Homot Idolsissa

Tähän menessä Idolsissa on ollut melkoinen homoedustus. Lähes puolet niistä miespuolisista kilpailijoista, joita on näytetty, on ollut homoiksi tunnistettuja.

Jatkoon on ainakin päässyt Nico ja eräs toinen homopoika, jonka koelaulua ei näytetty ohjelmassa. Karsiutuneiden joukossa oli ainakin se poikabändissä laulanut vaatturi sekä alkupuolella näytetty tummaan asuun pukeutunut dance-henkinen poika, joka oli silminnähden hämmentynyt tylystä tuomaristosta. Entä oliko myös toinen Jonnan Tyytyväisen esittänyt homo?
Entäs ohjelman miespuolinen juontaja sitten? Joko hän tykkää pilailla stereotypioilla tai sitten ekassa jaksossa esitetty sketsi juontajan bileiden jälkeisestä aamusta ei ollutkaan niin fiktiivinen. Hänellähän oli miesten kalsarit päässä ja otsassa luki homo=)
Myös se oli kans meikäläisiä joka sanoi "jännittää ihan pirusti"
En siis ole ainoa, joka on katsonut Idolssia sillä kuinka-monta-homoa-tässä-jaksossa-bongaan -silmällä!!! :)
Jotkut näytetyistä on ollu ihan järkyttäviä. Miks ne homot ja muut yrittäjät ei tajua et ehkä pop-tähdeksi ei riitä se että on joskus saanu laulaa koulun kuorossa soolon ja haluaa esiintyä? Jokainen ylipainoinen tai muuten vallitsevan kauneusihanteen ulkopuolelle jäävä vois suosiolla jäädä kotiin. En sano, että haluaisin näin olevan, mutta oon realisti. Kuinka monta rumaa tai läskiä pop-tähteä tiedätte? Yhden levyn voi tehdä, mutta että voi jatkaa alalla pitempään, vaatii sen että on erotyisen lahjakas ja kaunis tai komea. Such is life.
Hee.. en nyt tiedä, onko se varsinaisesti "tähti" kuten Idols -ohjelman tiimoilta tähdet määritellään, mutta Juice ei mielestäni ole ainakaan mikään erityisen komea tapaus, vaikka kivaa musaa tekeekin. >)

--Druusi
  • 7 / 23
  • Zeppelin
  • 9.10.2003 12:46
Mut Juice onkin JUICE. Eihän sellasia mahdu kuin yksi Suomeen...

"...sisäpuolelta päänikin on seksikäs..."
J.L.: rock'n'roll'n'blues'n'jazz
  • 8 / 23
  • Billu Idoli
  • 14.10.2003 14:36
Ei paljon huvita bongailla hinsuja kun ne on niin järkyttäviä tapauksia. Tuossa Turun karsinnoissa oli 2 hinsua jotka oli aivan kammottavan näköisiä ja lahjoja oli kuin tammikuisessa Korvatunturin pajassa. Toinen ähki "katson sineen taivaan" ja oli nyppinyt kulmansa että jotenkin muistuttais(?) Katri-Helenaa. Pervoo! Se vielä puistattavampi ilmestys yritti vikistä Maija Vilkkumaata ja valehteli käytävällä että muka kahta levydiiliäkin on tarjottu mutta täällä nyt on niin paska maku... Ilmeisesti ainakaan Turun hinsuilla ei oo mitään itsekritiikkiä ja toivon ettei ainakaan kukaan streitti tunnista niitä hinsuiks. Siinähän menis maine!
  • 9 / 23
  • PilluIdoli
  • 14.10.2003 19:01
Turun karsinnan neitimäiset miespuoliset esiintyjä olivat tosiaan kaameita. Ainoa hyvä oli se blondikaveri alussa, joka sitten jatkoon menikin. Ja hyvin heteron oloinen olikin.
Kyllä ne ultraneidit oli ihan yhtä naurettavia siellä tampereella ja helsingissäkin. Neitejä kun neitejä, paikkakunnasta riippumatta.
Tuli hyvä mieli tätä luettaessa, seksuaalivähemmistöt todella pitävät toistensa puolta:)
  • 12 / 23
  • Billu Idoli
  • 15.10.2003 15:02
Ylipäätään on typerää että pitää katsoa kaikki missä on vain nähtävissä joku hinsu. Vaikka puuceen istuinaukosta sisään jos siellä vaan olis hinsu. Pitäisikö kaikkia epäkarismaattisia ja epälahjakkaita samalla logiikalla sponssata vaan siks että ne sattuu olemaan hinsuja. Ylipäätään koko show on syvältä ja se yks tuomari kuin ruumishuoneella makaava Tommi Läntinen. Eikö oo kuullu botoxista ja hammaskuorista?
Rovaniemen poika on ehdoton ykkönen!!! Ääni, vaatteet, kroppa ja se hymy!! Mitä mieltä muut?? unelmoin...
Rovaniemeläinen on liian hintsun oloinen. Ei sykähdytä. Ne kaksi vaaleaa kundia ovat paljon kivempia ja sexympiä.
Toivottavasti se tummahiuksinen nainen pärjää, se on nimittäin paras...
Hyvä että se Jonnan "Tyytyväisen" esittänyt prostituoitu tipahti kuin eno veneestä toisella kierroksella.
Ei se rovaniemeläinen taida olla homo. Tai siis mitä olen kuullut juttuja kavereilta. Asun rovaniemellä, ja *huih* tiedän jopa sen työpaikanki, on kuulemma tosi koppavan oloinen.
Rovaniemen pojassa on kyllä sellaista "sillanpäämäistä" ainesta, että kelpaa kaikille. Teinitytöt tykkää, pojat tykkää, mummutkin ihastuu..." Sikäli en ihmettelisi, jos olisi hompsu, on vähän "hintahtava" ääni ja tyyli, mutta jos kerran tiedätte :( Loistava esiintyjä kumminkin.

Mutta oliko samassa ryhmässä laulanut Reeta tyttöihin päin? Miksei joukossa ole yhtään tyttöidolia tytöille? Kysyn vaan. Vai oisko se Amanda? Vähän Silvia M:n oloinen jollain tapaa...
Joo kyllä se epäilemättä on niin että homon on luvallista kannustaa Idolseissa ja muissa skaboissa vain homoja ja lesboja... edellä olevat analyysit olivat varsin hilpeää luettavaa!
Reetta on takuuvarma lesbo, näin intuition pohjalta. Aivan hurmaava ääni, olisin toivonut jatkoon pääsyä. Amandasta en uskalla sanoa mitään, tosin tiedän, että tätä on spekuloitu