Inglesiin maaliskuun lopulla

Onkos kenelläkään tietoa tuolla Gran Canarialla olevasta Playa del Inglesin homopaikoista?

Olen kuullut että siellä on aika vapautunut ilmapiiri....Pitääköhän paikkansa? Ja osaisko joku suositella/neuvoa että missä on sitten niitä gay baareja/discoja? Ja onko ne maksullisia?
  • 2 / 18
  • Been there
  • 27.2.2004 15:10
Sujuvasti saat viikon kulumaan Jumbo-ostoskeskuksessa ja sateenkaaribiitsillä! Jumbossa ei taida homobaarien lisäksi muita baareja ollakaan, joten siellä et voi eksyä. Loogisia hakusanoja käyttämällä saat baaritarjonnan netistäkin. Ja ne baarit ovat ilmaisia.
Adios Amigo!
Ingles on hauska paikka....onpa siellä tullut käytyä muutaman kerran, ja lystiä on ollut ;-)
Gay-elämän keskus on Yumbo-Center, siellä on baareja ehkäpä about 50!! Käy kurkkaamassa nettisivut:

http://www.cc-yumbo.com/ccyumbo/en/index.php

Pidä hauskaa ja nauti kaikista riemuista! Oips, kun tuli ikävä iltapäivän cruisailuretkiä Dyyneille ja nakurannalla loikoilua (rantakioskit nro 6 ja 7 Maspalomasista päin laskien). Ja ne baarien kalsari- ja nakubileet, oooops! Meilkein joka paikkaan on vapaapääsy. Vaihtoehtoja riittää ja väkeä on paljon! Tuskin tulet reissuasi katumaan!!
Ingles rules! =) Elikä kannattaa mennä Jumboon, ja jos tykkää Maman (tai Lontoon Heavenin) kaltaisesta paikasta, niin Heaven Gran Canaria on aivan ehdoton! Club Mykonos siinä vieressä on kanssa suosittu, mutta ei disko. Suurimmaksi osaksi muut paikat ovatkin "baareja", ei tanssimestoja.
Inglesissä tosiaan on hyvin vapaa ilmapiiri ja yumbo-keskus muuttuu illalla homoparatiisiksi lukuisine baareineen. Yökerhoja on kuitenkin tosi vähän. Mielettömän hauskat show-elämykset saa myös monissa kabaree-baareissa, joissa drag-taiteilijat esiintyvät. Ricky`s kabaree bar on ykkönen.

Rannalla on ihana kävellä varpaat meressä, voi, voi kun tulee ihanat ajat mieleen.. komeita nuoria pilvin pimein ja sitten sitä perinteistä homopappa-tyyliä nahkashortseineen näkee kans. Kannattaa lähteä.
  • 6 / 18
  • Kiinnostunut
  • 29.2.2004 10:39
Juma, tässähän tulee matkakuume!

Eli Inglesissä on homojen dyyni-alue? Onx siel sextailuu?
Mites noi baarit ja discot, maksaax niihi inee?
Pintaliitohomojen ykköspaikka, jossa "manimani" sanelee. Jos hakee vähän syvällisempää seuraa, ei Ingles ole oikea kohde.
Eksyin sinne viime talvena ja ainoat myönteiset mielikuvat syntyivät valosta ja noin +15-+20 asteessa keikkuvasta mittarilukemasta, jotka tuntuivat vaihtelulta Suomen syvimpään kaamokseen ja kylmyyteen verrattuna.
Jos on haussa yhden yön suhteet, baila baila, rantaelämä ja yömyöhästä aamuun gay-baarien pimeät takahuoneet, jossa voi harjoittaa yllin kyllin suojaamatonta seksiä anonyymin partnerin kanssa, paikka lienee oikea.
Pintaliitohomoja ei siellä kyllä näkynyt kun itse kävin. Enempi niitä näkee dtmssä kuin jumbossa. Mutta hyvä, että justus on käynyt, niin ei tarvitse seuraavan kerran mennä.
Justus, joku voi asua sellaisessa paikassa, jossa ei yksinkertaisesti näe toisia homoja. Pitäisikö hänen elää siksi myös täydessä selibaatissa vuoden ympäri?

Joku voi myös nauttia bailaamisesta ja auringosta keskellä pimeää kaamosta. Varsinkin, jos asuu edelleen sellaisessa paikassa, jossa ei ole bilepaikkoja. Jollekin voi olla kivaa vaihtelua se, että edes näkee toisia homoja istumassa terassilla.

