Robbie Williams

Ai että toi Robbie Williamsin upouusi livelevy (Live At Knebworth, äänitetty elokuun alussa) kuulostaa hyvältä!!! Kerrassaan mahtava meininki. Vielä pitäisi reilu kuukausi kärvistellä ennen kuin pääsee kuulemaan Robbieta Helsingissä.

Miten lienee - onkohan Hartwall Areenan kuulijakunta niin naisvoittoista kuin kuvittelen? Ei taida Robbie kuulua ihan homomiesten ykkössuosikkeihin. Vai olenko väärässä?
Robbie Williams tekee juuri sellaista musiikkia jota yritän välttää viimeiseen saakka.
Jep, voi kun aika kuluis jo... odotellaan innolla=) Toivottavasti ohjelmistossa olis vähän Sinatraa...
Hello!
Talla Canadassa ei kuule usein Robbies music,yhdessa baarissa kuulin hanen I Want To Love You;sen baground music ja melody oli to bow my mind,niin hyva kuunneella.Robbie oli taalla alkuvuodesta mutta en tieda missa,siita ei paljon ollut mainostusta.
Robbie on jumalaisen karismaattinen.. Löytyy ulkonäköä ja osaa laulaa - ja biisitkin vielä taitavasti tehtyjä..

Harmittaa, kun ei pääse katsomaan livenä. Kuulin kaverilta, että se on livenä parhaimmillaan.. Eli onnea niille jotka pääsevät! Varmasti ikimuistoista!
Robbien ura ei ole Pohjois-Amerikassa sujunut yhtä loistokkaasti kuin Euroopassa. Amerikan markkinoille tehtiin aikoinaan kahdesta ekasta albumista koottu "The Ego Has Landed" mutta eipä tainnut kovin paljon mennä kaupaksi.

Robbie voi kyllä osittain syyttää myös itseään. Taisi olla niitä ensimmäisiä promo-keikkoja USA:ssa kun Robbie ilmestyi lavalle ilki alasti. Tämä ei ehkä ollut ihan loppuun ajateltu tapa tehdä amerikkalaisiin vaikutus... tai vaikutuksen se kyllä teki mutta ei halutun kaltaista.

Coco, mitähän kappaletta mahdat tarkoittaa tuolla "I want to love you"?
  • 7 / 11
  • Sweet Harmony
  • 5.10.2003 22:12
Joo, ei myöskään tuntemani homot diggaa oikein Robbieta, kun taas Britanniassa se on mun mielestä yks suuria ikoneita. Asiaan vaikuttaa varmaan Robbien omasta suuntautumisesta, kun siitä on heitetty paljon spekulaatiota.

Odotan myös innolla marraskuun keikkaa ja uskon näkeväni gay väkee sankasti siellä. Robbien biisit ei ole niin kauhean kummallisii, mut sen se lavakarisma on aivan mahtava. Se todella antaa kaikkensa.

Ja on siinä pornoo!!!
  • 8 / 11
  • JuliusC
  • 10.10.2003 16:15
Tulossa ollaan miesjoukolla...!
Lähteeköhän jatkoille Helsingin yöhön?
Siinä miehessä on karismaa olla vaikka homo, bi tai hetero. Ottakaa mallia.
Tama on sen kappaleen nimi.Yes it is from The Ego,,niita ei ole myyty taalla,vaan downloaded from internetissa.Yksi gay bar soitti sita kerran ja kiinnoistiun kuka tama laulaja oli.
Enää muutama yö Robbien konserttiin!

Sanookohan hän meille jotain suomeksi??? Haluaisin muuten tietää, kenen älynväläys oli viime kesänä opettaa Mick Jaggerille sanonta "Humppaa tai kuole", jonka hän läväytti stadionyleisön ihmeteltäväksi... mahtoiko edes tietää, mitä tuli sanoneeksi?
RW:llä on hyvät biisit, mutta äijän näkeminen pilaa taidenautinnon. Sitä naaman vääntelyä ei katso Erkkikään. Parempi CD:llä.