Bileet vain Naisille

Glamouria Kaisaniemessä pe 26.9 alk. 21
Puku juhlaa palkinnoin!
Tule katsomaan Venlaa, Denkkaa ja ...
Liput vain 6 € sis. eteispalvelun!
Ravintola Kaisaniemi
puh. 09-632 223
Öh... "vain 6 euroa"? Myönnettäköön, että muualla liput ovat samanhintaiset tai jopa kalliimmat, mutta 6 euroa ei missään tapauksessa ole halpa hinta. Varsinkin nyt kun Kaisiksen bileet järjestää itse ravintola, joka saa tuloja myös baarin myynnistä (tai korjatkaa jos olen väärässä). Toisaalta: ei se ole tyhmä joka pyytää, vaan se joka maksaa.
Kyllä vain. Kaisaniemen bileet ovat ravintolan itsensä järjestämiä. Ravintola pitää itsellään juomamyynnin lisäksi myös lipputulot.

Aiemmin Helsingin seudun Seta järjesti kyseisessä ravintolassa bileitään, mutta ei siis enää. Ravintola sen sijaan näyttää pyrkivän omimaan mm. HeSetan perinteiset Glamour-bileet itselleen.
Heips! Pieni oikaisu ko. nimimerkille. Olemme vastanneet kysyntään, kaikuun haikeaan asiakkailtamme. lippunhinta ei ole mielestämme korkea, niillä maksamme vahtimestareille, flyerit, Denkan (dj) palkan, koristelut, puhelinlaskut, lipputytsymme palkan, ja kaiken mahdollisen pikkusälän.

Ravintolan juomatuloista arvoisa johtajamme maksaa työntekijöilleen palkkamme. Kaisaniemi on arvostettu tilausravintola, ja kaikki ovat tervetulleita pitämään bileitään, juhliaan meillä. Kukaan meistä tytsyitä ei pyöritä omaa bisnestään tämä katon alla. Pomomme arvostaa ravintolan monimuotoisuutta ja laajaa asiakaskuntaa, ympäristö mitä viihtyisin ja tilaa riitää kaikille.

Glamour on yleiseisti käytössä oleva sana, joka selventää loistavasti juhlan teemaa. Olemme onnekaita, että työnteko maistuu ja asiakaat ovat tyytyväisiä bile-iltojen eri teemoihin! Vertaa edellisten bileiden teemoja, Heinähattu, Beachpartyt, vapunjälkeiset..jne. Seuraavaksi on tiedossa pikkujoulut...

Rakkaudella, Tytsyt
  • 5 / 23
  • ei lepasko
  • 28.9.2003 5:10
kerrankin olen samaa mieltä että markkinat saavat mitä toiuvovat. hesetan pakkobileet saavat kyytiä kun muut uskaltavat vastata haasteeseen. kaikki setan naama vitulla lipputuloja laskevat saavat siis maistaa omaa lääkettään. jos haluaa pilata oman viikonloppunsa niin voi mennä maman yläkertaan ja pettyä pahankerran. ankea ympäristö yllyttää olemaan kuin muut; liian kännissä ja concordenkin ylittävä äänitaso mielessä... ja jos ei muuta niin ärsyttää vaikka homoja jotka kyseisen paikan pitävät yllä rahoillaan..
Okay, point taken. Kyllä tähän kaupunkiin useammatkin lesbopileet mahtuvat.

Ja mitä tuohon "ei lepaskon" viestiin tulee: yksikään lesbo ei tahallaan halua ärsyttää homoja. Jos jotkut heistä ärsyyntyvät yleisesti lesbojen (naisten?) olemassa olosta, se on heidän oma ongelmansa.
Seta on pelkkä hampaaton vanhus ja yhtä mieltynyt rahaan ja tavaraan. Milloinkohan saa nauttia hautajaiskahveja?
  • 8 / 23
  • Vieras värkki
  • 9.10.2003 14:14
Mitä muuten tarkoittaa "naama vitulla"? Onko silloin iloinen eli suu leveänä kuin vaakasuora vitun viiva vai synkeä eli suu mutrussa kuin vanhan ämmän häpärit?
  • 9 / 23
  • Patteri
  • 11.11.2003 16:58
Milloinkohan on seuraavat naisten bileet Kaisaniemessä?
Mistähän osoitteesta näitä mahdollisia bileitä voisi metsästää?
Kiitokset etukäteen vastauksesta.
[Vaikka en nainen olekaan, eikä viestini suoranaisesti liity aiheeseen, niin osallistun nyt tähänkin threadiin ainakin yhdellä kommentilla..]


