DTM never ever again

Kävin ensimmäistä ja viimeistä kertaa (ellei muutosta tule) uudessa DTM:ssä lauantaina.
Meno oli kuin arkussa konsanaan.
Musiikki oli mtv humppaa ja kansa joras sika känäs tanssilattialla.
Ei ole DTM:stä suunnannäyttäjäksi Helsingin yöelämälle :P
Routa se ajaa porsaat kotiin ennen pitkää. Nyt kun olet kerran paikassa käynyt, tulet käymään useamminkin. Osa syynä on myös se että saat uusia homokavetreita, jotka pyytävät sinua mukaan DTM:ään.
Toi mamahan on nykyään ja on aina ollut ihan perseestä. Ei se muuttamalla uuteen paikkaan oo parantunu. Onneks Helsingissä on muitakin baareja.
Niin - jotenkin ei tunnu enää kotoisalta bailupaikalta tyyliin "meidän clubi" kun globaalit suuryritykset järkkäävät siellä pressi- ja kutsuvierastilaisuuksia...toisaalta supermarkettina se toimii loistavasti. Itse kaipaan vanhaa mamaa tosi paljon.

Jos mä oisin lesbo, niin pitäisin kynsin hampain kiinni siitä Kaisaniemen paikasta (ja tätä en sanonut v-lakseni).
  • 5 / 23
  • maalainen
  • 6.4.2003 14:50
.ne jotka täällä valitaa jatkuvasti on sellaisia AMATTI valittajia sellaisia jotka eivät tiedä mitään lähihistoriasta siis siitä millaista on ollut elää homon a-70-80 luvulla hesassa!kuljetiin kaikenmailman vuokratiloissa johon vietiin omat viina poliisi teki ratsioita jengit kyttäs ovien ulkopuolella hakatakseen homoja kun tultiin ulos tansseista,voi voi te lapset kun te kehtaatte vaan valitaa !ei DTM ole mikään Antikristus jota tulee jahdata puukoin ja puntarein ja lyödä ristillä päähän,olisitte joskus tyytyväisiä mitä annetaan tai perustakaa sit itse SELLAINEN paikka jossa haluut olla ?tuskin sellainen kovin kauvan menestys,tänäpäivänä kun tartee ajatella myös liiketaloudelliseti mutta sitähän moni hesalais homo ei tee kunhan bailataan ja pummailaan,varastelaan toisten trinkkejä,myydään itee vanhoille äijille ,olaan muutettu jonkin aikaaa sitten Tuupovaarasta hsessan ja olaan niin stadilaista ja mailaman omistajaa!!!puhukaa sitten kun karvat kelleihinne kasvaa ja alatte maksaan oikein veroja!enkä tarkoita tällä sitä et DTM olisi suunnan näyttäjä myt siellä ainakin YRITETÄÄN antaa ihmisille mahdollisuus olla oma itsensä omille tarkoitetussa paikassa!
Voi, voi kun Suomi on joutunut sotimaankin ja kahvin korvikkeita juomaan.
Onneksi nykyään on rauha ja kahvi on aitoa!
NoName älä puhu siitä mistä sinä et tiedä yhtään mitään,
maalainen puhuu asiaa!

Vanhat arvot kunniaan ja sinne DeeTeeÄmmän useimmille kävijöille pitäisi järjestää käytöskoulu
Miksi Dtm käyttää teksteissään sanaa yökerho? Siinä on lähellä koulu jossa on lähes samanlainen jumppasali.

Teksti sopii varmasti ihmisille jotka eivät vielä ole koskaan oikeaan yökerhoon päässeet ikänsä puolesta. Kuvitelmissa on enemmän myyvyyttä kuin totuudessa.

Totuushan on että nykyisellään Dtm:n alakerta muistuttaa enemmän koulun vanhanaikaista juhlasalia.
Tai jotain osakuntasalia.
Tuollainen tila on vaikea saada täyden näköiseksi tai edes myyväksi viikolla.

Yläkerta on "museoitu", jäänne entisestä. Ei siinäkään mitään yökerhoon viittaavaa ole, mutta "keravalais-kapakka"-tyylin museoiminen hiukan ihmetyttää.
Hmm..... Oikeen pitkään piti lueskella noita viestejä .... on totta että Dtm: on enää kaupallinen paikka jossa henkilökunta ei edes tiedä miten tehdään kansainvälisiä drinkkejä. Kuinka ne voi järjestää siellä tilaisuuksia ulkopuolisille yrityksille ja myydä ammattitaitoansa jos ei edes hallita kansainvälisyyttä ...... Kaupallisuus pursuaa nykyään yli sen aatteen joka on ehkä alunperin ollut ravintolan perustamisen syy ... Toki saamme olla onnellisia että meillä on paikka missä voimme viettää iltoja turvallisesti ... Kamalalta tuntuu että remontti on ollut täysi floppi kyllä se vanha kunnon mama oli jotain ... No asiat ei tässä nykyisessä kulutusyhteiskunnassa ole aina käsikädessä tuottavuuden kanssa on ymmärrettävää että rahaa ei jäänyt remonttiin kun paikka oli niin kallis ... ja pitäähän suuret tilat saada tuottamaan keinolla millä hyvänsä ....
Voi tätä ruikutuksen määrää...

