Leimarit Tampereella 05.03.

Tampereen SETA ry järjestää Leimarit pe 05.03.
YO-talolla (Kauppakatu 10) klo 22-04 - tapahtuma K-18

Levysoittimien nappulatekniikkaa säätää tuttuun tapaan Dj Bege.

Filkkareitten kunniaksi illan vieraana kaksi TV:stäkin tuttua filmistaraa - Loimaan likat Hansu ja Pirre!

Liput setan jäsenille 8 euroa ja muille 10 euroa

Lisätietoja: http://leimarit.treseta.com
Törkeen kalliit liput. Onhan fakta homma kyllä kiva, mutta että yo-talolle pitäis maksaa noin paljon. Täytyy harkita kyllä minne menee. Tietääkö kukaan paljon maksaa liput sinne Klubin filkkaribileisiin?
Leimarit on Tampereen SETA ry:n varainhankintaa - eli hyvään tarkoitukseen rahat menevät.
"Tampereen SETA:n varainhankintaan menevät rahat", ; enpä nyt tiedä onko se niin hyvä tarkoitus antaa tekohengitystä velkaiselle Mixeille.
Hinta on kyllä aika kallis mutta kyllähän sitä, kun on ollut ennekin kivaa Leimareissa! Ja Hansu & Pirre on hyvä valinta esiintyjiksi! Hienoa.
  • 6 / 17
  • Public eye
  • 22.1.2004 14:24
Nämä Tamperetta koskevat keskustelut ovat niin kiinnostavia, että niihin ei voi olla puuttumatta näin täysin ulkopuolisenakaan...

Ondrein huoli siitä, että Tampereen Setan varainhankinta menisi jonkun ravintolan tappioiden kattamiseen, vaikuttaa aika erikoiselta. Eivätköhän yhdistyksen tilintarkastajat pidä huolta siitä, että yhdistyksen rahoja ei kylvetä minkään erillisen osakeyhtiön velkoihin, koska se ei nähdäkseni olisi lain mukaan edes luvallista. Lisäksi, jos Tampereen Seta saa jotain julkisia avustuksia, myös siltä taholta tutkitaan tilit. Huolenaihe lienee siksi turha ellei suorastaan tarkoitushakuisesti tehty pahantahtoinen heitto.

On todellakin kiintoisaa, että heti kun palstoilla ilmoitetaan jossain päin Tamperetta pidettävistä bileistä, perään alkaa ilmestyä joko "spontaaneja" ihastuksen huudahduksia tai sitten synkkiä epäilyjä tapahtuman onnistumisesta tai tarkoitusperistä. Miksiköhän muiden paikkakuntien bileet eivät herätä samanlaisia reaktioita?
  • 8 / 17
  • Pilettäjä
  • 23.1.2004 11:06
Voi kun tahtosin mennä, mutta 10e lipusta on liian iso tikki opiskelijabudjetissa + siihen vielä juomat päälle. Saman syyn takia jäi Hirvoskan keikka näkemättä.Toivon kuitenkin, että saatte jengiä kasaan.
Joo...ei ole opiskelijan budjetti ihan niin iso, että siitä 10€ irrottaisi Tresetalle/Hansulle&Pirrelle.

Onneksi GT:n filkkaribileet ovat hieman "opiskelijaystävällisemmät!
Minäkin oman kantani leimareiden lipputuloista haluan sanoa. Ainakin aikaisempina vuosina on ollut niin, että treseta on saanut pääsylipputuloja Mixeistä huomattavan summan vuodessa. Eli Lipputuloista on tullut osa tresetan omaehtoista varainhankintaa leimarituottojen lisäksi. Omistajataho ei ole rahoittanut Orassoa eli Mixeitä vaan päinvastoin.

