Matti Nykänen DTM:ssä

Vai että Gay Pride?
Mitä ihmettä Matti Nykänen teki DTM:ssä 1.7.
Oltiin poikaystävän kanssa istumassa iltaa. Vähän aikaa oltuamme paikalla aloimme ihmetellä että onpa heterogeenistä porukkaa. Limudiscoko täällä on tänään, sen verran nuorta taapertajaa lappoi paikalle.

Vihdoin ja viimein "illan tähti" saapui lavalle, jokseenkin urheilujuomaa nauttineena ja ensimmäisenä biisinä ilmoille tuli topless. Ei voi olla totta, että Gay Priden aikaan järkätään Matti Nykänen keikalle DTM:ään. Ideatko loppu kenties järjestäjiltä?? Taas homoja pistettiin halvalla kuin Siwan alennusmakkaraa. Ei muuta, kiitos.
Onhan pride seksuaalisen tasavertaisuuden juhlaa... Täytyyhän meidän homojenkin tutustua heteromaailmaan ja sen kummallisuuksiin ;)

Noh... Alakerran myöhempi Drag-esitys kyllä palautti meidät omalle Gay-planeetalle.
...anteeksi mutta mun on aivan pakko heittää tämä ilmoille....

Noh... Alakerran myöhempi Drag-esitys kyllä palautti meidät omalle Gay-planeetalle."
- Oletteko aivan varmoja ettei kyseessä ollut hemaiseva (tuleva rva Nykänen) Merja Tapola? Tämä Suomen Paris Hillton/Kelly Osbourne....
Matin keikka oli rautaa! Helvetin hauskaa viihdettä. Onhan se niin korni äijä että todella hyvin sopii showna otettavaksi. Alakerran transuilua en todellakaan jaksanut katsoa, rumia miehiä naisiksi pukeutuneena ei nappaa. On nähty jo riittävästi. Mielestäni on todella hyvä että keksitään jotain muutakin ohjelmaa kuin iänikuiset drag-showt ja yli 50 ikävuoden ohittaneet "diivat".
...kadun tätä varmaan lopunikäni, mutta...
Sami, mitkä tekivät Matin showsta rautaa?
Musiikilliset avut vai lööpinarvoinen julkiusuus,...mikä teki siitä hyvää viihdettä? olen utelias tietämään vaikkakin kyseessä on puhdas makuasia.
Sekä selvennykseksi, en ollut paikalla itse.
No jos et näe mitään humoristista siinä että entinen mäkihyppääjä laulaa ontuvia biisejä nuotinvierestä ihan tosissaan ja hänen vaimonsa hakkaa lavalla tahtia ja tanssii, niin ehkä se ei sitten todellakaan ole sinun juttusi.

Esitys oli todella humoristista ja hauskaa katsottavaa kaikessa korniudessaan. Samaa mieltä lienee ajatellut myös muu jengi, jota oli paikalla paljon.

Ei esityksen arvoa aina mitata välttämättä musiikin laadulla, esityksen taiteellisuudella tms. Matti on jo sellainen ilmiö, että kaikessa groteskiudessaan on älyttömän huvittava tapaus. Ehkä viehätys on osittain myös siinä, että itsensä häpäisy ja toisaalta täysillä vetäminen on aina jollain tasolla ihmistä kiinnostavaa.
Kiitos hyvästä perustelusta ja haluan tässä sanoa että olen sen verran huumorintajuton tyyppi mitä tulee musiikki maailmaan että en ikinä kestäisi katsoa moista aktia.
Sen verran vakavasti otan musiikin ja sen tuoman ilon minulle.

Itsenä häpäiseminen on minusta niin arkipäivää Suomalaisille viikonloppuisin että en näe siinä mitään uutuudenviehätystä tai vetoavaa enää.

Meillä Suomessa on aina osattu `arvostaa´ näitä marginaali tähtiä (Laulava Talonmies,Sabriinat;Samantha Foxit sekä sambaava Ana&Urpo.. jne) joilla musiikilliset avut ovat ollet toissasijaiset.

