QX Gaygala, SVT2 21.15 ikväll

SVERIGE 21.15 ikväll visar Sveriges Television QX Gaygala. Den bästa gaygalan hittills har blivit 90 minuters helgunderhållning på bästa sändningstid.

SVT2 21.15 är tiden då du ska släppa allt du har i händerna och bara slå dig ner framför TV:n och njuta.
Då visas nämligen QX Gaygala i en en och en halvtimme lång version av vad som hände under måndagskvällen.
Det blir uppträdanden av Lena Philipsson, Shirley Clamp, Alcazar, Peter Jöback och prisutdelningar med Arja Saijonmaa, Andres Esteche, Mikael Tornving och många fler.
Se vem som prisas för årets låt, vem blir årets hetero och vem som får emotta priset Årets Homo av fjolårsvinnaren Sverker Åström och Elin ”Grynet” Ek.

På flera gayklubbar visas GayGlan på storbild. Klart är att SideTrack på Söder i Stockholm kör Galan på sin nya TV och att Lino visar GayGalan och att det kommer blir skumpa i överflöd för att fira priset som "Årets Gayklubb".
  • 3 / 15
  • Public eye
  • 5.2.2005 11:20
...och i finsk tid blir det naturligtvis 22.15, SVT-kanalen.

(I och omkring Vasa ser man väl Sveriges TV2 ocså...)
Man kan se galan på SVT Europa också!

I dag 22.15-23.50!

Elikkä ainakin kaapelitalouksissa näkyy!
Aika kiva...:)

Valitettavasti Suomi on edistyksellinen vain byrokratian ja politiikan tasolla.

Onhan se ihmeellistä, ettei - myöntäkäämme - järkevästä ja sinänsä vapaamielisestä Suomesta löydy rohkeita YKSILÖITÄ, jotka olisivat avoimesti julkisuudessa sitä, mitä ovat. Niinpä homot ovat se "sirkusapinaluokka" tai rastin paikka KELAn planketeissa.

(Ei sillä, että jokin homojen erityisyyden korostus olisi minusta kivaa tyyliin GAY gaala, GAY "olympialaiset" jms.)
Olipa kiva gaala! Olin yksin sohvallani ihan fiiliksissä mukana! Ruotsalaiset kyllä osaavat järkätä rennon ja hauskan tunnelman juhliinsa. Ja Peter voitti Årets Homo -tittelin. Kertakaikkisen ihana kaveri - olen kerran tavannut ja hetken jutellut hänen kanssaan, aah!
Gaalan emäntä oli todella loistava. Snyggt jobbat!
Oli hauska katsella vitsit sinkoilivat ja mukava ilmapiiri välittyi kotikatsomoonkin.

Käsittämättömän tyrmäävä C. Lindarw vielä 5-kymppisenä!
Olihan siellä myös Arja Saijonmaa menossa mukana juontamassa ja laulamassa ja laulattamassa pienen hetken.

Viihdyttävin anti oli ehkä kuitenkin lopussa tulleet lauluesitykset. Kun Shirley Clamp lauloi Det gör ont ja Lena Ph La Dolce Vitan. Oh! Ah! :-)
  • 8 / 15
  • Profusion
  • 6.2.2005 12:42
Juontaja oli toden totta loistava, ja muutenkin ohjelma tarjosi erinomaista huumoria. Gaala pesi kyllä mennen tullen kaiken maailman Venlat sun muut Suomi-räpellykset. Ehkä hauskinta oli se lopun hulvaton Shirley Clamp -imitaatio "Min behå" ja euroviisupotpuri ;D.
Gaygala på Grönä Lund i går kväll ! Jaja, den abslolut bästa lördagskvällsunderhållning jag sett på lääääänge ! Loistoshow. Ruotsalaiset osaavat. Niillä on substanssia, näkyvää gaykulttuuria vaikka muille jakaa.
Upplyftande, verkligen. : ))))))
Juuuuu. Det var ju roligt.... mutta kun yleisöä katsoi niin olipas siellä aika karseen näköisiä homoja... Tuli sellainen fiilis, että kaverit ilmeisesti luulivat olevansa jotain tosi siistejä ja tyylikkäitä, vaikka todellisuudessa olivat tosi kamalia... Ugh!
Gaala oli erittäin vapautunut ja iloinen. Omat pönäkät Venla- ja Emma-gaalamme kalpenevat tuon iloittelun rinnalla.