"Seta on pelkkä hampaaton vanhus ja yhtä mieltynyt rahaan ja tavaraan. Milloinkohan saa nauttia hautajaiskahveja?"

No jopas on. Eipä taida kaikki tietää, että oikeasti saamme kiittää juuri SETAa kaikesta siitä hyvästä, joka seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä on Suomessa kohdannut. SETAn aktiivit ovat kärsivällisellä raadannallaan pehmustaneet vuosikausien ajan parempaa Suomea meille kaikille. Nuoremmista yhteisömme jäsenistä saattaa tuntua siltä, että SETA on turha, koska he eivät ole olleet kokemassa vaikeita aikoja. Kyllä sitä on kuulkaa joskus saanut Suomessakin pelätä seksuaalivähemmistöt henkensä edestä. Kannattaa lukea hieman historiaa!

En itse ole vielä mikään kamalan iäkäs (ainakaan omasta mielestäni :), vasta 25-vuotias, mutta osaan kyllä arvostaa aiempien sukupolvien - ja nykyisten - yhteisöllistä työpanosta. On mielestäni häpeämätöntä kiittämättömyytä, ettei osaa nähdä kuinka paljon SETA on tehnyt hyväksemme. Ilman järjestäytynyttä puolestapuhujaa (=SETA) olisimme edelleen virallisissa kirjoissa sekä 'rikollisia' että 'sairaita'.
Patterille: Täällä Ranneliikkeen "Illanviettopaikat"-alueellahan niitä Kaisiksen bileitä yleensä mainostetaan. Silmät auki vaan! :-)
Kiitos Mantu. Alan seurailemaan näiltä sivuja.
Hyvää loppusyksyä sinulle ja kiitos vielä.
  • 13 / 23
  • MaailmanPalkka
  • 13.11.2003 10:07
OUTLAWN BLUES!!!!

Ettäkö ihan kriminaaleja "oltaisiin"? Mä olen aina halunnut olla rikollinen, gay-Clyde. (Oikea Clyde Barrow olikin bisse. Hyi sinänsä.) Ikävä vaan että olen paskahousu joka ei mitään uskalla ja mun ainoan mahdollisuuteni dekadenssiin vei ilkeä Seta! Nyyhhhh... ;(

Mutta itse asiaan: Mä en kestä kun kaikki homot tahtoo puhua me-muodossa. Mitä "me" homot on? Mä en istuisi samaan kahvipöytäänkään suurimman osan homoista kanssa.

Kammottava, ahnas homohirviö tahtoo tarttua muhun pikkurilliä sätkyttävillä lonkeroillaan ja vangita mut sisuksiinsa.

Sielläpä saisin shoppailla Zarassa ja kuunnella iljettävää madonna-kylli-poppia Dtm:ssä!

Koko ajan tulee kantaa sateenkaari-hikinauhoja ja muuta kitschiä, pajattaa parisuhdelaista, adoptio-oikeuksista ja muusta paskasta kiekuvalla naikkosen äänellä.

Pannakaan ei saa muuten kuin kihlasormus sormessa vakitylsän kaverin kanssa.

Eikä silloinkaan saa tulla hiki.

Tuota kaikkea edustaa Seta. Pelastukoon ken voi!!!!!
Ei voi muuta sanoa kuin että onpas järkyttävän stereotyyppinen ja yksipuolinen näkemys SETAsta ja siinä toimivista ihmisistä.
"Mä olen aina halunnut olla rikollinen, gay-Clyde. (Oikea Clyde Barrow olikin bisse. Hyi sinänsä.) Ikävä vaan että olen paskahousu joka ei mitään uskalla ja mun ainoan mahdollisuuteni dekadenssiin vei ilkeä Seta!"