Onneksi meille kaikille löytyy omat juttumme josta saamme Kicksit ja mulle se taitaa olla tänä suvena S.Wonder Jazzeissa.
  • 8 / 23
  • Public eye
  • 2.7.2004 19:59
Tuskinpa sitä Mattia dtm:ään kukaan musiikin takia lähti katsomaan. Vaikka hän laulajana esiintyykin ja on kuulemma kultalevyjäkin saanut, kyseessä taisi olla lähinnä sirkusluontoinen esitys. (Ei, en ollut paikalla, elämä on liian lyhyt jne....)

Stevie Wonder ei oikein vertaudu Matti Nykäseen. Juju onkin siinä, että SW ei lähde (ei tarvitse lähteä) harrastamaan mäkihyppyä, mutta MN:llä on pokkaa kerätä rahat sensaationnälkäisiltä suomalaisilta, kun mäkihyppy ei enää luonnistu.

Musiikki musiikkina ja show showna.

Homoille oli sitäpaitsi varmaankin terveellistä nähdä kerran oikein läheltä, miten vihreää se ruoho siellä heteroparisuhteiden puolella onkaan...
Monet näkivät varmasti eilen heteromiehen ekaa kertaa elämässään.
:) niinpä niin.... Joo kuten sanoin aikasemmin, suhtaudun musikkiin 100% vakavuudella ja sanoinpahan vaan että Minun!! kohokohta Suomen suvessa (sen 3 viikona aikana) on mr Wonderin keikka, enkä ikipäivänä verraannut näitä kahta se olisi jo hieman liian absurdia.
Kysymys:Onko moni homo todella niin gay keskeisitä että heteroita ei mahdu tuttapiiriin, ellei kyseessä ole faghag?
Tuntuun siltä nimenokmaan että moni homo on erittäin homokeskeinen: oma minuus nähdään homouden kautta, käydään homorafloissa, homochateissa, elätään homoelämää, käyttäydytään "homomaisesti" jne...
No joo, tää menee jo offtopic. Mitäpä tuosta, kukin tyylillään...
Jos Helsinki Gay Pride:ssa olisi soittanut Kotiteollisuus tai Timo Rautiainen ja Trio Niskalaukaus minun henkilökohtainen toiveeni olisi täyttynyt.Pistäkää korvan taakse Helsinki Gay Priden järjestäjät
Älkääs nyt, on Stevie Wonderista niin monta tuhatta vitsiä heitetty, ettei sitäkään enää vakavasti voi ottaa. Jos vielä huomioidaan 80-luvun hittien korniusaste, niin sanoisin että lähellä Nykästä liippaa.

I just called to say I love you... kamoon!!
Niin ei se Matti Nykänen mitään musiikkia koskaan ole ollutkaan. Sehän on ihan tahatonta standup -komiikkaa.

Hyvä musiikki on mielipidejuttu, mutta suurinosa tästä "homomusiikista" on kyllä ihan täyttä paskaa.
Ne on semmoisille ihmisille jotka haluaa joka käänteessä toitottaa sitä että ovat homoja ja jotka ei erota duuria mollista.
Kyllä Matissa on enemmän persoonaa kuin drag-showssa. Olen nähnyt ympäri maailmaa kymmeniä drag-showta ja ne ovat toinen toistaan tylsempiä eivätkä anna yhtikäs mitään. Todella stereotyyppinen aikansa elänyt ilmiö.
En tiedä itkisinkö, paljoa ei ainkaan naurata ilmiö nimeltä Matti Nykänen. Kovin mielenkiinnolla tuntuvat ihmiset seuraavan entisen huippu-urheilijan mahalaskua ja elämän tuhoutumista. Onko se vain koskettavaa, vai saako siitä tyydytystä kun näkee juhlitun sankarin rappiotilassaan? Kukin tietää vastauksen omalla kohdallaan. Kysyntää tälläiselle tuntuu olevan ja se on minusta surullista.

Jos heteroelämää haluttaisiin esitellä, paikkalle voitaisiin todella roudata joku suomirokbändi, tai räpryhmä. Siinä olisi testosteronia ja äijäilyä ja todellista kosketuspintaa suomalaiseen heterokulttuuriin.
Kirjailija Kari Hotakaista lainaten: "Matti Nykänen on tällä hetkellä surrealistisinta, mitä Suomessa tapahtuu".

