Maa 2 / G-889

  • 1 / 5
  • Bio [male]
  • 11.3.2005 14:14
Tämä ei vars. kuulu aiheeseen, mutta onko kukaan teistä nähnyt/kuullut sarjasta "Maa 2" (Earth 2). Tietääkseni ko. sarjassa ei ollut gayvivahteita, mutta Antonio Sabato Jr. näytteli salaperäistä Alonzo Solacea, jolla oli yhteys G-899 asuttavien maahisiin. Sarja kuuluu lapsuuteen ja oli melko kiinnostava.

Se on esitetty kahteen otteeseen Kakkosella vuosia sitten. Tietääkö kukaan onko se olemassa millään DVD:llä tms.? Kiitos etukäteen! Kysyin kerran Yleltä uusintoja, mutta eivät uusi kolmanteen otteeseen l-(.

-A-
  • 2 / 5
  • Chiron
  • 11.3.2005 15:17
Jep. Yksi suosikki scifi-sarjoistani. Tuli tosiaan muutama vuosi sitten ylen puolelta. Tarpeeksi hämärä ollakseen hyvä sarja. Itse diggasin John Danzigeriä näyttelevästä Clancy Brownista. Ollut monessa pahiksen rooleissa kuten Highlanderissa The Kyrgan, ja onhan kaveri näytellyt niin monessa muussa tv-sarjassa. Se Antonio Sabato Jr:n hahmo oli kyllä aika mielenkiintoinen ja onhan mies tosi komeekin!

Itse näkisin mielellään ko. sarjan uudestaan, tai omistaisin sen. Tvshowsondvd.comin sivulla kerrotaan että: "This is one a LOT of you have been waiting to hear, though! Rumors have reached our ears: Earth 2 is planned for DVD, most likely for later this year sometime. Timeframes are tentative, and there is nothing else to say right now. Stay tuned, and we'll have more for you as this story develops! Tieto päivitetty: 2/16/2005. Eli ei muuta kuin odottelemaan...
  • 3 / 5
  • Bio [male]
  • 11.3.2005 15:26
D. oli myös kiinnostava tyyppi. Eikö se loppukin jäänyt avoimeksi? Yksi kuoli, muut jäi selviytymään. Semmoiset elokuvat ja sarjat on melkein alna hyviä, joissa lopputulosta ei tiedä.

Muuten, se maahislaji, eli terriaanithan oli kaikki miespuolisia, joita syntyi maanraoista tai jotain...? Moon cross -pilottijakso oli mun mielestä kiinnostavin.
  • 4 / 5
  • Chiron
  • 12.3.2005 11:19
Selailin scifi -bookmarkkejani, ja ko. sarjan fanina olin laittanut E2 fanisaitin ylös: http://umsa7.ums.edu/~anniebw/earth2/

Sarja todellakin päättyi cliffhangeriin - "In the series finale, "All About Eve", Devon Adair contracted a mysterious disease, and was placed in cold sleep until a cure was found. This was done so that Debrah Farentino - who was pregnant at the time - could take time off to have her baby. When she was ready to come back, they would write her back in. The producers also knew that there was a strong possibility that the show would be cancelled, and deliberately filmed a cliffhanger to try to force the hand of the network."

Terriaaneista puolestaan kerrotaan seuraavaa: "Terrians Tall, bipedal aliens that live underground, inside a network of caves beneath the surface. Terrians resemble the New Guinea "mud-men" in form. They are all male, and consider the planet to be their Mother. They have a complex tribal system. Terrians also function in a "group-mind" structure, but are non-violent. Any Terrian who goes against the group mind is automatically cast out of the tribe. The Terrians are also guardians of the planet. They communicate via the Dream Plane, similar to the aboriginal "Dreamtime" or shamanic trance. They also have the ability to communicate via a whale-like trilling. Their weapon of choice is a "lightning stick", which shoots energy bolts that are supposedly channeled from the planet's magnetic sphere."

Noita juttuja löytyy lisää mainitsemaltani sivukokonaisuudesta, frequently asked question -osion alta. Lainasin noi jutut tähän suoraan (toivottavasti se ei ole kovin tämän foorumin sääntöjen vastaista :o) Jos ei viitsi itse mennä kaivamaan tietoa esille...

Tuli vielä mieleen, että harmi kun todella hyviä sarjoja on lopetettu kun katsojia ei ole löytynyt tarpeeksi. Yksi todella mielenkiintoinen sarja oli Harsh Realm, joka lopetettiin harmittavasti kesken. (Sarjassahan seikkailtiin rinnakkaismaailmassa - todella mielenkiintoinen käsikirjoitus) Sarjaa tehtiin vain 10 jaksoa. Löysin hyvän fani saitin ko. sarjasta, jos kiinnostaa: http://www.harshrealm.net/
  • 5 / 5
  • Bio [male]
  • 12.3.2005 20:11
Heyyyy!! Kiitoksia linkeistä, Chiron! täytyypi katsoa:-)

Harsh realmia en oo seurannut, enkä muitakaan sarjoja pitkään aikaan (paitsi tehistä;). Jotenkin syvyys ja tarpeellisen realismin puute on yleistä monissa . Positiivinen esimerkki on LOTR:ssä on kaikenlaiset mikrotiplutukset, aseet, koristeet yms. joita kaikkia ei edes ehdi nähdä.Tuovat todella syvyyttä kokemukseen. Lisäksi monissa on vaikutteita eri maiden kulttuureista.

Tuo eri todellisuuksien tasoilla seikkailu on jotenkin tällä hetkellä buumia. Esim. kuolleet sankarit peleissä ("Soul Reaver") on tai ainakin oli kova sana. Eskapismia?