naiselliset julkihomot...

  • 1 / 4
  • minä homo
  • 4.1.2004 3:01
Jotenkin minusta tuntuu siltä että oikeastaan kaikki tuntemani "julkihomot" ovat poikkeuksetta aina tavallista (ainakin kaappihomoihin verrattuna) naisellisempia.

Mistä tämä johtuu? Muuttaako julkihomous miehen naisellisempaan suuntaan(ehkä jotenkin alitajuisesti ympäristön painostuksesta)?

Vai johtuuko julkihomojen verraton neitimäisyys yksinkertaisesti siitä että naisellisemmat (homo)miehet tulevat helpommin ulos kaapista(eli naisen logiikka on hyödyllistä pärjätessä julkisuudessa)?
hyvähyvähyvä, yleistykset ovat aina yhtä riemukkaita.

itse kyllä tunnen koko liudan ei-neitimäisiä julkihomoja, kuten myös neitimäisiä julkihomoja. ja toki myös neitimäisiä sekä ei-neitimäisiä kaappihomoja. ja neitimäisiä heteroita. ja ympäri, ylösalaisin, siltä väliltä ja niin edelleen.

tietysti on tapauksia, jotka kaapista ulos tullessaan muuttuvat jotenkin ´naisellisemmiksi´. ehkä heille merkitsee ulostulo ja ylpeys itsestään niin paljon, että he päättävät antaa homouden näkyä kaikille ja kaikkialla, ja siksi omaksuvat ihan tarkoituksella joitakin homouteen liitettyjä ulkoisia stereotypioita.
Ketä kiinostaa minkälaisia NE on.
Liekki herää kysymyksestä.
Kannattaa palaa ymmäryksen liekeissä.

Hetkittäin tuntuu siltä ettei
sais uskoa hyvään tahtoon.
Mikä teitä (TEITÄ) vaivaa ?

unelmat alkaa eittämättä joka arki.
"Ketä kiinostaa minkälaisia NE on.
Liekki herää kysymyksestä.
Kannattaa palaa ymmäryksen liekeissä.

Hetkittäin tuntuu siltä ettei
sais uskoa hyvään tahtoon.
Mikä teitä (TEITÄ) vaivaa ?

unelmat alkaa eittämättä joka arki."

jaha. taitaa olla uudenvuoden pöhnä jaanut päälle. kokeile tipatonta tammikuuta, mullakin on menossa.