaristeily... :)
Jössez, miten tämä nyt tähän asiaan liittyi? Mitenniin vastarannan kiiski? En tarkoittanut, että olisin änkemässä väkisin johonkin homojen omaan juttuun. Tarkoitin sitä, että jos olisin mies ja homo niin minua ärsyttäisi tuo risteilyn nimi, koska se liitetään niin helposti pelkkiin genitaaleihin ja seksiin, vaikka homous on hyvin pitkälti henkinen asia. Näitä seksiassosiaatioita on vain niin ylen määrin liikaa liittyen homoihin, ettei sitä tarvitsisi lietsoa enempää vaan antaa jonkinlaista uutta realistisempaa näkökulmaa asiaan.

Totta, voihan munaristeilyn käsittää pääsiäismunanakin..

Esiintyykö homojen joukossa sovinismia, muuten? Tuli mieleen tuosta vihamielisestä suhtautumisesta..
Joo joo ja Sunshine: Kyse on uskottavuudesta. Bisneksen teko (myös homoilla) on ok, mutta miksi valehdella? Ja ketä te muuten olette? Alkaako Mand... ?
Mitä teitä kaikkia vaivaa??Hauskan pidostahan tässä on kysymys!!!Homot ja lesbot on kutsuttu bailaamaaan yhdessä kerrankin ja tämä taapahtuu vain kerranvuodessa JOTEN NYT SSUT SUPPUUN JA BAILAAMAAN!!!
njoo, minen ainakaan (lesbona) ymmärrä miksei homoille suunnattua iloista pääsiäisristeilyä sais sanoa munaristeilyksi?

sehän on vallan kiva sanaleikki, kertoo järjestäjienkin huumorintajusta... eikös?

ihan eri asia nyt olis jonkun konferenssin nimi, mutta tässähän on kai tarkotus pitää hauskaa? hellyydellä suhtaudun. :)
"Munaristeily on mahdollisimman huono nimi homoseksuaaleille tarkoitetulle tapahtumalle."

Musta taas toi munaristeily on tosi hyvä - ja vielä suomenkielinenkin! Jos joku tosta tykkää huonoa niin kyllä taitaa olla silloin pipo niin kireällä, että on parempikin, kun jää pois, ettei pilaa muiden tunnelmaa.
Joo, mutta jostain kumman syystä pitää sitten netissä jauhaa kuinka ko. tilaisuus on p:stä. Joku taitaa olla tosi kipee. En tajua.
Ei johdu pipon kireydestä, etten tykkää Munaristeily-nimestä. Se vain tuntuu niin kovin lapselliselta sanaleikiltä, kuin koululaishuumoria typerämmästä päästä. Nolottaa järjestäjien puolesta, kun itse tapahtuma on kuitenkin ollut ihan tasokas.
No nyt voisitte ne jotka ei pidä tästä risteilyn nimestä alkaa ehdottaa uusia nimiä risteilylle. Eikös viime vuonna ollut kilpailu nimestä ja missä on se voittanut ehdotus? Tietääkö kukaan.?
No, voisi vaikka kehittää jotain cruisailuun liittyvää. Lainasanaa joutuisi tietysti käyttämään tai ulkomaan kieltä, eihän se ihanteellinen ratkaisu taida olla...

Entäs jonkin tyyppinen "samassa veneessä" -henkinen juttu, kun kerran L-, B- ja T-asiakkaat lienevät yhtä tervetulleita kuin G-sektorin edustajat? Kuulostaako enemmän järjestötouhulta kuin biletykseltä?

Mitäs jos soveltaisi jonkinlaista Lemmenlaiva-teemaa? Sarjahan oli mitä suurimmassa määrin kitschiä ellei suorastaan campia. Toisaalta, muistaako sitä enää tarpeeksi moni?

Kevät ja risteily. Eikö se kuulosta aika romanttiselta yhdistelmältä melkein sellaisenaan? Onko pakko olla sanaleikki? Vaaleanpunainen kevätristeily. Ei sentään, siinä alkaa olla jo liikaa siirappia.

Ei tule valmista ideaa nyt mieleen, myönnän. Mutta kun firmallekin on keksitty niin nokkela nimi kuin Madrenalin (se on minusta oikeasti hauska), niin luulisi, että tuotteellekin pystyttäisiin. Jos vain halutaan.
Tapahtuman nimi voisi olla esimerkiksi Sateenkaarisaari, selvää suomea olisi sekin. Kuvaisi sitä, ettei olla matkustamassa yhdestä paikasta toiseen, vaan kellutaan taianomaisesti Itämerellä kerran vuodessa.
tOTESIN VIIME VUONNA,ETTÄ TYYPILLINEN JUNTTIKANSAN RYYPPYRISTEILY-ELI TÄNÄ VUONNA EI KIITOS.SAMALLA RAHALLA LENNÄN KAVEREIDEN LUO KESKI-EUROOPPAAN.
Minä en oikein ole vieläkään saanut selvää, mitä siellä risteilyllä tehdään, muuta kuin syödään( ne ketkä syövät), tanssitaan(alasti?),juodaan ja taas tanssitaan(vaatteet päällä?) ja saunotaan(alasti?)ja juodaan ja tanssitaan ja ....ja sammutaan ja...mitä? Miten aika oikeasti kului?
joo tota, mun omasta mielestä tän risteilyn nimi vois olla Operan 20 tunnin risteily.
Mulla oli ainakin todella kivaa ja paras pääsiäinen ikinä!Mikäs siinä bailatessa rennossa ja mukavassa seurassa.Kaikki olivat hyvällä tuulelle enkä yhtäkään tappelua nähnyt niinkuin muilla risteilyillä.Odotttelen innolla tämän vuoden risteilyä kolmen viikon päästä!!
Tapahtuman pääesiintyjä on vahvistunut. Nettisivuilta lisää infoa.

Kovasti kysellyn GAYDOLS karaokekilpailun biisilista tulee myös kotisivuille.

Muutamia hyttiluokkia vielä vapaana.

http://www.munaristeily.fi
Kiitti järjestäjille jo etukäteen lupaavan kuuloisesta risteilystä!Kaikki otettu huomioon ja itseäni varsinkin loistava Robin S.ja Sun Club!
Tulossa varmasti hauska pääsiäisristeily :)
Pääesiintyjänä siis ROBIN S (US) - virkistääksesi muistiasi tsekkaa tämän discodivan biisit tapahtuman kotisivuilta.

Naisille on myös omaa ohjelmaa, Munaristeilyn naistenbileet järjestetään perjantai-aamuna kello 11.oo ja ohjelma jatkuu aina satamaan paluuseen asti.

Riviera sykkii jälleen lähes läpi yön ja sen ohjelma jättää tuskin ketään kylmäksi. Mukana mm. DTM Poolpartyt sekä DTM:n ja UNITYN yhdessä järjestämä SUN-CLUB.

Tapahtumaa on markkinoitu myös Suomen rajojen ulkopuolella ja osallistujia on tulossa mm. Norjasta, Virosta, Venäjältä, Italiasta, Intiasta, Englannista, Thaimaasta, Boznia Herzegovinasta sekä USA:sta.

Jäljellä on vielä hajapaikkoja muutamista hyttiluokista.

Tervetuloa.
Seuraava