hymypoika-leffa

moi! onko tuoreessa hymypoika-leffassa mitään homoeroottista kohtausta tms.?en oo viel nähny leffaa, mut oon harkinnu et käyn sen kattomas.
Voi kun kaiken pitää olla vaan homohomohomoa. Homoa aamiaiseks, illalliseks, lounaaks, välipalaks ja jälkiruoaks
kaiken?
voisin sanoo et "Voi kun kaiken pitää olla vaan heteroaheteroaheteroa. heteroa aamiaiseks, illalliseks, lounaaks, välipalaks ja jälkiruoaks"
Pitääkö homojen olla yhtä mustavalkoisia kuin heteroidenkin? Minuakin usein ärsyttää, kun kaikesta pitää löytyä joku "homoteema", jotta siitä voi nauttia. Voi olla homo tekemättä siitä sen suurempaa asiaa.
No mutta onko siinä leffassa homokohtauksia? Kukaan ei oo vaivautunut vastaamaan itse kysymykseen... Onko pipot taas niin tiukalla näin alkutalvesta jo:/ - Olishan se kiva tietää, niin vois mennä vaikka katsomaan...
kukaan ei oo sitä käynyt katsomassa. menkää te ja kertokaa meille muillekin.
Miks homoudesta ei sais tehdä sen suurempaa asiaa? Tehdäänhän heteroudestakin kokoajan suurempaa asiaa kaikkialla...Homoilla on todellakin oikeus tehdä itsestään ja taipumuksistaan ihan niin suurta asiaa kuin sielu sietää.
jos joku ei sitä kestä että massiivisen heterovyörytyksen seassa tulee myös vaihtoehtoja niin hypätköön kaivoon.
  • 8 / 20
  • Hymytyttö
  • 22.10.2003 22:51
Eihän se leffa oo vielä edes tullu teattereihin, joten mistä sen voi tietää, onko siinä homoseksiä vai ei... Käsittääkseni leffa kertoo kuitenkin kolmesta HETEROpojasta, jotka videoivat naimapuuhansa tyttöystäviensä kanssa. Jeesus sentään, kyllä on yks leffapläjäys saanu käsittämättömän paljon ilmaista mainosta pelkästään sen takia, että siinä näytetään paljaita pyllyjä.
"Vyörytys" on enemmistön perusoikeus. Itseäni on aina suuresti vituttanut jos teeveessä tai elokuvissa näytetään homoja/homoilua.
Thyi kirjoitti:

"Vyörytys" on enemmistön perusoikeus. Itseäni on aina suuresti vituttanut jos teeveessä tai elokuvissa näytetään homoja/homoilua.




Mikä ihmeen perusoikeus? Vai että vituttaa kun näkee homoja.. Miksi? Haluaisitko kenties puhua siitä jonkun kanssa? Just joo. Nooh, ehkä katsot, että Hymypoika-elokuvan poikien harrastama salakuvaaminen on ihan tervehenkinen heterojuttu, että mitäs helvettiä ne naiset siitä inisee? Ja ehkä et ole koskaan tullut ajatelleeksi, että on olemassa muunkinlaisia ihmisiä kuin valkoisia keskiluokkaisia heteromiehiä ja että ehkä nämä muutkin ihmiset haluaisivat joskus katsella televisiosta jotain sellaista, johon he voivat samaistua ja jonka voivat kokea omakseen. Vituttaako sinua kenties myös silloin, kun näet vieraan kulttuurin edustajia tai kehitysvammaisia? Vedätkö pihapiirin lipputankoon itsenäisyyspäivänä hakaristilipun? Omasta puolestani TV:ssä saa esittää heteroutta niin paljon kuin sielu sietää (ei vituta yhtään), mutta ei ole kyllä kenenkään perusoikeus sortaa vähemmistöä tekemällä se sosiaalisesti näkymättömäksi.
Mikäs sua sitten vaivaa? Se aika kuukaudestako? Kun täytyy ihan kurkkuun näemmä käydä. Meneppä hetskusivuille soittamaan poskees J O S uskallat. Ei paljon kiihota kuulua tommosen kanssa "samaan sarjaan".
Lähinnä mua vaivaa toi silmille hyppivä pikku perse. Mä tunnen tuon tyypin: Elämänkokemusta saattaa olla takana jopa vaikuttavat 23 vuotta mutta silti metelöidään aiheesta kuin aiheesta ja luullaan vielä olevansa oikeassakin. Pelkkä hinttiyden ajatteleminen ja julistaminen täyttää koko pään ja ollaan olevinaan koko homomailman kunkku. JOS ET OO MUN PUOLELLA OOT MUA VASTAAN!

