Gaydarradio - hyvä nettiradio!

  • 1 / 10
  • Kundi -78
  • 16.1.2005 14:12
Itse en ole nettiradioita aikaisemmin kuunnellut, mutta nyt olen tykästynyt lontoolaiseen gay-radiokanavaan, joka löytyy osoitteestahttp://www.gaydarradio.com.

Klikkaa sieltä "listen live" ja valitse joko High Bandwidth (hyvä äänenlaatu, mutta saattaa pätkiä) tai Low Bandwidth (huonompi äänenlaatu, muttei pätki).

Riippuu tietenkin millaisesta musiikista tykkää, mutta omasta mielestäni tuo kanava ainakin hakkaa mennen tulle suomalaiset Kissit ja Energyt!

Kuunnelkaa ja kertokaa mitä tykkäsitte!
Olen kuunnellut nyt vähän. Hyvää bilemusaa. Sopii nettisurffailun taustalle. Kiva kuulla gay-uutisetkin.
Itse olen kuunnellut nettiradioita Winampilla, (mielestäni kaikista toimivin ja kätevin musiikinkuunteluohjelma ylipäätään!) Media Libraryssa on jo valmiina todella paljon radiokanavia... suosikkejani ovat olleet mm: barokki-kanava;http://www.bach-radio.com ja tietty muutama Metal -kanava missä soitetaan melodista fantasy-neoclassical-proge-symphonic metallia.

Mainittakoon vielä, että tietenkin ohjelmasta näkee myös mikä on radiokanavan bitrade (kbps).. eli 128 ylöspäin on musiikki jo kuunneltavaa... lisäksi kerrotaan tietty soivan kappaleen/ohjelman nimi, käyttäjienmäärä, voi heittää parhaat kanavat bookmarkkeihin jne..

Itsekin olen tutustunut joskus tuohon ko. gay-kanavaan... musiikki tosin on vain niin homoa... ;)
minulla on jo hermo mennyt kun siellä soi aivan typerää jumputusta. Samaa jumputusta se on aamusta iltaan ja ei huomaa edes mitä soi kun kaikki on fixattu jumputtamaan samaan tahtiin koko ajan. ei minkään arvoinen ja uutisetkin ovat pelkkää pintaliitoa. todella ala-arvoinen ja ei anna mitään minulle.
Mutta silti, mielummin Metalli ohjelma kuin se hömppä gay whatever radio