Nooh.. Jos haluat kokea tuon kriminaaliuden ihanuuden niin voithan aina matkustaa Egyptiin, Irakiin tai Afganistaniin (tai ylipäänsä mihin tahansa islamilaista lakia noudattavaan maahan) ja homostella siellä oikein näkyvästi. Veikkaisin ettei mene kauakaan kun paikalliset kepityspartiot sinut bongaavat ja pääsetkin pian osallistumaan elähdyttävään seuraleikkiin nimeltä "Kivitä vääräuskoinen sodomiitti". Siinä sitä vasta onkin sitä jotain ;) Siinä kun kivet kopsahtelevat päälaellesi ja kuuntelet kallonluidesi räsähtelevän niin voitkin reflektoida kuinka onnellinen oletkaan, kun ihan näin julkisesti saat olla rikollinen ja sairas, ja kuinka ei ole mitään kamalaa SETAn kaltaista ämmäkerhoa, joka olisi sinua sieltä kivityskuopasta ylösnostamassa ;D
  • 16 / 23
  • MaailmanPalkka
  • 14.11.2003 10:57
On sulla fantasiat!

Mun herisyttävä gay-clyde veistelynikin oli tietysti tulkittava hautakiven vakavasti.

Homohirviön ominaisuuksiin tietty kuuluu myös pimeä putkikatseisuus, armoton paskantärkeys ja totaalinen huumorintajuttomuus.

Mistä todistaa että silloin kun homohirviön hovipalvelija pyrkii tekemään hersyttäviä veistelyitä tuloksena on vain groteskia väkivaltapornoa.

Mä olen kerran Istambulin yössä (Turkki kai on islamistinen maa) vaihtanut kielareita paikallisen pojan kanssa keskellä Taksimia ja kaikki ohiajavat autot ja vanha piiraskauppiaskin näki, mutta olenpa yhä elossa!

Homohirviö tietysti toivois muuta, koska kaikki jotka ei ole sen palvelijoita on jonkin vinksahtaneen logiikan mukaan sitä vastaan.
  • 17 / 23
  • MaailmanPalkka
  • 14.11.2003 11:07
Vaikka Setautta ei olis maailman halmeilla, niin vastaappa asioista titävänä X)) miksi tietyt homot haluaa kahlita kaikki muut homot johonkin tiukasti punottuun homoklaaniin.

Esim. sä! Miksi mä istuisin samaan sumppipöytään *sun* kanssa kun sä vaikutat ärsyttävältä, ikävältä, koppavalta ja fantasioitkin mistä sattuu??????
Huumorilla pitäisi yleisesti hyväksyttyjen vaatimusten mukaan olla se ominaisuus, että se on jollain tavalla hauskaa eikä pahitteeksi olisi myöskään, että se liittyisi jotenkin yleisön valtaosan käsityksiin siitä, mitkä asiat ovat naurettavia ja mahdollisia leikinlaskun kohteita.

Toiseksi, Turkki ei missään nimessä ole islamistinen maa. Se on tiukasti määritelty maallinen valtio. Kansan enemmistö toki on muslimeja, mutta silti uskonto ja valtio sekä niiden säännöt halutaan pitää tiukasti erillään toisistaan.

Tämä puheenvuoroni ei sitten ollut huumoria, mutta sitä ei ole myöskään tarkoitettu kuolemanvakavaksi, joten koettakaa kestää ilman suurempia pultteja. Vastaan saa kyllä sanoa aivan vapaasti (tämä oikeus kuuluu sanomattakin keskustelun sääntöihin, joten käytän sitä myös itse aina kun tarpeelliseksi katson).
"Vaikka Setautta ei olis maailman halmeilla, niin vastaappa asioista titävänä X)) miksi tietyt homot haluaa kahlita kaikki muut homot johonkin tiukasti punottuun homoklaaniin."

