Juhannus 2003

Mitähän juhannuksena? Minne menette?
Pieksämäen Setan bileisiin? Meneeköhän sinne porukkaa?
Olen kuullut et ois paljonkin menossa porukkaa... itse en oo varma, perinnettä ois kyl kiva jatkaa mut kun on matkaa niin ei taida jaksaa... heh heh.
Se on kaukana. Ja mitään perinnettä Pieksämäellä ei ole.
Bileet eivät ole samat kuin Joensuun bileet olivat, vaikka juhannuksena ovatkin.
Eikä Joensuun Setakaan ole enää mukana. Toisaalta olisi kiinnostavaa nähdä mitä näitten ekakertalaisten juhannusbilejärjestäjien juhlista tulee P-mäellä.
Mainostaa ne eivät ainakaan osaa.
Hirveen hieno asenne sulla "Juhlija". Jää sinä kotiin itkemään. Kaikki muut: partyyyyyyyy!!!!!
Noh, tarkoitin omaa perinnettäni... ja ovathan nämä Pieksanmäen juhannusjuhlat jatkoa Joensuun juhannusjuhlille, luulen että juhlista tulee vähintään yhtä hyvät kuin Joensuun vastaavista.
Todella positiivinen ajattelutapa:) Juhannus on jo ovella ja tietoa juhlista on saanut ainoastaan jonkun maaseutugay-yhdistyksen kautta.
No toivotaan että juhlat onnistuvat. Ja joku on huomannut mennä maaseutuyhdistyksen sivuille lukemaan juttua juhlista.
Saatan minäkin olla siellä. Ihan vaikka hauskaa pitämässä.
Edellinen kirjoittaja taitaa olla joku hesalainen dille jonka maailma on hiukan rajoittunut:) Ainakaan et tiedä mikä on maaseutu.

Ja kyl mun mielestä infoa on ollut muuallakin kuin Jyväskylän ja Kuopion Setan sivuilla...

Ehkä nähdään ja jatketaan vittuilua jussina? !:)
Eikös se maaseutu ala heti Kehä3:n tuolla puolen.
Hki on Suomen ainoa kaupunki..
Noh, näyttää siltä että Suomen idioottirintama näyttää tiivistyvän siel Hesas päin:)
Niin, sille ei voi mitään, niitä mainitsemiasi kun lappaa Helsinkiin jatkuvana jonona maalta päin:).
Ja ainoa suurempi kaupunki näillä seuduilla on Pietari... niin eiköhän köydenveton maaseutu-kaupunki voi lopettaa ihan heti alkuunsa
Asiaan palatakseni. Pieksämäelle on tulossa paljon jengiä. Minä ja kamut pakkaamme telttamme;) matkaan ja aiomme nauttia juhannuksesta.
Mitä väliä sillä juhlien viettopaikalla on? Pääasia, että homot ja lesbot saavat omiensa keskuudessa, mukavassa paikassa ja toivottavasti seurassa juhlia kesää ja toisiaan!
Hmm. Voipi olla että minäkin tulen kaverini kanssa Pieksämäelle..

Ja ettekö te osaa keskustella tappelematta?
Ei kannata ottaa AbFab kaikkea niin vakavasti, ei tää läppä kyl mitenkään huipputason vittuilua oo kyl ollut... itse ainakin varmistin juhannusmenoni joten Tuskan... ei kun siis Pieksanmäellä nähdään!
< näitten ekakertalaisten juhannusbilejärjestäjien

Ikävä tuottaa pettymys mutta Kuopion Seta on järjestänyt menestyksekkäät juhannusbileet Joensuussakin, koska Joensuulaisilla ei silloin ollut resursseja.
Älä siis viitsi puhua asioista joista et tiedä.
Oli kyllä kivaa! Hgistä lähtiessä aattona vallitsi koko matkan ajan aivan hurja rankkasade, mutta noin 50km ennen Pieksämäkeä alkoi yöttömän yön aurinko pilkistellä ja perillä ei pilven pilveä.
Populaa oli hämmästyttävän paljon, disko latorakennuksessa oli enemmän kuin nostalginen. Diskovalot, hyvä musa (parempi kuin dtm:ssä), kaikki savu- ym laitteet ! Ei ainakaan vaivaa oltu säästelty. "Ladossa" toimi myös läheisen viinitilan pitäjä ja siellä oli täydet oikeudet.
Päärakennus toimi ns tanssipaikkana vanhemmille. Telttailu- ja matkavaunualue oli laaja, pitkin metsää, kangasta ja rantaviivaa.
Huvittavaa oli seurata diskon reunamilta alastomia jätkiä, jotka juoksentelivat kuumasta saunasta pitkin yötä järveen..sitä juhannustoimintaa:D
  • 19 / 25
  • Juhannus2003
  • 23.6.2003 18:42
Oli kyllä mahtava meininki lähes 350 muun juhlijan joukossa. Ero Joensuun viimevuotisiin juhannusbileisiin oli kuin yöllä ja päivällä: Joensuussa oli yö ja Pieksämäellä päivä!
Ja ensi kesänä Pieksämäelle pääsee taas, jees!
Joo tänäkin vuonna juhannusbileet olivat loistavat, parempi saunamahdollisuus, isompi tila ja kaksi biletilaa tekivät juhlista tavallaan paremmat kuin aikaisemmin, mikä tietenkin on makuasia. Kiitokset järkkäreille!
Zombiet eli elävät ruumiit kiittävät kauniisti =)

Eräs niistä kävelevistä zombieista (kun sunnuntain puolelle päästiin)
Kertokaas poijaat, millaista porukaa siellä oli. Pääasiassa alle 25, yli 30 vai yli 40v? Oliko hyvännäköistä vai tavallista Seta-tasoa?
Heh, mitä ihmettä tarkoittaa "tavallista Seta-tasoa"?

Omien havaintojeni pohjalta porukkaa oli ympäri Suomen laidasta laitaan eli vanhoista sedistä ja tädeistä nuoriin poikiin ja tyttöihin. Kaikennäköistä myös oli, eli lihavaa ja laihaa, rumaa ja kaunista. Naisten keski-ikä oli silmämääräisesti arvioituna alhaisempi kuin miesten.

Tuo porukan laaja-alaisuus olikin mielestäni juuri bileiden suola, kun sai tutustua uusiin erilaisiin ihmisiin. Tietysti tässä on ratkaisevana tekijänä oma ennakkoluuloton asenne kaikkia ihmisiä kohtaan. Ei bileissä välttämättä joku "Seta- ja setäkammoinen" olisi viihtynytkään, eikä varmaan sellainen, joka vähänkin vierastaa leirielämää, mm. juokseva suihku ei ollut käytössä, vaan pesuhommat hoitui puusaunassa lämmitettävällä vedellä.

Kaikenkaikkiaan juhlien tunnelma oli mielestäni leppoisa ja iloinen, mitään rähinöitäkään en nähnyt. Iso kiitos järjestelyin osallituneille ihmisille, kaikki toimi mielestäni hyvin heti alusta lähtien autolla portille tultaessa sunnuntai päivään loppuun saakka, kun sai vielä puhalluttaa itsensä ennen rattiin menoa ;-)
Oli makeet bileet!
Ainoo miinus oli Tampereen maanvaiva Sylvester, jolle ei mikään kelvannut.... ja syynkin kuulin.