Scissor Sisters

Kysymys:
Mitä saadaan, kun yhdistetään Pink Floydin biisi "Comfortably Numb" ja Bee Gees -soundi?

Vastaus:
Scissor Sistersin inha coverversio!
Mä kyllä tykästyin Scissor Sistersin versioon heti kun sen ekan kerran kuulin pari vuotta takaperin. Ja muutenkin ovat ihan mielenkiintoista kuunneltavaa harmaan r'n'b -mössön keskellä.
Daffy, et varmaankaan tarkoittanut Scissor Sistersiä, koska niiden debyyttialbumi ilmestyi käsittääkseni tänä vuonna.
Niin no joo.. onhan tuosta Comfortably Numb biisistä tehty aikamoinen purkkaversio. Alkuperäisen kanssa sillä ei ole mitään tekemistä.
Mä ostin sen Scissor sistersin levyn ja se on ihan helevetin hyvä levy. Voi suositella. Ja yllätäävää tässä oli se, että iso osa biiseistä oli ihan perusbändimusaa, josta mä en yleensä välitä hevonpillua, mutta nää tyypit (ja se nainen) osaa tehdä kyllä hyviä kappaleita.
Omat suosikkini ovat Take Your Mama Out, Confortably Numb ja Filthy/Gorgeous.
  • 8 / 17
  • Inspired
  • 26.3.2004 12:53
Loistavaa, että Saksisiskot on noteerattu täälläkin! NYT arvosteli sen levyn, on muuten toisaankin älden hyvää homohippaa!
Kyllä se Scissor Sistersin versio aina sen Sisters Of Mercyn lähinnä koomisen ölinän hakkaa. Vaikka kovasti pidänkin hyvästä goottimeiningistä, ei tuo tarkoitusperiltään melkoisen selittämätön jälkimmäinen oikein sitä ole.

..muutenkin gooteilla tuntuu olevan tanssimusiikki paremmin hanskassa kuin se rokkipuoli. Väistämätöntähän se kai on kun skenessä on enemmän tai vähemmän häpeällistä olla hetero.
Saksisiskot on loistava bändi. Mäki ostin niiden levyn, enkä oo sen ostoksen jälkeen paljo muita levyi kuunnellu :). Suosikkejani ovat ainaki (siis kaikkihan ovat vallan mainioita) Comfortably Numb, Laura ja Get it get it. Mutta oikeestaan kaikissa on ihan hittisingle-ainesta. Suosittelen!
Hmm.. Filthy/Gorgeous on aivan upea biisi =) Harmittaa vain että demoversiossa ollut Ana Matronicin puheosio saksittiin (hehheh) pois =I Ja tietty koko levy on mahtavaa kuunneltavaa, mutta tämän hetken suosikki kyllä tuo f/g. Ja b-puoli Backwoods Discoteque Pt.2
Ennakkoluuloista huolimatta latasin SS:n levyn netistä ja yllätyin todella positiivisesti. Samalta istumalta marssin lähimpään levyliikkeeseen ja nyt olen levyn onnellinen omistaja.



Vappu meni kavereiden kanssa kuunnellessa ja ei kyllä kukaan valittanut - päinvastoin.



Huippu juttu!
Meinaako kukaan uskaltautua katsomaan bändiä livenä Provinssirokkiin...?
Näyttäisi tänä vuonna olevan toi Provinsin tarjonta niin hyvää, että kyllä sinne voisi eksyä. Jo David Bowie ja Air saavat sukat pyörimään jaloissa, puhumattakaan Scissor Sistersistä.



Taitaa tulla lähtö seinäjoelle kesäkuussa ja tulisi samalla menetettyä tämä festari-neitsyys :)
Scissor Sisters sai kyllä sukat pyörimään jaloissa, mahtava meno! Harmi vaan, että jäi alkuosa keikasta näkemättä, kun osittain samaan aikaan esiintyi myös HIM.

Provinssi oli muutenki ensikertalaiselle erittäin positiivinen yllätys. Musiikkitarjonta oli erittäin laaja, periaatteella jokaiselle jotain ja ihmisten fiilis oli iloinen ja välitön.
Nyt-teltassa oli mahtava meno. Saksisiskot oli ehdottomasti festarin parhaita. En ollut aiemmin kuullut kuin suitsutuksia, mutta nyt on pakko mennä ostamaan niiden levy. HIM oli jotenkin aneeminen, kun laulusta kuului vain säälittävää ininää, vaikka bändi muuten olikin vedossa. Olikohan miksaaja nukahtanut tai jossain pöllyssä... Bowie olisi saanut soittaa enemmän vaikka Heathenin biisejä ja unohtaa ne 80-luvun heitot, kuten Modern loven. Kaiken kaikkiaan todella hyvät festarit.
Yhdyn edellisen puhujan sanoihin. Mielestäni Bowie sai hyvin ohjelmaansa koko uransa. Todella rento tyyppi. Ainut mokani oli että pidin korvatulppia scissorsien keikalla. En myöskään saanut ostettua SS t-paitaa, niitä ei ollut. Teitur oli kolmas mukava. Ylipäätään kivat festarit. ¤M¤