DTM on loistava paikka, näinhän suuri homoyleisö on jaloillaan äänestänyt.

Täällä jotkut jaksavat valittaa, että DTM ei ole yökerho. Mitä te oikein kaipaatte? Jotain samettituoleja ja verhoja ruotsinlaivatyyliin? Mielestäni uuden Maman alakerta näyttää ja toimii loistavasti yökerhona eli klubina eli homodiscona. Sama se mikä nimi, kunhan bileet on käynnissä.

Edellinen kirjoittaja taas valitti, että Mama on liian kaupallinen. Hyväntekeväisyydestäkö meille pitäisi viinaa tarjota ja musiikkia soittaa? Lisäksi kirjoittajan käsitys kaupallisuudesta oli vähintäänkin kummallinen: paikka on liian kaupallinen, kun baarimikot eivät osaa sekoittaa "kansainvälisiä drinkkejä". Kansainvälisiä drinkkejä??? Haloo. Taas tulee mieleen jotkut ruotsinlaivojen tai Playa Del Inglesin Tropical Passion -juomasekoitukset. Mielestäni baarimikot ovat erinomaisia ja vanhan Robertsin mummot ja vaaritkin ovat pirteä lisä työntekijöiden joukossa.

Täytyy munkin valittaa: miesten vessan pisuaari on ikävä käärmenäyttely. Onneksi on naisten vessa, jossa voi asioida ja puuteroida rauhassa.
Ai on homoyleisö jaloillaan äänestänyt ja pyh! Keskenkasvuisia heteroritsoja kokopaikka täynnä yök! Jos ei jotain tapahdu käy kun Lostarille!
  • 15 / 23
  • Gay of Light
  • 20.4.2003 12:10
Niin just, ihan perse paikakasi on se mama muuttunut...
Tehkää jotain.
Saman tyylinen juttu herkus, siel taas on liiankin paljon pappoja ja pappoja. Pappojen pyllyä ei jaksa pyyhkii. Perkle, takas vanha mama ja Hoitakaa nuorempia poikia herkkuun.
Ylläolevaan viestiin liittyen: Tietääkö kukaan, onko suomessa kielletty ravintolan yläikäraja? Esimerkiksi max 25v Mamaan siistisi asiakaskuntaa ihmeesti. Pääsylipun hinta sellaiseksi, että se sisältäisi kolme drinkkiä, jolloin nuoret myös toisivat rahaa paikkaan tarpeeksi.
Perustakaa omat kuppilanne kun ei kerta mikään kelpaa. Tähän hätään en edes keksi sellaista valitettavaa mamasta, joka olisi tarpeeksi hyvä syy pysyä poissa sieltä. Siistimmät vessat olisi toki pop, mutta vessojen kunto johtunee _täysin_ niistä lukemattomista känniääliöhomoista sun muista, jotka eivät osaa käyttää vessaa rikkomatta ja sotkematta paikkoja.

Eikös paikkojen viihtyisyys yleensä ole lähtöisin kävijöistä itsestään?
Ei laki estä ravintolaa säätämään ikärajaksi esim. max 25v. Isommissa kaupungeissa tällasia paikkoja löytyykin, mutta Helsingin kokoisessa kylässä ei taida olla mitään järkeä erikoistua tällä tavalla. Toi pääsylipun hinta sisällyttämään kolme drinkkiä olisi kyllä aika hyvä idea tollaseen paikkaan.
keskustelua aikani silmäiltyä loikkasi mieleeni kysymys siitä, kuinka usein maman tai herkun parjaajat/ kannattajat käyvät heterobaareissa..... matkailu kun voisi olla ihan avartavaa näin kaupungin rajojen sisälläkin.... sodaan en koskaan kerennyt, kerma työntää luotaan mutta esim. teatterin kesäiset torstai-illat vois olla ihan käymisen arvoinen vaihtoehto.... hinnoista on mielestäni turha jauhaa, klassinen ei-se-tyhmä-ole-joka-pyytää-vaan-se-joka-maksaa pitää kyllä kutinsa..... ei kai minkään baarin ole tarkoitus toimia hyväntekeväisyysjärjestönä, lieneekö maman heteromyönteisyydellä taustana kauniin ja ylpeän homoyhteisön kykenemättömyys/haluttomuus kustantaa ravintolan toiminta................
Taitaa silmisssä olla vikaa. Keskustelun aloittaja nimenomaan sanoi olleensa paikassa ENSIMMÄISTÄ kertaa. Itse käyn siellä alle 5 krt/vuosi.
Keskenkasvuisia heteroritsoja? Mistäs sinä tiedät kestkä on heteroja ja ketkä ei? Näkeekö sen muka ulkonäöstä?