Seiska uutisoi homoista!!

Uusimmassa seiskassa oli kaksi juttu Z-lehdestä. Eka siellä kerrottin että Jaakko Selin on saanut pankissa hyvää palvelua asioidessaan siellä pitkäaikaisen "kumppaninsa" (=miehensä) kanssa ja sitten jälleen kerran siteerattiin Mikko Silvennoisen kolumnia.

Näiden juttujen ainut tarkoitus on kertoa vain kaikkille että hei tämäkin ihminen on homo! Onko seiskalla puutetta jutuista kun pitää jatkuvasti siteerata muita lehtiä? Ja muutenkin ärsyttää että asiasta pitää tekemällä tehdä tälläisiä uutisia. Siis tehdään ihan juttu siitä että joku on homo, eihän "normaaleistakaan" ihmisistä tehdä juttuja että tämä ja tämä hetero ollut naimisissa ja 25 vuotta!

Ihan hyvä ettei homoutta piilotella mutta kuitenkin...



Jotain positiivistakin: samassa lehdessä oli myös ihan normaali juttu Teuvo Lomanista ja hänen miehestään. =)
  • 2 / 22
  • Public eye
  • 7.5.2004 15:36
Itse asiassahan Silvennoinen veikkaili kolumnissaan, mitä kohtaa seiska tällä kertaa tulisi siitä referoimaan. Mahtoiko osua oikeaan?
Vihaan Seiska-päivää lehden tapaa tehdä journalismia. Ällöttävää, en ikinä ostaisi moista paskajulkaisua. Älkää tekään ostako.
"HOMOUS ON MYÖNTEISTÄ

TV-juontaja Jaakko Selin kertoo uusimmassa Z-lehdessä yllättyneensä homomyönteisyydestä, jota hän ja hänen kumppaninsa kohtasivat asuntoa etsiessään ja lainaa hakiessaan --

Jaakko on kulkenut saman kumppanin kanssa jo neljännesvuosisadan."



"SILVENNOINEN PIILOTTELEE POIKAYSTÄVÄÄNSÄ

Z-lehden kolumnisti Mikko Silvennoinen on pannut ilolla merkille muun media kiinnostuksen hänen kirjoituksiaan kohtaan ja hehkuttaa seiskankin siteeranneen hänen jokaista kolumniaan. Uusimmassa kirjoituksessaan mikko paljastaa kieltäytyneensä poikaystävänsä kanssa taannoin hesarin esittämästä haastattelupyynnöstä ja tarjoaa itse eri otsikkovauhtoehtoja, joilla asia voidaan noteerata Seiskassa. Tämän pätkän otsikko onkin Mikon itsekin keksimä."



Eli näin seiskassa...
  • 6 / 22
  • kuka toimittaa
  • 8.5.2004 0:19
Ehkäpä Mikolle on iskenyt akuutti rahapula, kun pitää juorulehden vinkkipalkkioilla varustetulle juoruaukeamalle laittaa mainos siitä, että on taas kirjoittanut kolumnin. Liekö tippiä herunut siitä, kun hän keksi itse oman mainoksensa otsikon eikä vienyt Seiskan laatutoimittajien kallista aikaa.
Herra isä sentään! Seiskan harjoittama ns. journalismihan on aivan hanurista! Mikko ja Jaakkohan ovat molemmat oikein mukavia toimittajia.(ainakin silmälle!)
Olishan sinne kolmaskin Z-lehti-aiheinen juttu mahtunut, kun kerran Arto Munakin tuli ulos kaapista.
Jos ne ei huomannu sitä Arton juttua.

Antakaa joku heti juttuvinkki seiskalle ja nostakaa itellenne kunnon palkkio...
Ai ei huomannu? Sehän oli kannessa.



Toisaalta - Seiskan toimittajien älykkyystaso taitaa olla sitä luokkaa, että niiltä voi hyvinkin jäädä kansikuvajuttu huomaamatta.
Nimim "Kuka toimittaa": Kysymys on Mikon käyttämästä ironiasta.