Ja mitä tulee yleisöön, niin aika monenlaista katsojaa siellä kyllä oli. Heteroita ja homoja ja niin edelleen. En minä mitään kamalaa siellä huomannut. Muutaman komean sänkitukan kylläkin ;)
No ei ollut tarkoitus ilmaista itseäni ihan noin karkeasti. Toki siellä oli tyylikkäitä ja kivannäköisiäkin ihmisiä. Olisin vain odottanut... että paikalle ilmestyvät ovat niin kuin "viimeisen päälle" pukeutuneet.... tosin porukka oli kuin suoraan raapastu lähiökuppilasta. Harmaata ja tylsää. Sänkipäät vois kyllä kasvattaa tukan, jos vain kasvaa tai keksiä vaikka jonkun mössan päähän. Sänki on ainakin kamalinta mitä tiedän.
Ruotsalaisissa ja suomalaisissa on valitettavasti se ero, että ruotsalaiset kannustavat ja kehuvat omiaan, kun täällä Suomessa tuntuu, että kaikki mitä täällä yritetään, haukutaan ja latistetaan lyttyyn, mielellään jo etukäteen. Sen huomaa jo kun lukee muutamia keskustelupalstoja jossa kaikki ulkomaalaisten tekemä muuttuu kullaksi mutta suomalaisten tekemä on huonoa tai keskinkertaisempaa tai mitä vaan negatiivista.

Suomen Euroviisut haukutaan jo ennen kuin ensimmäistäkään kappaletta on kuultu, Ruotsin Melodifestivalen 2005 on jo kehuttu maasta taivaaseen vaikka emme ole kuulleet vielä ensimmäistäkään biisiä. Ilmeisesti Munaristeily 2005 on jo haukuttu lyttyyn eräällä toisella keskustelupalstalla ja varmaan täälläkin - etukäteen tietysti, eiväthän suomalaiset osaa. Kumman kaa oli kuulemma huono versio AbFabista. Joopa joo.

Että järjestäpä tässä ilmapiirissä sitten mikä tahansa gaala tai mitä tahansa muutakaan. En ihmettele jos ne jäävät puolitiehen kun yleisö tuntuu tuomitsevan ne aina jo etukäteen. Suomessa ei ole järjestetty Gaygaalaa ja kertokaapa minulle uskaltaisiko kukaan täällä edes järjestää kun tuntuu, että siihen suhtauduttaisiin jo etukäteen erittäin negatiivisesti. Mistä tämä negatiivisuuden kulttuuri on syntynyt?

Kyllä osaa turhauttaa... Toivoisin että kaikki havaitsemani olisi vain harhaa joka syntyy internetin keskustelupalstoja lukiessa mutta kun tuntuu, että samat asenteet elävät turhan usein myös IRL.
Mitä? Minun mielestä se gay galan katsomo oli mukavaa katsottavaa, kasuaalia eleganssia eikä missään muodossa hävinnyt täkäläiseselle lauantai-illan tasolle tms. Siistejä ne oli kaikki.

Valitettava totuus tuntuu olevan, että Suomessa ei osata tehdä viihdettä. On vaikea keksiä mistä se johtuu, koska Venäjällä ja Ruotsissa osataan ja sieltähän meidän kulttuuri on vahvoja vaikutteita saanut. Oikeastaan en jaksa edes miettiä, tulee synkkä fiilis. Ehkäpä jollain muulla on selitys?

Tosin eilinen Jussi gaala nelosella oli valovuoden edellä euroviisukarsintojen ja missikisojen toteutusta, etenkin juontajien osalta. Ehkäpä se tulevaisuus tulee neloselta?