Club Becksu Oulun uusi gay-paikka

No, niin tosiaan tänään avataan Oulun uusi Gay-Yökerho
Pohjois-Suomen upein ja (ja ainoa) Club Becksu
Avoinna siis Klo: 23 - 04 Pe ja La.

La.20.3 Esiintyjänä: Pola Ivanka, liput 6 euroa, sis narikan.

Eli Oululaiset ja kauempaakin Bailaan nyt uuteen paikkaan Asemakatu 20, ( ent. Mona Lisa )
  • 2 / 24
  • ouluhomo
  • 21.3.2004 20:22
On ainakin becksussa kokoa ja paljon viihtyisämpi kuin Yöhuikka. Mutta koituuko liika koko kohtaloksi? Aina ei ole avajaisilta eikä mitään Polaa esiintymässä ja vetääkö tavallisina viikonloppuina paikka porukkaa samalla tapaa kuin eilen lauantaina. Toivoa kuitenkin sopii että porukkaa riittäisi, kun nyt 'virallinen' homobaari on Oulussakin.
Olinpa erittäin positiivesesti yllättynyt uudesta paikasta ainakin sen avajaisillan lauantain osalta. Paikkahan on aivan loistava verrattuna edeltäjä Huikkaan: neliöitä huomattavasti enemmän eli tilaa riitää, iso keskellä alemmalla tasolla oleva tanssilattia, pitkä baaritiski, unisex-wc, yökerhomainen tunnelma.

Porukkaa oli mahtavan paljon ja kaikki oli jotenkin välittömän rennolla ja iloisella fiiliksellä liikkeellä, pajon hymyileviä kasvoja ja bailaavia ihmisiä!

Illan esiintyjästä Pola Ivankasta en juuri odottanut mitään, mutta sekin pääsi yllättämään positiivisesti. Hienoa nähdä taitelija, joka selvästi nautti tekemisestään. Mieshän ihan liikuttui yhden biisin aikana, osaltaan siihen varmaan auttoi yleisön aivan upea vastaanotto ja kannustus, ei varmasti tuollaista yleisöä joka keikalla kohtaa!

Toivottavasti tämä kannustaa myös jatkossa hankkimaan viikonloppujen iloksi muitakin esiintyjiä etelän suunnasta, yleisö ainakin osoitti sen, että he osaa ottaa esiintyjän hienosti vastaan! Myös illan DJ taputettiin Polan esityksen aikana lavalle ja hän oli sen myö ehdottomasti ansainnu; hyvä musiikkilinja, pidä se!

Hienoa oululaiset! Toivottavasti homma jatkuu kyseisessä baarissa samanlaisella otteella ja asenteella, niin henkilökunnan kuin asiakkaidenki osalta!
Kukas oli illan DJ:nä kun noin kovan suosion sai???

Kyllä siinä musassa vähän parantamisen makua vielä on, esim johonkin muuhun verrattuna, kunnon discoa ja trancea niin jo homma pelaa...
  • 5 / 24
  • Pete myös
  • 27.3.2004 14:27
Omasta mielestäni baaria olisi voinut uudistaa hieman mona lisan ajoilta. Tosin ihan kiva verrattuna huikkaan.
Kumpi on parempi päivä Becksussa, pe vai la? Vai onko meno huumaavaa molempina....
Kyllä koko koituu kohtaloksi. Ainakin viime viikonloppuna oli aika aneemista meininkiä. Tunnelma latistuu kun ihmisiä on tipoittain siellä täällä. Oulun Seta näköjään juhlii vaihteeksi Rauhalassa parin viikon päästä. Se täytyy käydä katsomassa!
Perjantaina oli ihan mieletön meininki ja musiikki kivaa.
Lauantaina hiljaisempaa ja musakin petti.
Koitetaan nyt kestää sitä paikkaa , vaikka siellä tilaa onkin.
  • 9 / 24
  • Homokuningas
  • 10.4.2004 14:17
Olin kerran club Becksussa ja siellä oli aivan ihana baarimikko.Hän pyysi minua vessaan ja siellä hän riisui housunsa ja pyllisti minulle ja tiesin mitä tehdä.Ja siinä sitten työntelin keppiäni vähän edestakaisin anukseen ja nii sitten. TERVEISIÄ BAARIMIKOLLE JONKA NIMEÄ EN TIEDÄ!!!!
  • 10 / 24
  • Jättimulkku
  • 10.4.2004 19:17
Pitää näköään käydä Club Becksussa jos siellä on noin ihana baarimikko
No minäpä kävin Becksussa pitkäperjantaina eikä siellä ollu kivasta baarimikosta tai mistään muustakaan kivasta tietoakaan.