Ei ei ei. Olet käsittänyt aivan väärin. SETA ei halua kahlita ketään. SETAn ainoa tehtävä on edistää seksuaalista tasavertaisuutta tässä maassa, mitä se on kiitettävästi tehnytkin. En oikein pysty ymmärtämään millä tavalla SETAssa toimiva queer-kansa oikein "uhkaa" tai kahlitsee ei-aktiiveja. Olen aiemminkin törmännyt joidenkin ns. ei-aktiivisten homojen käsittämättömiin ajatuksiin SETA-aktiiveista.. Ikään kuin siellä oltaisiin pahaa tekemässä ja turhaan valitettaisiin ja oltaisiin hankalia. Eihän SETAssa toiminen ole mitään muuta kuin yhteisten asioiden ajamista. Sehän on ihmisoikeusjärjestö! Ehkä taustalla on ei-aktiivien pelot yhteiskunnallisesta näkyvyydestä, että "jos oltaisiin ihan hiljaa ja salaa vain hiivittäisiin niin ei kukaan meihin huomiota kiinnittäisi". Valitettavasti tällainen taktiikka ei kuitenkaan toimi, niin kuin historiankirjat osoittavat. Vähemmistöön kohdistuvilta ikäviltä asioilta - kuten ennakkoluuloilta, syrjinnältä ja väkivallalta - voi yrittää kyllä sulkea silmänsä, mutta eivät ne mihinkään katoa ellei niihin puututa.

Ei pitäisi olla kovinkaan vaikea ymmärtää, että loppujen lopuksi ainoat, jotka seksuaalivähemmistöjen puolta pitävät, ovat seksuaalivähemmistöjen edustajat itse (mm. SETAn muodossa). Mikä siinä on niin väärin, että yrittää parantaa seksuaalivähemmistöjen ihmisoikeustilannetta Suomessa?



"Esim. sä! Miksi mä istuisin samaan sumppipöytään *sun* kanssa kun sä vaikutat ärsyttävältä, ikävältä, koppavalta ja fantasioitkin mistä sattuu??????"

Ei sun tarvitsekaan. On tosin valitettavaa, että ajattelet minusta tuolla tavoin ainoastaan siksi, että olen kanssasi eri mieltä. Niin ja se edellinen viestini ei siis ollut fantasiani, vaan sarkastinen kuvaus siitä mitä voi tapahtua silloin, kun ei todellakaan ole minkäänlaista tahoa, joka ajaisi "meikäläisten" oikeuksia.
..ja tuohon että miksi jotkut homot haluavat kahlita muut samaan muottiin.. En osaa sanoa. Onko sellaisia homoja oikeasti muka? Ehkä on. En kuitenkaan menisi sanomaan, että nämä homot löytyvät pääosin SETAsta, tai että SETA jotenkin ideologialtaan ajaisi tällaista kaikkien homojen "samankaltaistamista".
Ai ai, varokaa pojat, kohta Zeppelin-setä ilmaantuu marisemaan, että "mitää, mä kyl luulin et tääl ois puhuttu jostain lesbobileistä, yhyy, opetelkaa lukemaan, I know better..".

;P
  • 22 / 23
  • MaailmanPalkka
  • 17.11.2003 9:12
Hyvä on. Myönnän että seta on ihana! ja pop! eikä mikään ei ole mitään ilman vanhaa kunnon setää.

*Silti* jos vähänkään epäilee omia viestintätaitojaan tai hlökohtaista karismaansa, niin kannattaa miettiä *tarkkaan* haluaako keikkua jonkun tahon epävirallisena mannekiinina.

*Silti* dtm:n iljettävä madonna-kylli-poppi ja siihen liittyvän on edustettava Setan näkemyksiä antoisasta yöelämästä koska Seta omistaa kyseisen paikan jonkun tytäryhtiönsä kautta.

*Mutta* seta ei ole homojärjestö koska se on nimenomaan glbt-ryhmä ja rehellisesti totean ettei lbt kiinosta mua häpykarvaakaan.


Etenkin lesboissa ja bisseissä mun on huomattavan vaikea nähdä mitään hyvää. Tuo sannakin käyttää neutraalia(?) keskustelupastaa näköjään omien kalavelkojensa makselemiseen.

Maailmalla on ihan omat seuransa lesboille, bisseille ja transuille koska *siellä* on keksitty ettei näillä ryhmillä ole mitään yhteistä.
mitämitä... en mä tiedä mistä täällä puhutaan...mä en lue lepsojuttuja...