kiinnostavatko tietokonepelit homoja?

Ihan vaan uteliaisuudesta...jos näillä sivuilla käy jotain tietokone/konsolipelejä harrastavia homoja, olisi varsin mieluisaa kuulla heistä lisää.

Kyseessä ei taida olla kovin suosittu harrastus homojen keskuudessa. Mutta kysäisinpähän kuitenkin..
Totta vieköön kiinnostaa! Imuroin viimeksi netistä Soldier of Fortune 2:n demon ja jäin koukkuun viikoksi. Riippuvuuden katkaisi vasta viikonlopun mökkireissu. Suosikkejani ovat räiskintäpelien lisäksi strategiapelit (kuten Tiberian Sun ja Red Alert 2) sekä autopelit.
Voi joo kyl todellakin kiinnostaa!! :-D Neverwinter Nights... Baldurit... Civilizationit... Deus Ex... Nomad Soul... Hexen... Freespacet... Simcityt ja The Sims... Everquest... Lista on loputon. :-D
Voi pojat! :D
Tietenkin kiinnostaa, jo ammoisista C64 -ajoista alkaen. ;)
Edelleen kaipaan EotB -trilogiaa! :)
Final Fantasyt ovat aivan ihania *niisk*

VII:n olen pelannut "melkein" lävitse, mutta touhu kippaa aina Sephirothin enkeli-vaiheessa MP:iden loppumiseen.

VIII on aivan surkea, ei siitä sen enempää.

IX on, jos mahdollista, vieläkin upeampi kuin VII, vaikka onkin tyyliltään enemmän "satujuttu".
Ja sitten IX:ssä on maailman suloisin pieni black mage nimeltä Vivi, jonka haluaisi poimia syliin ja kiikuttaa turvaan aina kun se kupsahtaa taistelussa! =)

Simsiä pelailen, ja Harvest Moonia (nauriiden ja lehmien virtual-kasvattaminen on pop! ;)

Ja vaikka Pokémon mielletään pikkulasten jutuksi, Pokémon-pelit ovat ehdottomasti GameBoyn parhaimmistoa riippumatta genrestä.
Ja se fiilis, kun saa napattua jonkin superharvinaisen taskuötiäisen 2h etsimisen ja 20 Ultra Ballin jälkeen, on sanoin kuvaamattoman endorfiininen :)

Sitten on tietenkin Croc, tasopomppelu jossa on ehdottomasti kaikkien aikojen ihanin soundtrack.

Mutta joo siis, täällä on ainakin yksi homppeli, joka on kasvanut 90-luvun alusta saakka joystick, Nintendo-, ja PS-ohjain kourassa :D
Final Fantasy X ja Ico...maailman ihanimmat pelit...Harmi et Ico oli niin kyhyt... GTA3:a jaksoi kans aika pitkään hakata...Nyt mä vaan haaveilen uudesta Tekkenistä...
Tämä homo ainakin on pelannut siitä saakka, kun isä kantoi uutuuttaan kiiltävän pönttömäcin kotiin joskus mun ollessa n.4-vuotias...
LucasArts seikkailut ja tietokonepelimusiikki noin ylipäätänsä. :>
Playstation 2 pelien parhaimmistoa ovat kyllä The Legacy of Kain-sarjan pelit ja Tenchu 1 ja 2. Edellämainituissa peleissä on mielestäni hienot omaperäiset tarinat ja juonikuviot.

Nykyään olen enemmän kiinnostunut peleistä, joissa on kiinnostava idea, tarina ja juoni. Korkeatasoinen grafiikka hivelee aina silmiä ja musiikki vaikuttaa tunnelmaan pelatessa. =)

"Odottelee innolla Soul Reaver 3:sen tuloa kauppoihin"
Ehdottomasti kiinnostaa! Parhaita kaikki Biowaren ropet (Baldurs Gatet, Icewind Dale, ja NWN), älyvapaat räiskintäpelit ja kohtuukevyet strategiat ja GTA III on kiva. Entäpä jos skaalaa supistaa vielä hieman -> aktiivisia tietotekniikkaharrastajia muuten (ohjelmointi, linux jne...) ??
Kyllä musta tuntuu, että hyvin monet homot pelailee tietokonepelejä, käyttää nettiä ja muutenkin on sinut tietotekniikan kanssa. Amerikassa julkaistiin hiljakkoin tutkimus, jonka mukaan homot ovat heteroita aktiivisempia tietotekniikan kuluttajia.

