T.A.T.U.

T.a.t.u. tulee venäjältä ja niillä on kyllä hyviä biisejä (soi jo radiossakin ahkerasti: "All the things she said")

Niin... ja ne on lesboja ;)
"Niin... ja ne on lesboja ;)"

Niin - tai mainostemppu! ;-) Venäjällä tollainen lesboksi "tunnustautuminen" herättää varmasti vielä enemmän intohimoja kuin muualla Euroopassa. Mutta biisi on kyllä hyvin tarttuva listapoppis, joka puree suureen yleisöön.
Tatu:sta kiinnostuneiden kannattaa kattoo tyttöjen kotisivu.http://www.taty.ru Sieltä löytyy videoo, musiikkia + tietoo.

Niin skeptikkoja aina löytyy, onko nää lesboja. Eihän vieläkään kannata uskoo että g.michael, elton yms. on homoja - sehän on vain julkisuusarvon nostoa.

Kuka oikeesti haluaa leimautua, eihän siitä ei ole hyötyä kuin hetkeksi. Haittapuolet on reippaasti suuremmat, oli kyseessä homo tai lesbo. Toinen asia jos on jo saavuttanut asemansa. Silloinkin ulostulo on riski.
 • 4 / 13
 • ray of light
 • 19.10.2002 13:22
ja samoinhttp://www.tatugirls.com on ollu myös puhetta että he oisivat ison levy-yhtiön nukkeja -->netissä liikkuu "sopimus" jossa luetellaan kauheet listat mitä tytöt "saavat" tehdä ja mitä eivät...jos sopimus on totta ni sillohan kyse on aikalailla samanlaisesta ilmiöstä kuin muutkin "muovituotteet". mutta olisi outoa että se olisi totta koska yleensä "kaapista" ulostulleet ovat itsenäisiä jne jne jne joten...
iih, oon ihan ihastunut tyttöjen musiikkiin! Enkunkielisen leyn parhaimpia biisejä on mm. All the thing shen said, How soon is no, Show me love. Yulia on söpö=). Tyttöjen seksuaalisesta suuntautumisesta en osaa sanoo mitään, mutta musa on (edelleenkin) erittäin hienoa!!
Tatu tulossa Suomeen promo keikalle!
Itse faneillut jo yli vuoden ja soittanut venäjän kielistä kasettia kaikille tutuille. :) Videot tällä tyttö duolla tosi makeita!!!!!!!!!! Baltian homo baarit on soittanut tatua jo pari vuotta...
 • 7 / 13
 • ray of light
 • 9.11.2002 23:53
missä milloin häh? kerro faktat missä tatu ja milloin!!!! JEE!!!!! *ja bileet pystyyn* =) mulla oli alkukesästä 2 fiilistely kipaletta --> mombasa ja all the... =)...
TATU on juu hyvä! :-) En kyllä jaksa uskoa että tytöt oikeesti olis lesboja, se on
varmaan vaan mainoskikka... Mutta Julia on oikeesti HOT HOT HOT ja tytskien video
All The Things She Said on niiiin SEXY!!! ;-)
 • 9 / 13
 • Public eye
 • 9.2.2003 14:28
TATUn ystävien kannattaa katsoa tänään klo 18 neloselta tuleva miniohjelma 'Tyttöjen välisestä ystävyydestä', jota kanava mainostaa näin:
"Venäläisduo t.A.T.u rikkoo seksuaalisuuden rajoja levylistoilla ja saa Madonnankin haukkomaan henkeään. t.A.T.u:n myyntikikkoja arvioimassa Suomen suosituin tyttöbändi Gimmel, musiikkiteollisuuden asiantuntija ja nuortenkirjailija Katja Ståhl, Z-homolehden päätoimittaja Sari Virtanen sekä venäläisen kulttuurin tutkija Tomi Huttunen."
Mua ihmetettyy kanssa toi T.A.T.U:n lesboskandaali.

Alussa siitä toitotettiin kokoajan että "tytöt ovat rakastuneita ja haluavat naimisiin", mutta nyt kaikkialla lukee:

"Me ollemme kyllä heteroita, kummallakin meistä on omat poikakaverit."
en pidä koko tatu kyhäelmästä.

ensinnäkin minua ärsyttää suuresti se että ne ilmoittavat aluksi olevansa lesboja ja sitten yhtäkkiä ne onkin heteroita.
toiseksi minua ärsyttää että ne antaa lesboista sellaisen kuvan nuoremmille että lesboilla olisi vain seksi mielessä.

painuis maanalle koko duo. en jaksa kattella enkä kuunnella sellasta paskaa. koittaisivat edes päättää olevatko lesboja vai heteroita.

kai ne luulee saavansa mieskuuntelijoita sillä että ne esittää lesboja koska siihen lesbouteen liitetään ilmeisesti jokin 'pornoleffafantasia'.
Toi "nääs" puhuu viisaita! Älkää nyt olko niin hulluja, että tuette sitäkin kiljuen, kun meistä tehdään vain kauppamiesten ja -naisten pelinappuloita. Homous myy, mutta mitkä ovatkaan homojen ja lesbojen olosuhteet esimerkiksi Venäjällä?
 • 13 / 13
 • tatu ei iske
 • 29.6.2003 12:10
Eihän lesboilla ole pelkästään mielessä seksi. Osaahan ne tapellakin baareissa ;-)

Tatu sen sijaan kuulostaa puhtaasti ilmiöltä joka tulee menemään ohi yhtä nopeasti kuin ilmaantuikin. Kaupallista keskivertohumppaa jota jauhetaan radiossa kunnes se on puhki. Sen jälkeen kukaan ei edes muista kyseistä bändiä.

Pitää kyllä myöntää, että pari niiden kappaleista saa tämänkin vanhan kyynisen homon pilepeban heilumaan :-)