Homoudesta ei voi parantua

 • 1 / 12
 • Realisti
 • 20.2.2005 14:51
Minulla on..ööh, sangen omalaatuinen teoria. Nimittäin se, että homoudesta ei voi "parantua"

Tämä teoria pohjautuu pariin tosiasiaan. Ensinnäkin, mitä ilmeisemmin ei ole olemassakaan mitään sellaista asiaa kuin "homo" Tai siis niinkuin me sen käsittäisimme;"ihmistä joka ei KYKENE seksiin saman sukupuolen kanssa"

Sen sijaan on olemassa ihmisiä, jotka enemmän tai vähemmän ovat tehneet valinnan niissä olosuhteissa, jotka heille on lapsuudessa ja nuoruudessa annettu. Perustan kantani geneettiseen tutkimukseen, joka ei millään lailla tue edes ohutta teoriaa siitä, että olisi olemassa edes homouteen "altistavia" geenejä. Niitä ei ole, ja sitäpaitsi yksi geeni vaikuttaa yleensä ainakin kolmeen eri seikkaan ihmisessä, joten käytännössä tällaisen geenin löytäminen poistamisesta puhumattakaan olisi miltei MAHDONTA!

Homous on tietyissä olosuhteissa muodostuneesta "vapaasta tahdosta" tehty valinta. Siihen saattavat vaikuttaa esim nuoruudessa koetut, normalien heteroseksuaalisten suhteiden vähäisyys, huono, osittain pelonvärittämä suhde vastakkaiseen sukupuoleen, tai esim voimakas läheisyys omaansa, esim vaikkapa isoveljen tai kaksosen kautta. Kuitenkin väitän, että niin sanottuja umpihomoja on hyvin, HYVIN pieni määrä koko "homopopulaatiosta" Noin 10% koko maapallon väestöstä on(yleensä kaapissa) joko homo tai biseksuaalista, mikä käytännössä tarkoittaa sitä, että tämä, noin 10% populaatio on valmis tai kokee halua harrastaa eroottisia suhteita saman sukupuolen kanssa. Syyt tähän ovat hyvin monimutkaiset, mutta enemmän psykologisia kuin geneettisiä. Enemmän tai vähemmän homoseksuaalisuus on tietoinen valinta, joskin halu elää "kaapissa" on yleensä sen verran suuri, että se ajaa henkilöä kohti heteroseksuaalisa suhteita, tehden näin homoseksuaalisuuden hävittämisestä käytännössä mahdottomaksi, koska nämä ihmiset eivät välttämättä edes halua jäädä "kiinni" Voisimme tietenkin josittella, että JOS meillä olisi käytössä taikasauva ja pilleri, jolla homoseksuaaliset ajatukset ja tunteet saataisiin täysin hävitettyä ihmisestä(siis käytännössä lapsuus ja nuoruusmuistojen peukaloimista)niin kuinka moni sen ottaisi? Varmaan aika moni jo ihan vapaaehtoisesti(saattaisi peräti jopa maksaa siitä)mutta se ei ole nyt tässä tarinan pointti. Homoja on, ja heitä on pakko sietää, koska "taikapilleriä" ei ole, ja yritykset jollain muulla lailla "muuttaa" näitä ihmisiä vain pahentavat KAIKKIEN asioita entisestään! Joten, jos homoudesta ei kerran voi parantua, niin ehkä meidän olisi vihdoin alettava sietää heitä, eikös juu?
"Homous on tietyissä olosuhteissa muodostuneesta "vapaasta tahdosta" tehty valinta. Siihen saattavat vaikuttaa esim nuoruudessa koetut, normalien heteroseksuaalisten suhteiden vähäisyys, huono, osittain pelonvärittämä suhde vastakkaiseen sukupuoleen, tai esim voimakas läheisyys omaansa, esim vaikkapa isoveljen tai kaksosen kautta."

Voinet perustella kantasi erilaisin psykologisin ja psykiatrisin referenssein. Samoin viitannet myös tutkimuksiin, jotka kumoavat joltiseenkin mittavan, geneettisen tutkimuksen tuottaman todistusaineiston homoseksuaalisuuden biologisesta pohjasta.

Kiitos!

Siihen saakka katson, että siskostani tuli heteroseksuaali, koska lapsena hän näki isämme laittavan sikarin suuhunsa. Veljeni kehittyi heteroseksuaaliksi, koska hänellä oli pelonvärittämä suhde vastakkaista sukupuolta olevaan hoitotätiin. Toisesta siskostani tuli heteroseksuaali, koska hän oli erittäin läheinen kaksosveljensä kanssa joka, incidentally, on myöskin hetero. Summa summarum, heterous on tietyissä olosuhteissa muodostuneesta "vapaasta tahdosta" tehty valinta.
Minä en ainakaan niitä "taikapillereitä" suuhuni pistäisi.