Justus, miksi oletat satunnaisen seksin olevan aina suojaamatonta? Mikä on kehäkolmosen ulkopuolella asuvalle homolle sinun mielestäsi sovelias paikka nähdä muita meikäläisiä? Missä saa hoitaa hommat, Justus, siten että sinäkin sen hyväksyt?
Eikös se Justus juuri maininnut että:

"Jos on haussa yhden yön suhteet, baila baila, rantaelämä ja yömyöhästä aamuun gay-baarien pimeät takahuoneet, jossa voi harjoittaa yllin kyllin suojaamatonta seksiä anonyymin partnerin kanssa, paikka lienee oikea."

Eli sinne vaan jos tuota on etsimässä!
Heheh, joku odottaa rantalomalla solmivansa "syvällisiä" suhteita :-)
Inglesin ("suoran toiminnan") yöelämä ei vain sopinut meikäläiselle, joka pyörii melkein 100%sesti Yumbo-Centerin ympärillä (Nilo-Center on se huomattavasti pienempi etäämmällä keskustasta).
Eihän ne kaikki Yumbon (noin 50kpl) baaria sun discoa kaikki olleet sekstailupaikkoja takahuoneineen. Mutta tyyli siellä oli cruisailu eli sopivan partnerin etsintä., josta siirtyminen kävi vaivatta toisen baarin takahuoneeseen. Niitähän ei ollut kuin aamutunneille asti avoimissa paikoissa.
Hotellihuoneeseen ei turvallisuus syistä siellä ole aina tapana mennä ennestään tuntemattoman ja mahdollisesti toiselta puolelta maailmaakin olevan kaverin kanssa.
Missään Yumbossa ei ollut jaossa kortsuja eli varustautuminen oli kunkin vierailijan omassa hoteissa.
Tyyli olikin sen mukainen.
Centre Stagestä(jota suosittelen) jäi sentään mukava muistikuva, jossa liikuttuneet engelsmannit hoilasivat vanhojen, ihanan äklöjen evergreenien parissa olut-tuoppejaan kalistellen.

Inglesiin siivilöityy mielestäni tietynlainen otos homoista, jotka matkaavat sinne synkkää arkea pakoon ja lomaromanssin toivossa.

Seksikin on mukavaa, mutta omakohtaisesti etsin jotain pysyvämpää suhdetta ja... tietysti S A F E S E X !!!!!!!!!!!
...jotta en pelkäksi "moraalisaarnaajaksi" leimaudu, pistän viestiketjun aloittajalle näitä Yumbon paikkojen nimiä.
1
Buddies

2
Hollywood

3
Atomica (Spanish - straight)

4
First Lady

5
Diamonds

6
Hummel Hummel

7
B. Engel

8
Tony Food

9
Bärenhöhle

10
Spartacus

11
New La Belle

12
Na Und

13
Monroes Cafe

14
Prison

15
Terry's

16
Daniels Bistro

17
Cruise Bar

18
Kings

19
XL

20
Night Cafe

21
Contact

22
Ibiza

23
Block

24
Za Za Jimmys

25
Lux

26
Adonis

27
Casablanca

28
Peppermint

29
Pub Nestor

30
Cafe Latino

31
Tobys

32
Cafe Berlin

33
Eden (mixed)

34
September

35
Centre Stage

36
Metropole (4th Floor)

37
Tubos (4th Floor)

38
Why Not (4th Floor)

39
Mykonos (4th Floor)
40 Du und Ich
41 Construction (web site)
42 Mans Place Sauna
43 Catwalk Cafe
44 Valentines Restaurant
45 El Pajaro Loco
46 Werners
47 Bei Lelo (1st floor) Restaurant
Ja noiko KAIKKI on homobaareja? Missähän noista on se kuuluisa dark-room? Entäs baila baila mahdollisuus?
Cruise bar(vaihtanut omistajaa kuulemma) ja Construction bar. Niissä olivat ne villeimmät dark roomit (kortsu-free).
Baila-la-laamispaikoista ei sentään tarkkoja mielikuvia mulla, koska tosi paljon vuodessa ovat muuttuneet
niiden omistussuhteet.
Edelläollut Yumbolistakin lienee päivitetty kuukausia sitten.
Olen käynyt. Paikka sopii hyvin homoille, joilla seksi on mielessä 24 tuntia vuorokaudessa ja jotka tuijottavat vain omaan napaansa. Moraali ja etiikka eivät ole kovassa kurssissa siellä. Fiksummille ihmisille ahdistava kokemus.
ja huomenna alkaa karnevaalit yumbossa, tänä vuonna teemana "muistoja afrikasta"..
Justus luetteli todennäköisesti kaikki (valtavankokoisen) Yumbo / Jumbon paikat. Mitään vaikeutta ei ole löytää gay-paikkoja Yumbosta. Klo 22 saakka kyseinen ostoskeskus on kuin mikä tahansa Playa del Inglésin lukuisista ostoskeskuksista, ja sitten klo 22 kauppaliikkeet sulkevat ovensa ja paikan luonne muuttuu muutamassa minuutissa. Tarjontaa on (Centro comercial de) Yumbossa niin paljon, että paikkojen luonnehdinta on lyhyessä viestissä mahdotonta.

