Antin uusi ystävä

  • 1 / 22
  • poikarakkaus
  • 4.2.2004 23:26
Lukekaa kassajonossa uusimmasta Katsosta kuinka Antti Tuisku on löytänyt uuden poikaystävän 23v ;) He lomailevat Thaimaassa.
Heteromietteitä Antista:

Kerroin perheemme nuorisolle tuosta lehtijutusta.
Vastaus: " Ei Antti voi olla homo, kun kaikki tytöt tykkää siitä niin kovasti!"
Tämän päivän Turkkarissa Antti kertoo olevansa 10 vuoden päästä tiukassa esiintymisputkessa ja vakiintuneessa parisuhteessa johon kuuluu myös lapsia. Tämän hetken tyttöystävä-tiedusteluihin hän ei kommentoinut mitään...
EVVK jonkun pikkuJulkun tai kenenkään muun henkilön "ollakko vai eikö" - lehtijuttuja... HALOO homot, hankkikaa OMA elämä - nimittäin miksi elää toisten elämää??
Jos keskustelu ei kiinnosta, pysynet siinä OMASSA elämässäsi ja lopetat nyt just tähän paikkaan sen kirjoittelun. Sopiiko näin?
  • 6 / 22
  • toinen homo
  • 6.2.2004 18:28
Suomessa on kirjoittamaton sääntö, että homoseksuaalisten viihdeteollisuuden ihmisten täytyy esittää julkisuudessa heteroa. En tiedä mistä tämä sääntö viime kädessä kumpuaa, mutta sitä ei juuri koskaan rikota pientä lehtien vihjailua lukuunottamatta.

Otetaan nyt vaikka MB. Eihän kenelläkään VOI olla mitään epäselvyyttä asiasta. Mutta silti häntä markkinoidaan maakuntien naiskuluttajille tavoittelemisen arvoisena poikamiehenä, ja nämähän ottavat asian ihan tosissaan.

Tai sitten JS. Viikkolehdistä voi yhä edelleen lukea vaikkapa, että "eturivissä istuva tumma nainen vangitsi J:n katseen" jne. Ihme kyllä, tämäkin menee täydestä tietylle kuluttajaryhmälle, niin uskomatonta kuin se onkin.

Ja AT istuu tähän samaan konseptiin kuin nyrkki silmään. Näin on aina ollut ja näin on aina oleva. Suomalaiselle heteronaiselle on tärkeää ettei hänen tyhjän päällä olevia unelmiaan rikota, ja sitä päivää ei tulekaan, että unelmien rikkojalla olisi mitään tulevaisuutta hänen kukkarollaan.
Onko se jotenkin outoa, että Suomen ilmastossa julkimot pysyvät kaapissa? Tuskin se suvaitsevuutta lisäisi, jos joku MB tai JS tulisivat kaapista. Eikös Juha Föhrinkin säätiedot loppuneet siihen?
Eikös JF:n esiintymiset loppuneet siihen, että hän asettui ehdokkaaksi poliittisiin vaalihin?
politiikkaan jos menee, niin vaalien alla joutuu karanteeniin, sen jälkeen työ jatkuu normaalisti.
JF lempattiin telkkarista kaiketi siitä syystä, että hän vaihtoi vähäksi aikaa neloselle, joka sitten lemppasi hänet ulos kun johtajaksi tuli homofoobikko
JF taisi lentää Neloselta ihan ikä-, ulkonäkö- ja kilorasistisista syistä - seksuaalisuudella tuskin oli mitään tekemistä asian kanssa. Nelosen säätietoja lukevat kauniit ja nuoret mallit ja näyttelijät, joiden kunniaksi kyllä on sanottava, että he suoriutuvat tehtävästä monia meteorologeja sujuvammin.
Näin minäkin muistelen edellisen kirjoittajan kanssa. JF:n sääohjelmaformaatti ei oikein ottanut tuulta purjeisiinsa. Kyseessä muistaakseni oli siis hieman syvällisempi sääohjelma, jossa ei pelkästään lauottu konekiväärin nopeudella huomisen sateet ja kelivaroitukset, vaan käsiteltiin säätä vähän laajemmin.

