The last Exodus

  • 1 / 9
  • imagination
  • 15.2.2005 17:42
Mielestäni Juhann af Grannin produktio The new Apocalypse - Mankind's last Exodus oli hieno ohjelma. Mm. Dr. Elmar R. Gruber on tullut omissa tutkimuksissaan lopulta siihen tulokseen, että nykyinen kristinuskon oppi sisältää ainoastaan noin 5% alkuperäisestä Jeesuksen sanomasta.

Nostradamuksen kirjoituksista voi ennustaa myös sen karmeimman asian, eli kolmannen maailmansodan. Tämä on ihmiskunnan kaikista karmein kokemus, ja sitä edeltää luonnonkatastrofit. Sota soditaan ydinaseilla ja ihmiskunta on tuhon partaalla. Näihin aikoihin tulee veljiämme muilta planeetoilta. Mm. ennustaja Karin Nagel on nähnyt enteissään nämä samat asiat. Hänen mukaansa sota saa alkunsa lähi-idästä. Syntyy uskonsotia, ja terrorismi yrittää saada jalansijaa euroopasta. Kirkkoja hävitetään ja katolinen kirkko joutuu vähäksi aikaa pahoihin ongelmiin.

Muukalaiset ovat kaapanneet lentokoneita ja abduktoineet ihmisiä tutkiakseen ja seuratakseen heitä. He pyrkivät myös opettamaan meitä, koska olemme järkyttäneet harmonian. Ohjelmassa kerrotaan, että Einstein osoitti jo ajat sitten että aika on käsitteenä relatiivinen, eikä lineaarinen. On kokonaisia rotuja ja eri dimensioita, joista meillä ei ole tietoakaan. USA:n varjohallitus (salattu maailmanhallitus) on pyrkinyt vuosikymmenet salaamaan tämän kaiken tiedon meiltä.
  • 2 / 9
  • jesse.
  • 15.2.2005 22:57
jo vain , noi juhan af grandin ohjelmat ovat tosi "mukavia ja utopistisen hauskoja " . mutta eiköhän ihminen itse ole kuitenkin loppujen lopuksi , se suurin uhka tälle maapallolle. saasteineen , sademetsien hakuineen ja aavikoitumisineen . tuskin muuten esim: otsoni kerrokset ilmassa olis ohentuneet , jos ei kaikkia mahdollisia saasteita päästettäs taivaan tuuliin.
  • 3 / 9
  • imagination
  • 16.2.2005 15:52
Kyllä otsonikerroksen ohentuminen on yksi uhka. Juhann af Grannin produktiossa mm. amerikkalainen professori James J. Hurtak sanoo seuraavasti: "unless we do something to protect the environment, the seas will begin boiling in 150-200 years from now. "

Teleportaatio on keino siirtää objekti (esim. lentokone) ajassa ja tilassa toiseen dimensioon. Mm. Luukanen-Kilde kertoi tällaisesta kokemuksesta ollessaan lentokoneella matkalla erääseen konferenssiin. Koneessa matkanneet muut tutkijat todensivat teleportaation. U.S.S Eldrigde teleportoitiin vahingossa, kun USA:n armeija teki kokeita voimakkailla magneettikentillä ja tesla-käämeillä. Koska teknologiaa ei tunnettu etukäteen, alus ajelehti eri dimensioiden välissä, kunnes se saatiin lopulta tuotua takaisin Nasa:n avulla.

Kyseessä ei ole massapsykoosi, tai todellisuudentajun menetys kuten yritetään väittää. Näitä asioita todella tapahtuu. Me emme vain vielä ymmärrä niitä. Puhutaan, että muukalaiset käyttävät propulsioteknologiassaan alkuainetta, jota ei ole tähdistössämme. Ymmärtäisikö esim. kivikauden ihminen, mikä DNA ja sen merkitys on. Nämä muukalaiset ovat meitä satoja miljoonia vuosia edessä teknologiassaan. Nyt 2000-luvulla ihmiskunnan silmät avautuvat ja alamme nähdä likinäköisesti asioita, jotka ovat olleet meiltä piilossa.