Sattu varmaan huono ilta. Väkeä oli kohtuullisesti mutta tunnelma oli kuin tanssilattialla varustetussa heterolähiökapakassa. Minkäänlaista "gay-meininkiä" en havainnut ellei sitten kirkuvia toistensa päälle hyppiviä lesboja lasketa sellaiseksi.

Musiikki oli 90-luvun puhkikuluneimpia radiohittejä plus kuumana uutuutena Britneyn Toxic, normaalina sinkkuversiona.

Kuten sanottua, sattui varman huono ilta meikäläisen kohdalle. Hel-ve-tin huono.
no varmaanhan olet todella tietysti WC:ssä hommanut baarimikon kanssa.. kerroppas muitakin pääsiäistaruja...
unelmissas olet käynyt Becksussa..Becksussa on pari työntekijää tarjoilupuolella portsarin lisäksi joten aikaa wc-sessioihin ole.. ja baarityöntekijät ovat myös naispuolisia..
Kävinpä mäkin tsekkaamassa tuon uuden ja mahtavan paikan. Aika vaisua oli, sisustus suorastaan tylsä ja musiikki oli jäänyt sinne 90-luvulle. Eli taisi jäädä ainoaksi kerraksi.
Täältä etelästä katsoa näyttää ihan mahtavalta, että Oulussa on avattu sateenkaariväelle oma baari. Kriittisyys on aina hyvästä, mutta valittajien olisi hyvä muistaa, että edes täällä Helsingissä ei riitä porukkaa kaikkiin baareihin. Välillä on tyhjää viikonloppunakin. Sitten kun on jengiä kiukutellaan jonoista, savusta ja tungoksesta. Eli kyllä kai se, että on hyvät bileet niin siellä Oulussa kuin täällä Helsingissäkin on loppujenlopuksi kiinni kaupungin lesboista, homoista, bisseistä ja transtyypeistä itsestään. Mennään ulos ja bailataan!!! Hymyillään, jutellaan ja tanssitaan!!! Eikä aina vain nyrpistetä nenää ja istuta tuopin ääressä suupielet alaspäin.
Nimimerkki "Jylppy" puhuu asiaa! Loppujen lopuksi me asiakkaat se paikan henki luodaan. Jos siellä kaikki istuu nenää nyrpistellen nurkissaan, niin ei ihme, jos huono fiilis joihinki muihinki tarttuu. Eli ei ne tilat ja muut puitteet oo se ratkaiseva tekijä, vaan ihmisten asenne!

Pois siis kaikki turha narina ja valitus, mutta tottakai terve kritiikki on aina paikallaan. Joku tuolla kritisoi 90-luvulle jäänyttä musikkia ja itse myös osittain olen samaa mieltä "sen toisen" dj:n kohdalla. Hän on vähän liikaa mieltyny 90-luvun biiseihin, soittaa toki paljon tämän päivän musiikkia, mutta liikaa sitä 90-luvun europoppia!

Mutta yleisesti ottaen, niin positiivista mieltä ja asennetta kehiin Oululaiset! Ollaan tyytyväisiä siihen, että meillä on edes yksi paikka, missä porukalla bilettää!

