Mitä hakuat kuulla viihteellä?

  • 1 / 12
  • Member of M
  • 8.11.2003 5:27
Aloin tässä juurikin miettiä, että millainen musiikkiscene on hyvän homobaarin pohja.

Minusta ainakin tuntuu, että on aivan hullua, jos homot haluavat kuulla Kiss/Nova/Energy -kamaa. Sehän on kuitenkin sitä samaa, mitä hterotkin kuuntelee ajaessaan autoa töistä perjantaisin rakkaan perheensä luo.

Käsittääkseni joskus aikanaan homot kuitenkin olivat niitä ns. suunnannäyttäjiä musiikkitrendeissä. Nykyään tuntuu siltä, että ne on ne ennalta päätetyt biisit, joista kaikkien pitää tykätä enemmän tai vähemmän.

Mutta silti jaksan uskoa, että homoilla (ja lesboilla)b on muutakin mielessä, kuin Aguilera ja Kylie tai Lasgo ja Ian van Dahl.
Niin, kyllähän se olisikin aivan kauheaa ja täysin hullua jos homo tykkäisi kuunnella samanlaista musaa kuin hetero! Eihän homo voi kuunnella radiotakaan, kun heteroillekin kuuluu ne samat radiokanavat. Televisiostakaan ei voi katsoa kuin sarjoja, joissa jokin henkilö on homo. Voi voi, kyllä on kurjaa tämä homon elämä.
Niinpä , koska soi Sisters of Mercy? Rammstein? Björk?
CMX? Nightwish? Kraftwerk?
Mulla ei ainakaan ole mitään sitä vastaan, että baarissa soi ns. populaarimusiikki. Huomattavasti mieluummin sitä kuuntelee kuin jotain korvia puuduttavaa clubi-renkutusta.

Jos ihminen on niin yksinkertainen että nauttii klupi-älämölöstä sillä perusteella että pitää olla 'suunnannäyttäjä' (hieman muita parempi?), niin be my guest, pitäkää retard-bileenne ihan omassa paikassa. Oveen olisi hyvä liimata punainen varoituskolmio, jossa olisi merkintä 'club music only'.
Blurin Song 2, Weezerin Buddy Holly, Cmx:n Ainomieli, Placebon Every Me Every You. Tuossa muutama biisi, joka
minut saisi syöksymään tanssilattialle.:)

Lisäksi voisi soittaa vaikka Depeche Modea, The Curea, David Bowieta, Manic Street Preachersia, The Hivesia ja
The Strokesia.

Rokkipileitä odotellessa.=)

-ziggy-
Ja sitten vielä Sisters of mercyn Temple of Love '92
Rammstein:Du hast, Björk:Big time sensuality, Jne
Ziggy meni jo mainitsi jo paljon hyviä bändejä, mutta tekee mieli lisätä Electric Six, S. Pumpkins ja Beastie Boys (joskus hiphop on rok). "Let's do the time warp again" on myös aina varma täky, vaikka ei rockia olekaan.

Kaikkein kivoimpia kumminkin ovat uudet kappaleet, joista täytyy mennä DJ:ltä kysymään "Mikä tämä on?" Muutos virkistää.
Paras fiilis tulee kun kuulee hyviä biisejä joita ei ole ennen kuullut tai on kuullut vain muutaman kerran. Tylsää kuunnella vanhoja turvallisia radiohittejä montaa peräkkäin. Yhtä tylsää on kuunnella joissain tietyissä discossa pari tuntia peräkkäin yhtä ja samaa housen pauketta.

Jos otetaan linjaksi soittaa ihan perus rock/dance/radio poppia niin miksi ihmeessä sen biisivalikoiman täytyy olla niin älyttömän suppea? Se ei ole siitä kiinni etteikö niitä hyviä uusia saman genren biisejä olis enemmän.

Danger! danger! high voltage! ja Gay bar piristi kummasti päivää, että kiitti vaan Utelolle enpä ollu noitakaan ennen kuullu :)
tomppa:
Jos ei kukaan koskaan tee eikä soita uudenlaista musiikkia nin se ei kehity mihinkään suuntaan, ninkö olisi parasta? Jos 60 luvulla joku olisi onnistunut tekemään jonkun tämän päivän suurista radiohiteistä niin olisit varmaan ollut siloin tuomitsemassa sen takuulla totaliseksi underground paskaksi.

Itelläni pointti ei ainakaan ole se että haluaisin olla jotenkin kapinallinen ja massasta poikkeava ja sen takia kuunnella jotain täysin erilaista musiikkityyliä tai biisiä vaan se että oikeesti pidän jostain.

Viimeeksi innostuin hiukan ns. Ebm:stä kun kuulin biisit:
Apoptygma Berzerk - Unicorn (duett version)
Covenant : Call the ships
Tämän tyylistä taas hetken aikaa muiden seassa ja parin viikon päästä taas jotain muuta.
Minusta on ihan järjellinen syy sille että sekä heterot ja homot kuuntelevat samaa NRG/Kiss-kamaa: Useimmilla ihmisillä sukupuolesta riippumatta on kymmenvuotiaan lapsen musiikkimaku. Mikä tahansa menee kunhan kaverit pitävät siitä ja aivoja ei tarvitse pistää päälle.

Ei sinänsä etteikö minusta Britney Spearsin viimeisin hitti ja ylipäätänsä kaikki mitä Kylieltä on viime aikoina tullut olisi ihan asiallista tavaraa - mieluummin kuitenkin pippaloissa tuo Ziggyn mainitsema valikoima, jos minulta kysytään.