Esim. minulla on diagnoosi F21 mutta ei se kerro mitään. Kaikkia, jotka näistä asioista uskaltavat mainita leimataan heti hulluiksi.
  • 4 / 9
  • mies
  • 16.2.2005 16:46
Imagination, minä en usko ufoihin, mutta uskon, että demonit ovat olemassa. Se on kauheampaa kuin uskominen ufojuttuihin. Uskominen ufoihin on sama asia kuin uskominen tieteen kehitykseen( kaikkivoipaisuus). Ei se ole yhtään hullua.
  • 5 / 9
  • Public eye
  • 16.2.2005 16:49
Liittykää hyvät ihmiset Suomen Epätieteelliseen Seuraan.

Se on valovuosia edellä perinteisen tieteen tasosta, kuten esimerkiksi tämä uutinen jo kaukaa viime vuosisadalta osoittaa:

"Sähkörahan tuottamisesta syntyvää energiaa aiotaan käyttää Suomen Epätieteellisen Seuran valokaapelimatkailun kehittämisessä. Valokaapelimatkailu perustuu siihen yksinkertaiseen tosiasiaan (tarkemmin Einsteinin suhteellisuusteoriassa), että jos kappale kiihdytetään kohti valon nopeutta, kasvaa sen massa, mutta koko pienenee. Jos ihmistä siis kiihdytettäisiin esimerkiksi katapulttiradalla valonnopeuteen, mahtuisi ihminen katapulttiradan päätepisteessä olevan valokaapelikuidun päästä sisään ja voisi matkustaa valon nopeudella valokaapelia pitkin. Näin ihminen voisi matkustella paikasta toiseen Internetin kautta, koska monet Internet-yhteydet perustuvat valokaapelitekniikkaan.

Katapulttiradan kehittäminen on melkein saatu jo päätökseen. Katapultti-istuimessa on pankkikortin mentävä aukko. Tarvitsee vain ladata kortti äärimmilleen rahaa, jotta kortista saataisiin riittävä määrä energiaa ihmiskehon vauhdin kiihdyttämiseksi valonnopeuteen.

Ihmisen valokaapeliin siirtäminen on teknisesti helppo juttu, mutta valokaapelista ulostulo edellyttää esimerkiksi sovittua tapaamista vaikkapa Singaporessa. Jos tapaamisen aika ja paikka on sovittu esimerkiksi sähköisesti Internetin kautta, voidaan tarkat ulostulokoordinaatit liittää valokaapelissa fotonin lailla kiitävään ihmiskehoon. Keho voidaan ottaa ulos esimerkiksi neuvotteluhuoneen valokaapelin seinäpistokkeesta sen viereen sijoitettuun pehmustettuun tuoliin."

Uskokaa pois, tämä on (epä)tieteellinen totuus!

(Onkohan tämä topic ihan oikealla aihealueella?)
  • 6 / 9
  • närkästynyt
  • 16.2.2005 19:36
Ja taas joku meni pilaamaan hyvin alkaneen ketjun lapsellisella kommentilla. Se tapahtuu aina täällä.
  • 7 / 9
  • tyttelityy
  • 16.2.2005 20:20
Noi ufojutut on aina mielenkiintoisia. Mä voisin kanssa uskoa että täällä keskuudessamme kulkee muukalaisia. Humanoideja tai mitä lienevät, osaavat varmasti muuntautua ihmisen näköisiksi. Kulkevat täällä tarkkailemassa meitä. Eikä tartte ihmetellä että niitä ufosieppauksia ym tapahtuu ja sattuu. Ei niistä paljon kerrota julkisuuteen.
imaginationin jutut sai kerrankin aikaan kunnon naurut. Hyvä että nyt alamme huomata, miten x-ulottuvuudesta tulevat marsilaiset vaikuttavat astraalikehoomme.
  • 9 / 9
  • Minä
  • 20.2.2005 4:48
Samaa i:n ufosössötystä näyttää olevan Media, viihde, musiikki ja kulttuuri -palstalla.. ):