Miljonääri-Jussi

Satuin television ääreen sunnuntaina, kun miljonääri-jussi pyöri maikkarilla. Ohjelman ja Subtv:llä lähetetyn extran perusteella täytyy surullisena kysyä, että onko suomalaisten, vähän yli kakskymppisten naisten taso oikeasti romahtanut noin pahasti?

Kansainvälisistä, sivistyneistä leideistä ei ollut tietoakaan kun tyttöjen juttuja kuunteli. Bimbompia pikkupimuja en ole aikoihin nähnyt. Ainut poikkeus oli Soilikki, tosin hän ei hirveän paljon ollut tänään äänessä.

Tämä kuopion jenni siltanen, sitten tämä petra ja heidi k - siinä oikea tiivistymä suomityttöjen älyllisestä tasosta. Alkoi nolostuttaa heidän puolestaan.

Ainut tasokas leidi tässä ohjelmassa on erja häkkinen.
Ööh, enpä usko, että kukaan "tasokas leidi" tai itseään arvostava nainen menisi Miljonääri-Jussi ohjelmaan. Se on kaiken kaikkiaan aivan kuvottavaa katsottavaa.
  • 3 / 11
  • Kosti-71
  • 23.2.2004 10:06
Jaahas, kyllä sitä ollaan niin fiksua täällä. Varmaan meistä jokainen kaipaa jotain uutta elämäänsä. Ja näille tytöille se tarjoutui tämän ohjelman puitteissa. Varmaan meistä jokainen puhuu yhtä lailla kokemuksistaa kavereidensa kanssa. Mutta niitä vaan ei laiteta televisioon. Nyt se oli vaan mtv3 vika että näin tehtiin. Ja tällä tavoin meitä tyhmiä suomalaisia saadaan ohjelmaa katsomaan ja arvostelemaan sitä. Nimim, minä ainakin jäin koukkuun
Hyvä Kosti,

Valitettavasti joudun ilmoittamaan, että oma ajatteluni ei kulje yhtä yksioikoisella tavalla kuin ilmeisesti sinun.

Kyseessähän on markkinointiammattitaidolla laadittu konsepti, joka houkuttelee tietty ottamaan kantaa puolesta ja vastaan.

Oma argumentoinini perustui puhtaasti mukana olevien tyttöjen ala-arvoiselle jutustelulle. On se kumma, jos aikuiset naiset eivät osaa käyttäytyä. Siitä on kysymys.
kyseiset 'leidit' olivat ilmeisesti siinä uskossa, että oikeaa miljonääriä tässä tavoitellaan. Jenkki versio oli jo niin oksettava, vaikkei ne naiset siinä ihan hutsuilta näyttäneet, etten tätä viihdettä ole vaivautunut katsomaan.
Joo vilkaisin ohjelmaa hetken aikaa ja täytyy kyllä sanoa, että miljonääri Jussi -ohjelma on kyllä niin huono, että en ois uskonu moista edes tehtävän. Siis kerta kaikkiaan kamalaa katsottavaa. Kuinka tuommonen voi ees kannattaa?!?
avausjaksolla 1,2 miljoonaa katsojaa, seuraavan jakson lukuja ei ole otsikoissa näkynyt. Toivotaan että romahti.
Kajava päivän hesarissa - jenkeisssä näiden tosi tv-ohjelmien kannatus on laskussa ja panostus laadukkaaseen tv-tuotantoon nousussa.

Jään odottamaan myös tämän ilmiön rantautumista Suomeen ;-)
Trendin muutos on ollut pitkään odotettavissa - ei kai televisioitunutkaan osa ihmiskuntaa sentään niin ääliöimäistä ole, että muka-tosi-TV jaksaisi loputtomiin kiinnostaa vuodesta ja formaatista toiseen.

Rajansa sitä on toisten tyhmyydelle naureskelullakin. Kaikki käsikirjoitetut muka-parinvalintakisat ja muka-selvitymiskilpailut muka-autioilla saarilla ovat jo kalunneet kaikki toisensa niin luita myöten, että tervemenoa hautaan.

Alun perin ideana kai oli tehdä amatöörivoimin halpaa viihdettä, mutta homma karkasi käsistä ja ideoista oli pakko tehdä koko ajan suurellisempia ja kalliimmin toteutettavia eksoottisine ympäristöineen ja suurine taustajoukkoineen.