"Eräs tietty uhri"

  • 1 / 2
  • Bruna
  • 12.12.2003 12:18
Onko kukaan nähnyt Madonnan esikoisleffaa ja tahtois kertoa vaikutelmiaan siitä?

Kyyseessähän on tietysti tämä a Certain Sacrifice vuodelta 1979.

Ainakin imdb.com:issa seitä ollaan kuvattu mm. "BADDONNA", "So bad that it´s worth seeing", "Takes a sacrifice to watch this waste of film", "Complete basement junk" jne.

Mutta miten te olette kokeneet kyseisen teoksen? Itse en sitä ole nähnyt.

http://us.imdb.com/title/tt0088896/
  • 2 / 2
  • Annabouboula
  • 16.12.2003 11:00
Se on todella kökkö filmi. Tarkoitettu kai jonkin sortin taidefilmiksi mutta todella primitiivinen tekninen taso syö tämänkin excusen. Silloin kun ei ole käytössä kunnon budjettia ja tekniikkaa tehdään "taidefilmi" :) A Certain Sacrifice kestää noin 60 minuuttia. Dialogia on tuskin lainkaan ja siitäkään vähästä ei saa selvää syvältä olevan äänityksen takia.

Leffassa tapahtuu kaikennäköistä mutta katsoja saa itse päätellä mitä mikäkin tarkoittaa. "Taidefilmissä" ei tarvita kunnon käsistä. Juoni on lyhykäisyydessään se, että Bruna (Madonna) elää jossain seksikommuunissa 1970-luvun lopun New Yorkissa. Madonna eikun Bruna tanssii suihkukaivossa ja rakastuu yhteen poikaan, mitä kommuuni ei siedä ja rankaisee tyttöä intensiivisellä seksisessiolla jonka päälle itkeä pirautetaankin, mutta mikään ei auta. Sitten Madonna lähtee kaffeelle mutta kahvilan veskissä yks vanhempi mies muksii ja raiskaa hänet. Madonnan bf lyöttäytyy sitten yhteen seksikommuunin kanssa. Yhdessä he etsii raiskaajan ja silpoo kappaleiksi sillan alla rockmusan pauhatessa. Madonnan bf sitten menee kotiin, missä Madonna lepäilee ja tihkuttaa raiskaajan verta Madonnan kasvoille ja tisukoille. Sitten naidaan.

THE END

Tekelettä voi kuvata imdb.comi:in käyttäjän sanoin if it wasn´t for Madonna this film would still be under somebody´s bed.

Sykähdyttävää on se, miten tavalliselta Madonna filmissä näyttää. Pyöreäposkiselta, suttuisesti meikatulta ja kuluneissa vaatteissa. Punaisessa seiskööt-luvun nylon-pusakassa! Oli se Material Girlkin joskus tavallinen kuolevainen.