Lauantaina ensin Setan bileisiin ja sieltä ehtii vielä hyvin jatkoille Becksuun! :)
mun mielestä juuri se 90-luvun (ja kauhistus) vanhempikin on hyvää musiikkia...tämän päivän musiikki ei juurikaan kiinnosta.... deejiille kaikkea hyvää
Tuoreimmassa Oulun Ylioppilaslehden numerossa (joka on käsittääkseni jaettu ilmaisjakeluna kaikkiin talouksiin) on positiivinen koko sivun juttu ja kuvia Club Beckusta.

Näyttää löytyvän myös nettiversiosta http://www.oyy.fi/ sivuilta oikealta alhaalta Oulun Ylioppilaslehti -linkki ja sieltä "Tutkaimessa Club Becksu" -juttu.

Ja Wappuna sitten bilettää! :=)
Toi Homokuninkaan juttu oli kyl varmaan yököttävin ja samalla huvittavin, mitä täällä on kyl vähään aikaan lukenu...karseeta.



En oo Oulun läheltäkään, mut oon kyl ihan sen kannalla et se klubi pitää säilyttää. Se nimittäin kuuluu varmasti maailman pohjoisimpien homobaarien joukkoon ;) En nyt väitä, et sinne pitäis juosta tylsistymään joka viikonloppu, jos ei oikeesti viihdy, mut itsehän siihenkin viihtyvyyteen vaikuttaa.



Jos joskus eksyn Ouluun, niin pitää kyl heti tulla tsekkaan se mesta.
Hieno mesta! Tuli käytyä toissa perjantaina yksin ja männä lauantaina toisen kerran, poikaystäväni kanssa. Molemmat tykkäsimme paikasta. Jos tuollaisen saisimme tänne Helsinkiin, niin mieluusti kävisimme.

Ensimmäisenä kiinnitin huomiota paikan kokoon. Epäilin josko sittenkin olin ymmärtänyt paikan luonteen väärin tai tullut väärään ravintolaan. Stadista tuttuun tapaan paikka alkaa täyttyä vasta puolen yön jälkeen (tosin tila on niin iso, ettei se täyttynyt kumpaisenakaan käyntikertanani - paikalliset voisivat ehkä kertoa, josko joskus olisi toisin). Tanssilattia oli kivasti keskellä, runsaasti uutuuttaan kiiltäviä päytiä, tuoleja ja sohvaryhmiä, diskopalloja yms. Ja mikä parasta, äänen voluumi pysyi kohtuullisena koko illan ja tanssilavan vieressäkin pystyi juttelemaan.

Jos nyt jostain on "pakko" urputtaa, niin somistusta voisi jossain vaiheessa kehittää vähemmän kaupalliseen suuntaan... Mutta hyvä noinkin. Käykää ihmeessä kun siellä päin liikutte - tai ihan muuten vain.
Becksu on ihan ok. Paikka itseasiassa EI ole uusi, mutta ne tilat saavat nyt käydä. Ei parane vikistä. Homodiskoja kun ei kannata odottaa ilmestyvän kuin sieniä sateella. Meininki on paikassa paikallaan ja naisia ja miehiä on tasavertaisesti. Bilemestat ovat nimittäin ainakin siellä Uudellamaalla vähän miesvaltaisia ja kapeakatseisempia.
Kyl mää Becksuun ennemmin meen kuin nykyiseen DTM:ään.
Kokoa paikalla riittää! Vierailin viime lauantaina paikassa, ja hieman epäilytti, että saadaanko sinne asiakkaita tarpeeksi. Tuona iltana näytti vilskettä riittävän. Tsemppiä Oulun homppeleille että tukevat, kannattavat ja kehittävät nyt tätä uutta paikkaa! Rutinat pois ja tekemään kaveriporukalla pileiltaa! (Meillä Treella on Mixei, joka ei tod ole mikään kovin kuul. Kuitenkin, oikealla porukalla meillä on ollut varsin lyömättömiä iltoja siellä...) ;)
Hidasta palvelua baaritiskillä! Hommatkaa lisää tarjoilijoita! Juomia sai odotella tosi pitkään ainaki eilen! Muuten kyllä oli mukavaa ja hyvä meno!