Ranskan TV:n homoleffat

Ei kukaan tietenkään kattellu ranskan TV vitosta viime yönä puolenyön aikaan... olipahan taas intensiivinen leffa! Nimi oli näköjään La meilleure façon de marcher, ja aiheena kesäleirin valvojamiesten mieletön, outo ja välillä melkein pelottava suhde - pinnan alla kuohuu sellaiset homoerotiikat että oksat pois. Lopun naamiaiskohtaus oli aivan sietämättömän jännä... ja kiihottava. Hollywood painuu taas kerran häpeään kökköine spektaakkeleineen. Ja tämä elokuva oli 70-luvulta, silti kuin eilen tehty.



Ranskan TV:ltä tulee vähän väliä homoleffoja, joku aika sitten tuli Drôle de Félix, lienee joillekin tuttu, ja muitakin on tullut, mutta en muista/tiedä nimiä. Sattumalta tulee seurattua, harmi kun ei jaksa seurata ohjelmatietoja. Huonollakin ranskantaidolla selviää, kun monet leffat on myös tekstitetty ranskaksi, ja teksti-tv:n puolella on kai tekstityksiä muillakin kielillä. Kandee kytätä!
  • 2 / 3
  • Public eye
  • 8.6.2004 10:39
Tuo La meilleure façon de marcher näyttää muuten tulevan taas ensi maanantaina (14.6.), tosin jo iltapäivällä, joten taitaa ikävä kyllä taas mennä ohi...
  • 3 / 3
  • Une Francaise
  • 14.6.2004 18:40
Mikä loistava tapa parantaa ranskan kuullunymmärtämistä! Ei vaan taida pitkän ranskan yo-kirjoitusten kuuntelukokeessa pärjätä aivan samalla sanastolla, mutta ehkä sieltä jotain oppis... Eli jos joku tietää milloin niitä elokuvia tulee, niin olis tosi kultainen, jos ilmoittelis niistä etukäteen. ohjelmatiedoista harvoin selviää, minkälainen elokuva on kyseessä.
Olispa kiva yllättää ranskanope syksyllä loistavalla kuullunymmärtämisellä!