Jos nyt puhutaan homoudesta parantumisesta, niin samantien voidaan käsitellä seuraaviakin:
ruskeasilmäisyydestä parantuminen
yli 180 cm pituudesta parantuminen
perunamuusista pitämisestä parantuminen
korvavahan erittämisestä parantuminen
kaksikielisyydestä parantuminen
yli sentin syvyisestä navasta parantuminen
jne.
bat
20.02.2005, 21:20
Minä en ainakaan niitä "taikapillereitä" suuhuni pistäisi.

Minusta olisi hienoa että joku keksisi pillerin jolla voisi sopivasti saada pahimmista homofoobikoista aina vuoropäivinä avoimesti huom hyvin avoimesti homoseksuaaleja ja sitten sen pillerin vaikutus katoaisi ja kuitenkin muistaisi kaikki mitä on edellisenä yönä tapahtunut Maman jälkeen jossain jatkoilla missä olisi ollut vaikka Seitsemän Päivää lehden toimittaja paikalla ;-)

Jos nyt puhutaan homoudesta parantumisesta, niin samantien voidaan käsitellä seuraaviakin:
ruskeasilmäisyydestä parantuminen
yli 180 cm pituudesta parantuminen
perunamuusista pitämisestä parantuminen
korvavahan erittämisestä parantuminen
kaksikielisyydestä parantuminen
yli sentin syvyisestä navasta parantuminen
jne.

Minulla oli lapsena vähintään sentin korkuinen napa kuulemma sen takia että huusin liikaa. No ehkä just sen takia musta tulikin tällainen et mul ei olisi mitään tuollaisia ulokkeita ;-)

kia
Olisihan se hienoa jos tuollainen "taikapilleri" keksittäisiin! Päästäisiin kerralla eroon surkeista kaappihomoista ja ahdistuneista "bi-seksuaaleista". Eli meidän oikeiden homojen elämä tulisi täten helpommaksi.
 • 6 / 12
 • Rokkihomo
 • 21.2.2005 18:01
Realisti,

paasi on naemma piukkana ja taynna jo kertaalleen sulatelluista ravintoaineista.
 • 7 / 12
 • Jacqueline.N.
 • 21.2.2005 20:11
Homous EI OLE OMA VALINTA! Miksi joku lähtisi tieten tahtoen vaikealle tielle jos hyväksyttävämpi tie on olemassa? Sille ei lähdetä, sillä ollaan ja sitten sen vasta huomaa. Se on ainoa tie ihmiselle, joka on homo.
Ja kun sen huomaa niin yksilöstä riippuen toivon mukaan homouden tuoma ilo voittaa siihen kohdistuvasta vastustuksesta johtuvan surun. Itsessään siinä ei pitäisi olla mitään vaikeaa, se on ainakin yksi parhaista asioista joita minulla on. Koska se olen minä!:)

Mikä ihme tämä homoudestaparantumisjuttu oikein on.. Yhtä suurella syyllä pitäisi parantua vaikka vaaleahiuksisuudesta tai suomalaisuudesta.
Kukahan Ace:n parantaisi että lopettaisi uskomasta noihin vanhoihin satuihin? :) Helluntailaiset haluavat vielä uskoa noihin kirjaimellisesti.
 • 10 / 12
 • Jacqueline.N.
 • 21.2.2005 23:08
Jumala haluaa minut juuri sellaisena kuin olen. It´s that sick institution of yours, Ace, who´s made up those rules and stories. Not God. The only thing there is to know about God is that he IS. And we are. And that´s all there is to it. And I can´t be without loving somebody and that somebody loves me, if I pretend love doesn´t exist it´s most unnatural because love IS God and it´s all in me. And there is nothing you could say to make me or anybody here to believe you or this foolish little "quest" of yours. So go get a life, Ace Ventura.
Pyydän älkää enää vastatko Acelle, please. Antakaa sen toistaa ihan omassa rauhassa tuota vanhaa levyä. Please. Muuten tämä ei lopu ollenkaan. Mut totuus on että homoudesta jne ei voi parantua. Miksi niin? Koska ei se ole sairaus niin, eihän siitä parannuta, siitä nautitaan:-)

Kia
Homoudessa ei ole mitään, mistä parantua. Siksi siitä ei voi parantua. Aivan kuten Kia edellisessä sanoi.