Muutamissa baareissa on myös ohjelmaa, joko saksan, englannin tai espanjan kielellä. New Café la Belle tarjoaa kabareeohjelmaa noin klo 23 alkaen kolmen vartin ajan. Lämpimällä säällä suurikokoinen paikka on tupaten täynnä, joten kannattaa mennä ajoissa. Käytävän toisella puolella on saksalainen "Na und", jossa on myös tanssia. Diskoilua harrastetaan pohjoisreunan ylimmän kerroksen diskossa, jonka nimeä on muista. Mutta sitä ei voi olla löytämättä. Brittiläistä iltaohjelmaa on myös pohjakerroksen Nestorissa (yksi Yumbon vanhimmista paikoista). Brittiläisessä Diamondissa oli ensimmäisenä kautena (3 vuotta sitten) erittäin mukavaa ohjelmaa, mutta sitten into lopahti ja ohjelmatarjonta on vähäistä. Samalla aukiolla on kuitenkin kaksi muuta paikkaa, jossa on joka ilta jonkinlainen drag-show. Saksalaista ohjelmaa on Nachtcaféssa ja sen naapuripaikassa.

Olen mieheni kanssa käynyt Playalla kuluvaa talvea lukuun ottamatta (oli työesteitä) joka talvi 20 vuoden ajan. Olemme jopa kahteen kertaan (peräkkäisinä vuosina) olleet Yumbon avajaisissa. Kyseinen valtava, usean hehtaarin kokoinen alue kumisi alkuvuodet tyhjyyttään, ja mieheni kanssa arvelimme, että paikka raunioituu ennen kuin se on päässyt edes jaloilleen. Siellä ei ollut kuin Café de Paris (ruotsalainen perhekahvila) ja muutama pankin konttori, mutta sitten ilmestyivät gaypaikat Myconos (pohjoisreunan III kerros), Berlin ja Nestor. Ja siitä se lähti. Alkuperäiset gaypaikat ovat edelleen toiminnassa ja ovat saaneet seurakseen kymmeniä muita.

Gaykansaa on Playalla kaikkialla. On gayhotelleja, gayravintoloita (Yumbossa kannattaa tsekata esimerkiksi Valentine's, itäreunan II kerros). Se on erittäin sivistynyt, jopa hienostunut ravintola, ja ruoka on jotakin aivan muuta kuin tavanomaista tortillaa tai hampurilaista. Valentinen keitot ovat taivaallisia.

Muissakin ostoskeskuksisssa on gaypaikkoja. La Cita -ostoskeskuksessa ne sijaitsevat kellarikerroksessa, mutta emme mieheni kanssa oikein pidä kyseisistä tascoista (tasca on espanjaksi "kapakka"). Citassa viihdytämme itseämme joka matkalla parina iltana Café Westfaliassa. Se on ulkoilmapaikka katutasolla. Paikka on iso, mutta klo 20, ohjelman alkaessa kaikki paikat alkavat olla varattuja, joten sinnekin pitää ängetä hyvissä ajoin. Ohjelma alkaa siis jo alkuillasta ja jatkuu yli puoleen yöhön. Esiintyjät ovat enimmäkseen espanjalaisia drag queenejä. Yleisö on valtaosaltaan heteroja. Queenit laulavat omalla äänellään espanjalaisia iskelmiä, mutta yleisö on etupäässä saksalaisia.

Rannalla on gayalue, jossa mieheni kanssa olemme erittäin harvoin. Viihdymme paremmin valtavalla dyynialueella ottamassa aurinkoa aataminpuvussa. Alkuvuosina eli 80-luvun alussa ja ennen AIDS/HIV-kautta meno dyyneillä oli hyvinkin seksipitoista ja väkeä oli paljon. Nyttemmin dyyneillä on väkeä selvästi noita aikoja vähemmän, mutta aurinko paistaa silti ja on todella ihanaa. Ja kulkee ja oleileehan siellä aina herroja ja narreja samanlaisessa asussa, jossa itsekin olemme.

Hyvää matkaa.

Seppo