Tämän hetken tilanteesta ei mitään tietoa mulla, tresetan hallitus voisi asiaa valaista niin jäisi turhat arvailut vähemmälle.
Kartsu:

Gay Tampereen Filkkari-bileisiin maksaa sisään ainoastaan 3 euroa. Eli ei muuta kuin hippaamaan!
Niin 5.3. järjestettävissä Leimareissa näkyy ohjelmassa olevan mm. Loimaan likat Hansu ja Pirre. Ohjelma maksaa aina. Monesti valitetaan, että bileissä ei tapahdu mitään muuta kuin dj soittaa musiikkia. TreSetan järjestämistä Leimareista lipputuloista menee suuri osa homojen ihmisoikeuksia ajavan järjestön TreSetan työn hyväksi.

TreSeta ei ole koskaan tilittänyt rahaa omistamansa osakeyhtiön suuntaan. Rahaliikenteen suunta on mieluummin päinvastainen.

Vapaaetoistyötä saa jokainen tehdä vaikka aamusta iltaan. Ravintolassa tulee kuitenkin olla palkattu henkilökunta. Näin on Mixeinkin tapauksessa.

Gay Tampereen bileet ovat tällä kertaa pääsymaksultaan edullisemmat, ilmoittelun mukaan siellä ei ole ostettua ohjelmaa. Yhdistyksen dj:t työskentelivät aiemmin TreSetan omistaman ravintolan palveluksessa. Se myös antoi heille ravintola-alan ammattillisen kelpoisuuden, jota heillä ei aiemmin ollut. Valitettavasti yhteistyö katkesi mm. "linjaerimielisyyksiin", liian suureen henkilökuntamäärään sekä palkkakustannuksiin. Nyt entiset työntekijät ovat siirtyneet pyörittämään "omia bileitään" ikään kuin omana bisneksenään, hyödyntäen edeliseltä työnantajaltaan saamiaan taitoja.

Nyt voi jokainen valita millaisia arvoja haluaa kannattaa. Enemmän "yksilökeskeisiä" ja mennä Gay Tampereen bileisiin. Se ei ole toistaiseksi yhdistyksenä järjestänyt muuta kuin bileitä. Yhteisten asioiden hoito on toistaiseksi jäänyt TreSetan harteille. Se on siis se "yhteisöllisempi" vaihtoehto.
Tender kirjoitti:

"Nyt voi jokainen valita millaisia arvoja haluaa kannattaa. Enemmän "yksilökeskeisiä" ja mennä Gay Tampereen bileisiin. Se ei ole toistaiseksi yhdistyksenä järjestänyt muuta kuin bileitä. Yhteisten asioiden hoito on toistaiseksi jäänyt TreSetan harteille. Se on siis se "yhteisöllisempi" vaihtoehto."

Onko Tender mukana Gay Tampereen toiminnassa?

Kovin varmalta mielipiteet kuulostavat. Ehkä jos Tenderkin miettii mielessään, ymmärtää: yhdistys, joka on perustettu joulukuun alussa, ei voi olla kovin vaikuttava instanssi vielä tammikuussa.

Hyvää on paljon ajateltu, mutta toteus tuskin tapahtuu silmänräpäyksessä. Joten älä tuomitse sokeasti.
Haluan vain lyhyesti kommentoida että olen 101% kyllästynyt tähän jauhamiseen ja niin lienevät monet muutkin.
En mielestäni ole tuominnut mitään tahoa.

Kyllästynyt tähän keskusteluun ja sen tasoon olen minäkin.

Se, mihin olen pettynyt ja surullinen on tamperelaisen homoyhteisön jakaminen toimijoiden henkilökohtaisten intressien ja vuorovaikutustaitojen puutteen vuoksi.
Sinä, Tender, se näytät jauhavan tätä samaa joka paikassa.. Eikö ala jo kyllästyttää? Olisi kiva avata joku Tamperetta koskeva tapahtumalinkki ilman, että sinä olet rääpimässä järjestäjien asioita. Pystytkö?
...no niin, lopetetaan jauhaminen ja lähetään kaikki huomena kattoon Loimaan Likkoja YO-talolle ja pitään hauskaa ja unohdetaan edes pieneksi hetkeksi tää paha, itsekäs ja omaa etua tavoitteleva homopiiri :-)

Yo-talolle bailaan ja bailaan ja bailaan ja bailaan ja ...