Kaikki, mitä hän tekee, kelpaa lehtijuttujen aiheeksi. Mua ei kiinnosta seurata noita toilailuja.

Yhtenäisen linjan vuoksi ehdotan, että DTM ottaa ohjelmistoonsa myös Juhani Palmun vaimoineen. Lupaan pysyä poissa paikalta silloinkin.
Jättäisivät nyt jo lähinnä syyntakeettoman ressukan rauhaan! Iltalehtien rahanahneuden vielä ymmärtää, mutta että SETA:n kanssa tekemisissä olevat tahot sotkeentuvat moiseen. Hävetä saisitte, moisesta esiintymisestä päättäneet! Ja homotkin haaskalla...
Jaa. Drag show voi olla hauska juuri ylilyönneissään ja minusta niiden taso on parantunut vuosi vuodelta. Z-lehdessä oli kerran tosi hauska juttu niistä drag gueeneistä. Minusta elämässä saisi olla enemmänkin iloista meininkiä ja toisten kannustamista. Ehkä Matti Nykänen kuuluu sarjaan "me hirviöt", joka tienaa elantonsa toilailuillaan.
Setan kannattaisi panostaa juuri ohjelmiensa laatuun ja ottaa ne vakavasti eikä aina tuoda esille niitä paulakoivuniemejä jne, koska ne voivat myös leimata homot vähän sellaisiksi säälittäviksi itseään aliarvioiviksi typeryksiksi. ( Onko muuten Sillanpää suostunut koskaan esiintymään DTM:ssa ?).
Toinen juttu olisi yrittää kasvatta homo-ja lesbonuorista esiintyviä taiteilijoita tai muutenkin tekemään kulttuuria omilla ehdoillaan eikä kaappihomoilla uransa takia niinkuin monet tuppaavat tekemään.
Minusta Matti Nykäsen esiintyminen DTM:ssä on ihan ok asia, yhtä lailla kuin olisi muuten Kotiteollisuudenkin. Ihan turha jämähtää stereotyyppisiin malleihin, joiden mukaan homot tykkäävät vain tietyistä artisteista tai tietystä musiikista.

Niille, joiden mielestä Nykäselle nauraminen on jotenkin väärin tai hänen riepottelunsa julkisuudessa menee liian pitkälle, huomauttaisin että kyllä Matti nimenomaan omasta vapaasta tahdostaan esiintyy lavalla samoin kuin julkisuudessa (vaikka juorulehdet välillä ovat syyllistyneet ylilyönteihin). Juurihan Seiska maksoi M&M:lle häätkin.

Drag on OUT -nimimerkiltä haluaisin vielä kysyä, että jos et kerran nauti drag show´sta, miksi olet käynyt katsomassa niitä kymmenitttäin?
Kunnon Drag Show on aina paikallaan, mutta olen kyllä sitä mieltä, että joskus vois todellakin jotain uutta keksiä. Mutta tuo Matti Nykänen ja vaimonsa MustaMakkara kunigatar... on aika pohjanoteeraus.
Kas tässä tuore uutinen ketjun jatkoksi:

Matti Nykänen vangittiin

Mäkihyppääjä ja viihdetaiteilija Matti Nykänen on vangittu todennäköisin syin tapon yrityksestä. Tampereen käräjäoikeus antoi vangitsemismääryksen perjantaina kello 12. Nykänen on ollut pidätettynä tiistai-illasta.

Nykäsellä on ennestään ehdonalainen tuomio Mervi Tapolan pahoinpitelystä.

Nykäsen epäillään puukottaneen 59-vuotiasta miestä tiistaina Nokian Tottijärvellä vaimonsa suvun kesämökillä. Uhri on tiettävästi edelleen sairaalahoidossa.

Alun perin välikohtauksen jälkeen pidätettiin myös Nykäsen vaimo Mervi
Nykänen, mutta hänet vapautettiin, kun tutkinnassa katsottiin hänen
osuutensa tapahtumiin vähäiseksi.