Noi nelosen sääennustajanäyttelijät aloittivat muistaakseni samaan aikaan, kun nelosen uutiset aloittivat toimintansa. Ja uutiset aloittivat toimintansa paljon myöhemmin kuin kanava aloitti toimintansa. Ja se tapahtui varsin kömpelösti - näin ainakin muistelen.
Uusi teinilehti Mixi (?) kertoo (kassajonossa), että Antti tuisku nauraa ex-tyttöystäviensä kera homohuhuille täysin perättöminä. Vaikka onkin nyt sinkku, toivoo löytävänsä kivan tytön... Aika KONE
Eikö matkalle voi lähteä myös kaverin kanssa ilman, että kyse olisi seurustelusta?
Jaa että Nelosen säätietoja lukevat "kauniit ja nuoret mallit ja näyttelijät" - näkis vaan ja kuulis kolinaa!!!
No on siellä Nelosella säätä esittelemässä ainakin yksi malli ja yksi näyttelijä. Kauneus on taas makuasia, josta tietysti aina kannattaa kiistellä.
Onko Nelosen homouttaan julistava Mikko Silvennoinen myös joku mannekiini-juontaja, vai joku Nelosen epätoivonen JF-kakkonen? Jotenkin tuntuu että nelkku laskelmoisi homppeleilla joskus...
valivalivalivalivalivali!!!!!!

jos nelosella on julkihomoja tai yleisen käsityksen mukaan homoja niin onko se sitte huono asia? jos jtn homoja siellä on "enemmän" ku muilla kanavilla niin voisko se johtua vaikkapa siitä että nelosella on avoimempi/suvaitsevampi työympäristö/katsojakunta kuin esim ylellä tai maikkarilla ja sinne uskaltautuvat ne, joita ei huvita niinkin konservatiivisen ja puritaanisen kanavan ku esim ylen leipiin hommautuminen? tuskin kukaan nelosen johdossa kattelee silmät pyöreinä että tuollahan on homomalli, palkataanpa se meteorologiksi...

voi luoja teitä, menkää kouluun oppimaan mediakriittisyyttä!!!

ja mitä anttiin tulee, niin tuskin se - tai kukaan muukaan julkkis - että sen yksityiselämää vatvotaan joka helvetin valitusfoorumilla
Maanantain Iltalehdessä, vai oliko se Iltasanomat, oli kuvia Antin lakituksesta, perheestä ja stylististä...

Eli Antin stylisti oli siellä katsomassa "asiakkaansa" ylioppilasjuhlaa. Hmm... aika läpinäkyvää. Oli oikeen otettu niistä yhteiskuva. *söpöä*
  • 19 / 22
  • Niinpä niin
  • 31.5.2004 19:13
IL:n toimittajan vihjailuako? "Hän ei ... vastoin ennakkotietoja lähtenyt kavereineen mökillekään."
Aika söpöä tosiaan. =)



Siis miks musta tuntuu että Suomi on saanut Jari Sillanpää II:n...
Höhö.Huvittavaa että Antista epätoivon vimmalla tehdään homoa ja annetaan asioille merkityksiä omassa toiveajattelussaan, joita niillä ei ole.Antti on tyhmien teiniangtien mielestä "vitun homo" ja täällä hänestä niin mielellään oltaisiin tekemässä homoa, kylläkin positiivisemmassa mielessä.No IIK!Jos Antti onkin hetero, se on vissiin sitten pettymys tosi monelle...Eipä sillä, vaikka Antti menisi naimisiin, olisi hän sitten varmaan "kaappihomo." hohhoijaa...Idoli hän on isolla I:llä jokatapauksessa.Pesee muun idols-jengin mennentullen suosiollaan.Vai kuka muu niistä muka puhuttaa näin paljon?!
kot,kot,kot,kot,kot,kot,kot,kot,kot,kot,kot,kot,kot,kot,kot........
sanoo kanalauma.