MTV3 on ostanut The L Word sarjan

Enpä olisi ihan äkkiä uskonut maikkarin tuota sarjaa ostavan, enemmänkin sopisi nelosen imagoon. Mutta mikäs siinä, innolla odotan alkamista :)
Queer as Folkin loppuminen kyllä aika ikävää, itse kyllä olen jatkanut katsomista netin kautta :) Mutta varmaan ihan hintakysymys ollut.

Pitääkin käydä noilla sivuilla :)
Foorumi on tulossa kovasti takaisin! Meillä oli pienoisia ongelmia hostin kanssa, ja uudet sivut ja foorumi on työn alla. Tarkoitus olis saada ne auki n. viikon sisällä.
Osotetta ilmotellaan myöhemmin. :)
Ja näin suomailet The L Word (L-Koodi) palaa takaisin netin ihmeelliseen maailmaan. Myös foorumi on palannut kuvioihin.
Osoitteessa: http://gwtf.org
Hohhoijaa! Olisihan se pitänyt arvata ettei mtv3:lla ollut lopulta kanttia näyttää L-koodia omalla kanavallaan vaan se piti tunkea subtv:n ohjelmistoon=( No onneksi muutin juuri uuteen kämppään, jossa näkyy myös subtv, joten enpä jää ainakaan mtv3:n raukkamaisuuden takia mistään paitsi!
Mitä raukkamaista siinä on että Alma-media on valinnut juuri SubTv:n tuon lesbosarjan esittäjäkanavaksi eikä MTV3:sta?
Kyllä kanavat profiloivat ohjelmistollaan, ja tuon L-koodinkin voi olettaa uppoavan enemmän nuoriin kuin BumtsiBum ja Karpolla on rasiaa -ikäpolveen.
Minäkään en pidä L Wordin heivaamista Subille raukkamaisena, koska - whether you like it or not - amerikkalaisia tv-sarjoja seuraavat nuoret lesbot ovat aika marginaalinen katsojaryhmä. Subilla sarja saa todennäköisesti paremman esitysajan kuin mitä se olisi saanut pääkanavalla.

Subin ohjelmistopäällikkö muuten puhui Vinokinon seminaarissa sarjasta ja kertoi odottavansa kiinnostuneena yleisöreaktioita sarjaan ja sen kohtuu hyvään esitysaikaan. Vähän näytti pelkäävän, että sarja voi olla taloudellinen "itsemurha" kanavalle, mutta oli myös toiveikas siitä, että lesbot olisivat homojen jälkeen seuraava trendiryhmä.
Sarja on siirtynyt 24.1.
Samaa mieltä edellisten kanssa, ei mitään raukkamaista. Ja onhan mahdollista, että maikkari ottaa sarjan ohjelmistoonsa kun sarja saa hyvän vastaanoton subukalla ;-)