Suurkaupungeista

  • 1 / 5
  • Zeppelin
  • 29.3.2004 15:17
Mistä kätsyimmin löytäis Pariisista, Berliinistä, Roomasta ym Euroopan suurkaupungeista b&b, tai gay-host majoituksista tietoja?

Tai millasia muita majoitusvaihtoehtoja mahtaakaan olla? Tyypillisissä hotelleissa on jo riittävän monta "kuolemaa" koettu, joten jokin uusi majoitusmuoto olis kiva kokeilla.

Lontoossa halvimmat on kahdelta £55/yö (n.68€) ja ois kiva vertailla ennen matkapäätöksiä eri suurkaupunkien hintatasoja!
  • 4 / 5
  • Zeppelin
  • 31.3.2004 13:33
Loistava linkkivinkki! Kiitos!!
Juuri tuollaista etsiskelin. Tämä tulee olemaan ahkerassa käytössä jatkossakin.

Varasimme eilettäin matkan. Majapaikka on juuri tuollainen gay-pariskunnan vierashuone Lontoossa. Hinta on näemmä ihan keskiarvoinen (£55 kahdelta/yö, eli 82€, eikä 68€ kuten erheellisesti muistin). Sijainti näyttäisi olevan aivan loistava. Keskellä kaupallista keskusta, Sohon (gay)alueen reunamilla.

Lennotkaan eivät maksaneet hunajaa, kun omin päin varaili netitse halpislentoyhtiöltä. Mennessä yhdeltä hengeltä lipun hinta vain 6,99€!(+tietty verot ja kulut...) Aika uskomatonta oikeestaan.

Varsinkin Lontooseen mennessä on hyvä säästää vaikkapa matkustuskuluissa. Siellä perillä odottaa kuitenkin yksi maailman kalleimmista kaupungeista. Tuon linkinkin vahvistamana voi todeta, että oikeastaan missä vaan muualla yöpymisen hintataso on huomattavasti alempi.

Katsotaan nyt sitten pelaako kaikki ongelmitta, pysyykö lentoyhtiö hengissä matkaan asti, pysyykö kone ilmassa, pitävätkö aikataulut, löytyykö majapaikka, millainen isäntäpari jne.. :)
Tässä kyllä on juuri se matkailun paras puoli mun mielestä. Ei mitään valmispaketteja, vaan ite hoitelee kaikki ja joutuu selviytymään oudoissa kuviossa omin päin.

Täytyykin muistaa kertoilla kuulumisia ja kommentteja matkan jälkeen kesäkuun lopulla.
Muidenkin vastaavia kokemuksia olis ihan kiva kuulostella...
  • 5 / 5
  • Tyristi
  • 13.5.2004 10:31
Olen asunut kolme kertaa homomajoituksessa ulkomailla:



Ensimmäinen paikka oli tällainen nuorten paikallisten kundien pyörittämä laitos. Enrginen, mutta palvelu, puhtaanapito yms. aika huolimatonta.



Toinen oli keski-ikäisen homoparin (käsittääkseni) omistama pienehkö hotelli, jotain 20 huonetta. Palvelu, huoneet, ateriat jne. erittäin hyviä, mutta bisnestä oli laajennettu mixed-paikaksi.



Kolmas oli erään viisikymppisen taidekauppiaan suuri asunto, josta saattoi vuokrata vierashuoneen. Kiva kokemus, mutta tällöin on tultava isännän kanssa toimeen. Itse toki tulin, ei siinä mitään.