Ei varmasti maksa Seiska mitään siitä, että siteeraa (vaikka sadatta kertaa) jonkun ihmisen kirjoituksia toisessa mediassa.
Niinpä juuri: olen samaa mieltä kuin "Kuka toimittaa". Siis haloo. Miten joku voi edes luulla, että Silvennoinen saisi senttiäkään Seiskalta kolumninsa siteeramisesta?! Ei tietenkään saa, eikä edes Z-lehteen kirjoittamisesta kai makseta mitään.. Silvennoisen kolumnien ironia on näköjään joillekin aivan liian vaikeata tajuta. Se mies haluaa ärsyttää, koska kieltämättä niin saa pointtinsa näkyviin. Sääli vaan, ettei hän osaa ironisoida, niin että tyhmätkin tajuaisivat vitsin. Se parhaillaan varmasti nauraa katketakseen, kun Seiska saikin kuin saikin juttua aiheesta. Oliko siinä Seiskassa muuten kuvaa ja miten ällistynyt ilme tällä kertaa? nim. lehteä en ite kyllä osta.
Se kuva on tollanen missä Mikko nojaa johonkin rannalla ja hymyilee, ei se kauheen pelästynyt ole.

Mutta kuvatekstinä lukee "mediahomo". siis mikko on ammatiltaan mediahomo.
  • 14 / 22
  • kuka toimittaa
  • 8.5.2004 18:00
Alkuperäisen kommenttini tarkoitus oli kritisoida sitä, että miksi mainostaa lehdessä toiseen lehteen kirjoittamaansa kolumnia. Tokihan mediat (joihin Seiskakin on kai pakko laskea) toisiltaan juttuja lainaavat, mutta jotenkin se pätkä vain tökki. Jos tikkuaskin kokokoisen jutun ainoa idea oli vetää lukijoiden huomio edes hetkeksi mediahomoon (tai hänen pointteihinsa), niin se lienee tehnyt tehtävänsä. Samoin kuin tämä rönsyilevä viestiketju, joka on vain ilmaista mainosta.
Sun pitää kääntää "syytteesi" kohti Seiskaa. Ei Silvennoinen ole Seiskaan mitään itse kirjoittanut eikä siteeramiseen tarvita edes lupaa. Kummallista kieltämättä on se, miksi Seiskasta homous on niin kiinnostavaa.
Se on vain seiskan tapa kerto että Mikko Silvenoinen on todellakin homo, eikä hän ole vielä parantunut.

Sama juttu Selini kohadalla.

=(
Seiskasta homous on kiinnostavaa, koska Seiskan toimitus on täynnä homoja. Ettekö ole tätä tienneet?
Sorry off-topic, mutta on pakko;



"Olishan sinne kolmaskin Z-lehti-aiheinen juttu mahtunut, kun kerran Arto Munakin tuli ulos kaapista."



Whaaa..??



Huomasin kyllä herran Z-lehden kannessa komeilevan, mutta koska lehteä ei itselleni tule, olen tällä hetkellä täysin rahaton, enkä viimeksi baarissakaan tajunnut sitä lukea, sain tietää asiasta ensi kertaa juuri äsken.



Lasseko siis homo? Bi? Jotainmuutamitähäh? Upea kundi, todella, mutta täytyy tunnustaa, ettei allekirjoittaneen tutka ole kyllä kohdallaan toiminut. :O



Ei kukaan viitsisi tuota Z:n juttua lyhyesti referoida? Kiitän kauneimmin.
Öhöm...tuota noin, Z-lehdessä esiintyminen ei tee kenestäkään homoa/bisseä/lesboa etc. Z-lehdessä haastatellaan myös heteroja (woahhh!!!).

Listajuontaja Meri-Tuuli Lindströmkin oli viime numerossa.
En tiedä, oliko Samin viesti minulle suunnattu, mutta..



"Z-lehdessä esiintyminen ei tee kenestäkään homoa/bisseä/lesboa etc. Z-lehdessä haastatellaan myös heteroja"



Ei tietenkään tee ja toki haastatellaan.



Kuten totesin, ei homotutkani ole koskaan kundin kohdalla vinkunut - hänen poseeramisensa Z-lehden kannessakin sai minut ajattelemaan tyyliin "hieno homma, että hetskukundikaan ei pelkää homolehdessä poseerata". Ja juuri tästä syystä tuo tässä threadissa sanottu, jo aiemmin lainaamani viittaus kaapista ulostuloon yllätti.



Ilmeisesti kyseessä siis kuitenkin vain väärä hälytys? ;)
Kyllä se Lasse sanoi haastattelussa, että tykkää olla miestenkin kanssa aina toisinaan. Ja 4Popin insertti oli niin tökerösti editoitu, ettei siitä ottanut hullukaan selvää, mitä Lasse oikeastaan tarkoitti.