Gary Revel nudena

Tsiigatkaas Iltalehti tänään:
Suomessa kuusi vuotta asunut viihdetaiteilija Gary Revel Jr., 31, tunnustaa esiintyneensä pornokuvissa.
Nettisivuilta löytyvissä kuvissa hän poseeraa täysin alastomana. Garyn mukaan kuvat on otettu yli kymmenen vuotta sitten Los Angelesissa hupimielessä.
- En ole ikinä toiminut ammattimallina enkä saanut rahaa näistä kuvista. Joku on pistänyt kuvat nettiin vahingoittaakseen uraani ja minua. Olen kuvissa vain parikymppinen nuori kaveri, Gary puolustautuu.

Hän ei aio kuvien vuoksi luopua viisujen karsinnoista, vaan lähtee tavoittelemaan laulullaan You are a Star voittoa ja kisamatkaa finaaliin Ukrainan Kiovaan Suomen edustajana. Gary aikoo osallistua huomenna järjestettävään Turun alkukarsintaan.

Ja jos tiedätte mistä tän komistuksen löytää ilman vaatteita, linkki kehiin!
Kiitos! Uskomattoman hyvännäkönen jätkä, todella. Ja aika huvittava mediailmiö, kun perhelehdet referoivat hienosti alastonkuvista eivätkä kerro muuta. Sitten antavat muiden paljastaa että kyseessä on ihan oikee gaysaitti ja gay-henkisiä kuvia.
No joo, onks Gary piilohetero vai? Jos niin tosi tylsää.

Mut ei kyllä helpolla saa leipäänsä. Vaikka meikäläinen tällasii kuvia on tottunu katteleen, mulle ois silti vaikee kulkee kadulla jos aattelisin että puoli Suomee on nauranu mun anusta ja päivitelly penistä. Onnea matkaan Gary, voita se kisa ja näytä mistä kana pissaa! Toivottavasti sä oot aito gay!
  • 7 / 9
  • toktok
  • 4.2.2005 20:58
Aika vaikea mun olis esiintyä Helsingin kaupunginteatterin täydelle salille ajatellen, että siellä ne nyt pidättelee nauruaan, kankikuvat mielessä.
"Uskomattoman hyvännäkönen jätkä, todella."

Kuka tykkää mistäkin. Minusta tämä Gary on aivan kauhea twink, ei herätä minkäänlaista kiinnostusta.

Miehet sen sijaan kyllä kiinnostavat.
  • 9 / 9
  • TwistDrill
  • 16.2.2005 13:53
Järjettömän hyvä heitto tuo kaupunginteatteri - juttu! Tuli vahva mielikuva yleisöstä, joka hihittelee, tirkistelijöistä, jotka on tulleet paikalle vain nähdäkseen SEN peräpään omistajan ja wanhoista leideistä, joita kauhistelunsa alla tilanne vähän kutkuttaa..

Hah, mut mikäs siinä. Ei Gary minuakaan erityisemmin euroviisu-asiassa vakuuttanut paitsi rennon esiintymisensä osalta mut olen kuitenkin sitä mieltä, että nykymaailmassa taitaa olla paljon pahempiakin juttuja kuin gaysivustoilla nakuna esiintyminen. Nehän nyt on aika vahvasti kohdeyleisölle suunnattu kuitenkin.