Kylie keskustelu

Olen aina yrittänyt pitää välimatkaa homomaneereihin, ja vaikka kuinka olen yrittänyt olla pitämättä Kyliestä, niin mä en sille mahda mitään et mä en malta olla maanantaina menemättä kauppaan ja ostamatt uutta body language albumia..Muita addiktuneita?
en ostanut Kylie Minoqueta, ostin Sisters of Mercyn 2 ekaa ja CMX:än uusimman
  • 3 / 18
  • Kundi 25
  • 8.11.2003 17:01
Näin Kylien eka kerran vuonna -87 Super Channel -kanavalla, joka oli tuohon aikaan niitä ainoita kaikille näkyviä maksuttomia ns. taivaskanavia, joten niitä tuohon aikaan kutsuttiin. Silloin siellä pyöri I Should Be So Lucky -video ja ite olin 9-vuotias. Heti kun näin sen ja kuulin biisin niin olin täysin myyty. Jatkoon tuli sitten hillitön Locomotion ja Kylie-kuume valtasi ainakin meillä koko ala-asteen. ;-) Ja siitä alkoi Kylie-fanius, joka on päällä yhä edelleen.

Tosin mielenkiintoni Kylli-tätiin hiipui 90-luvulla Kylien tehdessä "itsensä näköistä musiikkia", mutta onneksi naikkonen tuli järkiinsä (markkinat ilmeisesti opettivat) ja palasi kepeän diskopopin pariin.

Tykkään Kyliesta edelleen - ja ns. hyvällä omallatunnolla, sillä olen tykännyt Kyliestä alusta asti ja mulla on kaikki vanhatkin Kylien levyt vinyyleinä. Jos ihan rehellisiä ollaan, niin eniten kyllä tykkään niistä Kylien 80-luvun Stock, Aitken, Waterman -renkutuksista.
kylie on jumala, siitähän ei päästä mihinkään. yksi kaikkien aikojen humppa- ja hömppäklassikoista on kyllä better the devil you know
Minä puolestani kiinnostuin Kyliesta ensimmäisen kerran nimenomaan 90-luvulla, ja biisi oli "Confide In Me". Tosi mielenkiintoiset taustat, ja raflaava video!
Niin. Vielä 80-luvun lopulla olin aika pikkupoika, mutta ensimmäisen kerran kolahti juuri kovaa "never too late" ja sitten "better devil you know", joka varmaan on yksi parhaista "hi-energy" biiseistä mitä tiedän.

Tosiaan Kyllin ura ennen light years albumia oli aika syöksykierteessä vaikka esim. sellainen loistava biisi kuin "breathe" kuulostaa edelleen tosi makeelta.

Tiesittekös miksi Kyllin "your disco needs you biisiä" ei koskaan julkaistu Briteissä?

....Koske levy-yhtiön mielestä biisi oli aivan liian gay....
kyllistä olen kyllä pitänyt pidemmän aikaa, mutta bodylanguage on kyllä albumina aika pettymys. loistava slow nousee selvästi esiin hittinä, muut biisit ainakaan muutamalla kuuntelulla eivät minulle auenneet, vaikka elektrosta muuten pidänkin.

paitsi ehkä still standing, jossa kylie kuullostaa jotenkin.. prince wannabeltä..

- aaaah
  • 8 / 18
  • ex-Mika
  • 11.11.2003 13:13
Kylien entinen levy-yhtiö julkaisi juuriäsken kokoelman "Greatest Hits 87-97". Odotin jotain rahastuskokoelmaa, mutta tämähän oli loisto-ostos! Tupla-cd, jossa ensimmäisellä cd:llä 22 hittiä ja toisella cd:llä neljä lisää + kahdeksan hyvää remixiä. Biisit on remasteroitu ja cd:n tekstivihkonenkin sopivan kattava. Amazonista löytyy kappalelista ym. infoa: http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B0000CBHXL/qid=1068548784/sr=2-3/ref=sr_2_3/104-8031784-7882346
Kylie uusi levy onkin ihan okei. Slow on mielestäni huono valinta singleksi. Omia suosikkejani levyltä on 'Red Blooded Woman', 'Chocolate', 'Obsession' ja 'Loving Days'.

Ei tää kyllä Feverin tasolle yllä mutta ihan positiivinen yllätys kuitenkin.

Ja mitkään biisithän ei ylitä Kylie parhaita biisejä: Your Disco Needs You, Confide In Me ja In Your Eyes.

Ja nyt sit mamaan juhlimaan Kylietä....
Slow biisi kuiteskin juhlii maailmalla, sillä se on ainaskin sinkku ykkönen Briteissä, Australiassa, Tanskassa, Espanjassa, Puolassa, Kroatiassa ja jne...

Uuden levyn paras biisi on ehdottomasti secret
Tulipas oltua dtm:ssä Kylien levyjulkkaribileissä ja voinen sanoa että täyttä p**kaa on kyseisen akan biisit yhtä lukuun ottamatta.. Your Disco Needs You on kuunneltava biisi, mutta siihen ne sitten jäävätkin.. :)

J. Vainion pahojen poikien laulutkin on parempaa kuunneltavaa kuin Kylli-täti.. :)
Kylie tosiaan pelmahti permanentti kuohkeana SAW:n tallista kaikkien tietoisuuteen 80-luvun lopulla. Se oli tuskaa, koska olen aina pitänyt klubi tms. tanssimusiikista mitä Kylie ei ole koskaan edustanut, SAW sentään muutaman kerran.

I should be so lucky oli niin kovassa soitossa, että se sai miltei vihaamaan koko esittäjää. Confide in me oli tosiaan miellyttävä ylläri aikoinaan ja vieläkin ihan ok, vaikka ei Kylien ääni oikein riitäkään. Hyvä on myös Where do the wild roses grow.

Kolmella viimeisellä levyllään tuotanto on osin aiempaa parempaa ja ihan hyviä disko ja poppibiisejäkin löytyy. Todella camp Kylie on aina ollut, kaipa se sopii hänelle.
  • 13 / 18
  • Annabouboula
  • 17.11.2003 9:59
Kyllin Lightyears levyllä oli joitakin aineksia... etenkin biisissä Please stay, niin hyvää kertsiä enää harvoin pystytään kirjoittamaan nykyään, mutta kyllin paras biisi varmaan ikinä tulee olemaan Where wild roses grow
(eikä tämä tod. liity siihen että hän saa kivestä kalloonsa videolla)
(tosin se kyllä liittyy siihen että kyseinen biisi ei ole kyllin vaan Nick Caven)
Kylien SLOW kuulostaa paremmalta ja paremmalta koko ajan. Mukavan härnäävä. Sama efekti oli Madonnan Music-viisulla..can`t get enough...
Heh! Kyllä nuo videot sellaista vemputtelua, että voi hyvänen aika, varsinkin Slow. Voiko tuon seksikkäämmäksi enää tulla? ; )
Kylien Slow on paras video pitkään aikaan. Tihkuu erotiikkaa Aussi-tyyliin.
kaikki ukot näyttää ottaneen kevytviagraa siinä videolla; muhkean näköset puolistondarit kaikilla :)

ja mitä kyllitädin musiikkiin tulee, niin in your eyes ja where the wild roses grow jyrää big time!!!! ei tosin tuo uus levykään mitn turhanpäivästä renkutusta oo, muttei mielestäni aivan kyllin tasoa...