Kuvitelmaa: "Sims - Queers"

Täällä puhuu yksi mies joka aina parittaa söpöä pikku homo-simiään sille naapurin ihanalle viiksekäälle namulle...jolla on kyllä vaimo ja lapsi...mutta niistä pääsee eroon helposti ;)
(Kyllä, omistan vain originaalin version, mutta tarkoitus olisi ostaa lisäosia tässä piakkoin.)

Olen tässä pohtinut millainen olisi Simsiin erikseen tehty homo-lisäosa.

Mitä kaikkea siinä olisi? Millaisia vaatteita, sisustusjuttuja, lisätoimintoja?
  • 2 / 12
  • Guardian fairy
  • 14.5.2003 17:38
Heh.. Oon harrastanu tota kans XD Viimeks mulla oli upea omakotitalo, jossa asuin yhdessä tyttöystäväni kanssa. Tyttöystäväni oli urheilullinen poikatyttö ja töissä armeijassa( heh ) Ja meillä oli niin kiihkeetä...
Tuskin me homot niin erilaisia ollaan, että meistä saisi aikaiseksi oman "Queers" -laajennuspaketin Simsiin. Kyllähän siellä Simsissä on jo kaikenlaisia asusteita, tais olla yks nahka-asuste kuin suoraan jostain saksalaisesta pornoleffasta. Laajennuspakettien myötä on myös tullut paljon kaikenlaista sisustustavaraa, esim. metalli/kromi-teemaa ja jotain sateenkaariteemaakin taitaa olla. Villi länsihän on myös yhtenä teemana... kyllähän sen oman Village Peoplen saa kasaan nyt jo!

Mikäli lisäosia aiot ostaa, niin House Party & Hot Date on parhaimmat mielestäni. Se Lemmikit on kans ihan jees, jos satut pitämään elukoista (kissoista ja koirista).
Tuo on ihan totta, ei me homot olla juurikaan sen kummallisempia kuin muutkaan ihmiset (paitsi heterot luulevat toista koska heidän homotietoutensa perustuu yleensä komediaelokuviin ja ruotsalais-vitseihin...), mutta uskon siltikin useat Simsiä pelaavat homoseksuaalit innostuisivat varmastikin homo-teemaisesta expansionista.

Ennenkaikkea tärkein piirre "Queers" Simsissä olisi se, että kaikki naapurit eivät olisikaan hetero-lapsiperheitä, vaan naapurusto muodostuisi homo-, ja lesbopareista, ja sinkuista jotka olisivat jo valmiiksi kiinnostuneita samasta sukupuolesta, ettei menisi turhaa aikaa saada oletus-heteroista hahmoista tekaistua homoseksuaalisia.

Ja sitten sisustuksessa ja vaatetuksessa pitäisi olla juttuja jotka ovat todella "homoja", eikä vain sellaisia design-esineitä jne. joita kaikki diggaavat.

Sims:issähän saa jo nyt 2 miestä sänkyyn keskenään, mutta Queersin pitäisi olla ehdottomasti K-16 peli ja siinä ne saisi tekemään siellä (ja miksei vaikka ammeessa jne.) kaikenlaista 'hardcorea' juttua ;)

Ensi syksynä tulee The Sims Online.

Ajatelkaahan minkälaisia "Pink Cityjä" sinne virtuaalimaailmaan syntyy kun maailman sateenkaari-Sims-pelaajat pääsevät vauhtiin :) :)

Ennen noita House Partyjä ja Hot Dateja minun täytyisi kyllä varmasti hankkia se uudempi versio Sims Originalista, sillä en usko että ne synkkaavat tuon muinaismuisto-version kanssa :P

Millaiselta Simsiä tuntuu muuten pelata suomenkielisenä?
Nuo uudemmat expansionithan kääntävät pelin teksti suomeksi.
mitä kummaa? minä olen vääntänyt ja kääntänyt oman sims-perheeni kanssa (siis onpi sims + house party) ja tytöt eivät edes samassa sängyssä nuku... itken verta, kun ei siitä pelistä saanut väännettyä hintahtavaa millään.

kertokaa nyt tietämättömälle lapselle miten ihmeessä saan simseistäni kunnollisia lepakoita.

