Alcazar

Mitäs pidätte Alcazarin uuesta hitistä This Is The World We Live In? Musta yksi vuoden hienoimpia poppis-biisejä. Coverina aivan loistava. Pitääkö muuten paikkaansa, että noi bändin pojat olis pari?
Eikös Alcatzar esiintynyt Bettina S-ohjelmassa joskus keväällä. Ja jollakin bändin jäsenellä on lapsi, jopa kiertueella. Hyvää musaa, muttei nyt ihan sitä mun top viitosessa olevaa. Ulkonäkö on OK
Ai missä, milloin? Viralliset nettisivut eivät ainakaan elokuussa lupaa mitään, tosin Maarianhamina näytti olleen jo listalla...
Alcazar esiintyy NRJ:n ilmaiskonsertissa Linnanmäellä 20.8.
Katso kellonaika nrj:n sivuilta.
  • 9 / 13
  • Magnus :P~
  • 11.9.2004 12:07
juuri ostin Alcazarin Deluxe Dancefloor-levyn, jossa remixejä ja biisejä kahdelta edelliseltä albumilta, aaaaivan loistava! Suosittelen ;)
Alcazar livenä nähtävissä ja kuultavissa:

Pe 15.10 Tampere Sokos
Pe 15.10 DTM
La 16.10 Helsinki Sokos

Physical-sinkku on tosi jees mutta eipä taida olla Not A Sinnerin voittanutta :D.
Biisi on kyllä viihdyttävä - mutta täytyy muistaa että se on puristettu yhteen kahdesta ikimuistoisesta kasari-klassikosta: Genesiksen Land of Confusionista sekä Diana Rossin Upside Downista. Ei sillä kierrätys on ok kun se tehdään yhtä korkeatasoisesti kuin tämä A:n versio.
Joo mitähän Alcazar tekee sitten kun kaikki Chic:in hitit on kierätetty?
Redfield .... en usko että tarkoitit biisiä nimeltä Physical vaan This Is a World we Live in....se on kyhätty Genesiksen ja Diana Ross(Chic) kappaleista.