Britney Spears feat Madonna - Me Agai...

Näin videon eilen, enkö ollut kuullut biisiäkään ennemmin. Kuuntelin, että sitä samaa britney purkkaa. Kyseessä oli making the video, joten tympääntyneenä kuuntelin ohjaajan lässytyksiä tässä-britney-portaita-ala-plaa-plaa, sitten ruutuun pelmahti tyrmäävä blondi valkoisissa vaatteissaan. Katsoin, että onko tuo Madonna! No olihan se ja videokin eteni aika hurjaksi. Madonnalla on muutama näyttävä pyörähdys ja tanssi sängyn ympärillä on hyvä veto, muuten tyhjänpäiväisessä videossa.

Ihan hyvä Maddulle, sen pee levyn jälkeen! Britneylle varmasti hyvää ja kaivattua vetoapua.
  • 3 / 10
  • wlööövv
  • 2.11.2003 10:32
niin..... toinen videon päähenkilöistä kuitenkin on jo 45-vuotias, toinen ab. 20v nuorempi... onhan kyvyissä esim. koreografian suhteen oltava siis tiettyjä eroavaisuuksia....
  • 5 / 10
  • Annabouboula
  • 11.12.2003 10:23
Miksi American life olis "pee" levy? Hollywood oli ensimmäinen Madonna-single vuosiin jota kohtaan jaksoin tuntea jotain mielenkiintoa. Tietysti oli riskialtista tehdä (muka) poliittista- ja sosiaalista kommentaatiota sisältävä levy, jos on ns. megaluokan artisti. Viimeksi siinä onnistui Phil Collins vuonna 1989 But Seriouslyllä, vaikka sillä levyllä olikin tasan 1 vakavahenkinen biisi Another Day in Paradise. Joka sekin käsitteli turvallisesti kodittomien ongelmaa, ei Irakin sodan tyyppistä hanketta.

Ongelma oli juuri siinä että "maddu" kusisukkaili koko aiheen kanssa. Jos hän olisi antanut kunnolla mennä niinkuin SEXin ja EROTICAn kanssa aikoinaan, jotain olisi voinut tullakin. Näin syntyi kuva naisesta joka ottaa kyllä urheasti veistä tussuun ja isovarvasta nieluun, mutta ei uskalla pistää itseään likoon kärsivien ja kuolevien puolesta ikäänkuin se olisi jotenkin vähemmän tärkeää.

Toisaalta Madonna on aina toistanut urallaan tiettyjä syklejä. Uudistanut itsensä musiikillisesti ja ulkoisesti säännöllisin määräajoin. Uudenlainen levy ja tukka säännöllisin väliajoin, True Blue, Like a prayer, Erotica ja Ray of light, joiden jälkeen elokuva, kiertue, kokoelma tai muita aktiviteetteja ennen uutta uraauurtavaa levyä.

Ray of lightin aloittama elektroniikka-sykli sensijaan kesti jo kolmanteen levyyn asti, eli liian pitkään. Näyttelemisestä ja kietuiestahan nainen on jo luopunut, tosin eri syistä.

On vaikea arvella mikä se seuraava uraauurtava siirto ja levy olisi? Toivottavasti muija ei ainakaan häpäise itseään ryhtymällä rappaamaan, se kun ei hältä onnistu, valkoisilta naisilta ylipäätään. (Deborah Harrya lukuunottamatta.)

Ehkä olisi parempi että Madonna antaisi periksi rockille. Tosin alt-rock á la Alannis Morrisette on passé joten Madonna saakin koetella siipiään vanha-kantaisessa kevytmetallissa á la Evanesence.

Kun on "megaluokan" artisti tuossa iässä, pitäisi myös miettiä miten päätää uransa kunniakkaasti kunnon pläjäykseen. Sitä ei ole vielä kukaan tehnyt, vaan kaikki Diana Rossit ja muut kituuttavat eteenpäin vaikkei huvittaisikaan.
  • 6 / 10
  • Annabouboula
  • 12.12.2003 9:19
Se muuten onkin Evanescence. Mahtaa muuten Nightwishiä korventaa kun nuorempi ja ihan samoin eväin toimiva jenkkipoppoo porskuttaa kovemminen kuin he.
Evanesencella ja Nightwishillä on eroa kuin yöllä ja päivällä...eihän niitä voi edes verrata toisiinsa

Jos haluat Verrata Nightwishiä johonkin niin se on The Gathering niminen poppoo

Ja Evanescence kuullostaa ihan Himiltä ,todella paljon,
harmi vaan että sillä laulajattarella ei ole samaa karismaa
kuin mitä Ville Valolla on
  • 8 / 10
  • Annabouboula
  • 15.12.2003 13:20
Ville Valon karismaan uskonee eniten mies itse. Olen kerran nähnyt HIM:in keikalla ja ainakin silloin Valo fraseerasi erittäin ärsyttävästi. Mölisi ja kärisi kuin vähämielinen, lavaliikehdintä oli edestakaisin astahtelemista ja HIM:in biisitkin kuulostivat livetilanteessa yllättävän munattomilta. Epämääräisen mössöiset kosketinvallit ei ole rock.

Evanescence taas voitti meikäläiseltä rutkasti sympatiaa uudella singlellään ja videollaan My Immortal. Pirulauta, ihan oikea hard rock-balladi, jotain mitä en ole kuullut vuosikausiin! Ehdin jo pelätä ettei sieltä kuitenkaan tulisi kitarasooloa mutta tuli sekin. Ah ja oh ihanuutta, tuli ihan lapsuus mieleen ja juuri joulun alla. Oon myyty!
Unohdin semmoisen yhtyeen kuin Lullacry, siinä olisi Evanescence:lle varteenotettava ehdoskas jos haluaa vertailla johonkin

Varsinkin uuden levyn(Crucify my heart) Every single day on loistava menobiisi
pitää kyllä myöntää että britney on vaihtanu purkkapopista parempaan suuntaan, ainaki jos vertaa jtn toxicia crazyyn...

ja madonna on legenda jo eläessään, sitä ei pari pikku floppilevyä/-leffaa kaada ;)