itsekin olen monta kertaa pohtinut, että miksi ei tehdä queer-lisäosaa. en ihmettelisi vaikka simsin pelaajista suurempi prosentti olisi homoja kuin ihmisistä yleensä... sille olisi varmasti markkinarako. nyt kaikki pommittamaa firmaa ;)
Kyllä melkein kenestä tahansa Simsistä saa homon/lesbon, kunhan yrittää tarpeeksi ;) Sen suhdemittarin tulee olla aika lähellä sataa, niin voit yrittää suukotella toista ja siitä sitten pikkuhiljaa... kaikkien kemiat ei tosin toimi keskenään, mutta kyllä itse olen saanut montakin homosuhdetta onnistumaan.
Heh. Miten musta tuntuu, että mun kaikki Simit ovat homoja? Minun "käsittelyssäni" ainakin syntyy useimmiten homo-/lesbopareja. Ja jotenkin kummasti aina ne mun "naapuruston täydellisin heteroperhe" -systeemit muuttuvat nopeasti siten, että isi lähtee naapurin sedän luokse ja äitin naisystävä muuttaa taloon :)
Meillä oli täällä niin kaunis hetki, kun tyttöystäväni oli vihdoin - suuren vääntämisen jälkeen - saanut naisparinsa suostumaan herkkään suudelmaan, ja sitten kun he onnen huumassa alkoivat laittaa ruokaa, niin toinen syttyi tuleen ja paloi poroksi toisen kirkuessa vieressä.
Juu, samaa sukupuolta olevat Simsit saa tosiaan rakastumaan, halaamaan ja suutelemaan yms. Netissä liikkuu jopa patcheja, millä saa aikaa homohäätkin, eli siis miesimsit ja naissimsit voivat mennä naimisiin keskenään, eikä vaan muuttaa toistensa luokse niinkuin originaalissa. Maxis, eli siis pelifirma joka on tehnyt Simsin, on ilmoittanut olevansa avoimesti homoystävällinen, mikä näkyy esimerkiksi pelin mainoksissa. Hot Date-lisäosaa mainosti yökerho kuvaus missä miespuolinen Sim yrittää ensin iskeä naista, mutta saa nokkiinsa. Huono-onninen Sim kuitenkin saa lohduttajan itselleen toisesta miehestä joka pyytää tämän tanssilattialle. Mainos herätti kohua Amerikassa, sillä Maxis on useimmiten tunnettu hillitymmistä peleistä kuten SimCity, mutta toimillaan yhtiö on saanut suuren sateenkaarikannatuksen taakseen.

Netissä on paljonkin sivuja mistä saa homoystävällistä materiaalia ja jossei sitä, niin ainakin sivuja mistä löytää harvinaisen komeita karjuja ja kuumia kissoja naitettavaksi omilleen. Jopa erilaisia seksileluja on tarjolla kun osaa etsiä. Todellakin, täysin toimivista vibraattoreista sänkyihin jossa hommat voi hoitaa niin 69:ssä, lähetyssaarnajassa tai vaikka takaapäin ;) Peli on nimittäin kerännyt ympärilleen niin valtavan faniyhteisön että uutta materiaalia syntyy kokoajan. Tämä taas johtuu siitä että peli on niin helposti muokattavissa, varsinkin Simsin ulkonäön kohdalla jossa tavallinen pulliainenkin osaa muokata virtuaaliminänsä haluamanlaisekseen.
Mimi, itse otin "room matesit" ja pikkuhiljaa edettiin vitsailemisen kautta flirttailuun ja lopulta suudelmaan. Tärkeintä on kuitenkin, että ei etene liian nopeasti. Tutustumisen edetessähän tulee uusia, intiimempiä (miten tuo taivutetaan? sanahirviö!) puhekuplia. Ei kannata heti aloittaa flirttailua tai halailua, kun siihen annetaan mahdollisuus, vaan - kuten aina naisten kanssa - kunnon lämmittely on paikallaan. Muuten vain suututtaa toisen ja takapakkia mennään. Hetkessä suutelemiseen ei pääse, mutta kun lopulta kotipesä häämöttää, kohta adoptiotoimistokin jo kolkuttelee :) Mutta älä adoptoi, joudut vain dumppaamaan rääkyvän vauvan pellon laitaan, kuten ajattelevainen ystäväni teki :D Kamalaa, oikeasti.
Ai niin, vielä sen verran, että sänkyjä kannattaa olla vain yksi. Omat lessuni nukkuivat kyllä ennen "deittailuaankin" yhdessä.

Ja naapurin naisia kannattaa varoa; the Lezzie family kiinnostui jonkin sortin kimppakivasta (don't ask) eikä suostunut lähtemään enää pois ollenkaan.

"Ihan vaan kämppiksiä ollaan."

Niinpä.
Mun mielestä on aika siistiä, että simssissä saa samat sukupuolet rakastumaan. Kannattaa ostaa Livin it up vaikka se onkin aika vanha, koska siinä saa sellasen punasen sydänsängyn, jossa voi naida. En oo varma saako sitä muissa osissa... Meillä on vaan se ja lomalla (joka on aika huono)