Itse en pelaile lainkaan, mutta muuten käytän tietokonetta paljonkin. Koodailen (ohjelmia, vebbisivuja), käytän muutenkin tietokonetta paljon. Veppisivujen ylläpito on työtäni ja siinä ohessa olen vielä mikrotukenakin.
kiinnostaa toki ^^
henk. kohtaisesti diablo 2 on jääny koukkuun ku sitä kerran kokeili :P
sitte homeworld ja cataclysm,ja westwoodin strategiat :)
no eiköhän ne siinä kiinnosta homoja ku heterojaki... samanlaisia me kaikki ollaan, jotku vaan tykkää enemmän pippelistä ja jotku pimpasta ;]
Ja nyt mä jäin sit koukkuun Disney Interactiven ja Squaresoftin yhteistyönä syntyneeseen Kingdom Heartsiin...
Se on vielä ihanampi ku Final Fantasy X. Vähän saman tyylinen mut kaikilla Disneyn ja Final Fantasyn suosituimmilla hahmoilla varustettuna. Ja lisäksi taistelut ovat reaaliaikaisia eivätkä vuoropohjaisia... Lisäksi grafiikkaa on hiottu FFX:ä vähän pehmeämmäksi.
Tekijöiltä ei ainakaan mielikuvitus ole loppunut keskenl... Kannattaa kokeilla. Peli ei todellakaan ole mitään tavanomaista Disney-mössöä, eikä varsinkaan lasten peli vaikka hahmot siltä vaikuttavatkin...7:n vuoden ikäsuositus on vaikeustason perusteella todella alhainen.. Ja on siinä pikkulapsella muutenkin ihmeteltävää kun Aku mättää kapteeni Koukkua turpaan minkä ehtii... :)
Aina kiinnostanu :) Erityisesti japanilaiset tappelupelit
( paljon muutakin kuin päätöntä väkivaltaa ), strategiapelit (jagged alliance, The Sims, Warcraft ), konsolien roolipelit
( Final Fantasyt (erit. 7 ), Suikoden ) ja pelit joitten parissa voi vaan rentoutua eikä miettiä turhia ( gta, diablo ).

Tästä ei kannata vetää esiin mitään syvällistä "mikshomottykkäätaieitykkääpeleistä" keskustelua, mikä loistaakin täällä poissaolollaan. Hieno juttu, sillä pelithän on vain viihdettä, eikä niitä pitäisi ottaa liian tosissaan.
Oma PC-pelit top 10 (parhaasta lähtien):

1. PS: Torment
2. Morrowind
3. Baldur's Gate 1
4. Doom
5. Arx Fatalis
6. Ultima 8: Pagan
7. Space Quest I
8. LSL2
9. Monkey Island 1
10 UFO: Enemy Unknown

Kai
westwoodin ja blizzardin spelit sekä erinnäiset ropet ovat minun sydäntä lähellä
Joskus tulee pelattua näitä:

- Colin McRae Rally III
- Operation Flashpoint

Ensimmäisen kosketuksen tietokoneisiin sain Vic-20
:lla, ja olihan se aikamoista säheltämistä kasettinauhojen kanssa kun ei ollut vielä olemassa lerppuja, korpuista puhumattakaan. Oi niitä aikoja :)
Ooh.. Joo, tottakai :) Roolipelit varsinkin on aivan MaHtaWia. Kaikki D&D-pohjaiset ropetukset iskevät kovaa (esim. Baldur's Gate I & II, Icewind Dale I & II, Neverwinter Nights jne.). Ja sitten tietysti Simsit ja Civilizationit. Juu tietsikkapelit on hienoja.
Eiköhän tietokonepelit kiinnosta aika montaa henkilöä, enkä näe siinä mitää pahaa. Pelaan itsekin seuraavia pelejä:

Half Life ja sen modit,
Jedi Knight 2,
Jedi Knight: Jedi Academy,
Never Winter Nights

Noita on tullut pelattua hyvin kauan.. tapaillaan joskus peliservereillä, tykkään pelata public servereillä.
Kyllä, pikkupojasta asti pelannut. Pelaan lähinnä roolipelejä, kovimmin iskevät D&D pohjaiset ropet. Pelaan myös oikeita roolipelejä, eli en vain ja ainoastaan tietokoneella :)

Psyche, vois olla kiva jutella sun kanssa :]
Eipä tämän harrastuksen parista tunnu homoja löytyvän... ja on vieläpä aika yhtenevät maut ;].