Paskat. Olis moniakin hetskuja jotka olis valmiita tsuhatutumaan homoihin neutaalisti mutta tommoset kiljuvat perseet pilaa kaiken. Jos joku lohkaisee harmittoman homovitsin niin toi tietty poksahtaa välittömästi. SENKI SAATANAN PASKA HETSKUJUNTTI MÄ VIHAAN SUA! VVVIHAAAN!

Huumorintajuttomuus on pahinta mitä hetskumiehet tietää ja olis parempi jos toi perse kyytsättäis Ranuan peräkorpiin mainetta pilaamasta. Hymypojan kundit on muuten fiktiivisiä hahmoja, mutta eihän toin perseessä ei oo tilaa braineille.
Niin sanotuissa humoristisissa viesteissä yleensä vihjaistaan jotenkin, että kirjoittaja on kirjoittanut viestinsä jotenkin humoristisessa mielessä. Sun "perusoikeus"-viestissä ei ollut minkäänlaista vihjettä (esim. hymiö?) tämänsuuntaisesta, eli saat kuule ihan syyttää itseäs homojen puolustuspuheestani. Sori jos loukkasin sun herkkää hipiääs. Ja sanottakoon vielä, että monesti se minkä keskiverto heterojätkä kokee olevan vain hyvää huumoria on monen muun mielestä todella loukkaavaa ja kyseenalaista (esim. rasistiset ja homofoobiset vitsit).
Kuten tapana tuntuu olevan, nämä keskustelut loikkaavat aiheesta kolmanteen, joten miksi rikkoa hyvää traditiota!

Siis vitsailusta: on hyvin tiedossa, että juutalaisvitsejä eivät osaa kertoa muut kuin juutalaiset, mustalaisvitsejä vain mustalaiset, uskovaisvitsejä vain uskovaiset jne. Yleensä jos joku muu sitä yrittää, tulos on useimmiten täysi floppi ja lievästikin hauska vain aiheesta yhtä pihalla olevan korvissa kuin vitsin kertoja. Vai menisitkö kertomaan vaikkapa juuri tapaamallesi mustalle koripalloilijalle vitsin kookkaista afroamerikkalaisista ammattilaisurheilijoista?

Ne vitsit, joita keskivertoheteromies tai miksei -nainenkin kertoo homoista, ovat ikävä kyllä useimmiten ontuvia, ennakkoluulojen kyllästämiä ja valitettavan tylsiä. Joissakin tapauksissa ehkä ihan hyväntahtoisiksi tarkoitettuja, mutta aika sisällä homopiireissä täytyy olla voidakseen aidosti hauskan vitsin murjaista.

Eikä homon tarvitse huonon vitsin kertojaa sen vuoksi katketakseen nauramalla mielistellä, ettei tämä vaan luulisi huumorintajuttomaksi (kun heteromiehet kuulemma sitä kaikkein eniten vihaavat). Mauton on aina mautonta eikä teeskentelemällä muuksi muutu.
> Voi kun kaiken pitää olla vaan homohomohomoa.
> Homoa aamiaiseks, illalliseks, lounaaks, välipalaks
> ja jälkiruoaks

Turha siitä on täällä valittaa. Jos haluaa lukea jostain muusta niin ehkä kannattaa siirtyä jollekin toiselle sivustolle? Ranneliikke ei ole mikään yleisluontoinen soneraplaza vaan keskusteluissa on tarkoituskin kirjoittaa homojen näkökulmasta.
VASTAUS KYSYMYKSEEN:

Näin Hymypoika-leffan ennakkonäytöksessä. Leffa oli hyvä, mutta homoilua ei ollut tippaakaan. Piukeita pojujen pyllyjä kyllä sitäkin enemmän.
KIITOS!!!KIITOS!!!!

Jarkko!kiitos sulle tosi paljon!!!!koska tämän keskustelun aloitin ja ehdin jo tuskastua tuosta vittumaisesta paskanjauhannasta, olen sulle ikuisesti kiitollinen siitä, että sain vastauksen. sussa on todella munaa!!!!painukoon vittuun (tai tässä tapaukses vähän ylemmäs) ne hinaajat, jotka ei näköjään osaa sanoo mihinkään asiaan vastausta suoraan!!!!

Kiitti vielä....
Turhaan kiittelet, mulkvisti. Hymypojassa on JOPA 3 homomaista kohtausta. Tarkemmin en kerro, koska SÄHÄN siitä hyötyisit kun säästäisit muutaman euron. Että sen kun raahaat persees teatteriin ja nauti... (nauran paskaisesti)
Noh, olihan siinä sen verran homoilua että pussailivat ne pojat "harjoitusmielessä" keskenään siinä leffan alkupuolella.