Unohdettujen muistojen kirja

Kaiken se kestää....

No mutta heipä hei taas rakkaat ihmiset, näyttää siltä että saan kuun saankin tän blogitukseni käynnistymään ^^`. Sain koneenikin taas toimimaan joten voin nyt täysillä keskittyä tähän. Kirjoittelen tällä kertaa Torniosta, Lapista. Täällä sataa ja on kylmää ja märkää.....ja saakelin tylsää. No onneksi kuitenkin eilen sain oman rakkaani takaisin! (rakkaani on siis 500 kuutioinen Suzuki GS500E moottoripöyrä) Jai.....voi että oli ihana eilen ajella ympäri kaupunkia kun oli kiva ilmakin, tänään en kyllä pistä edes pikkusormeani ulos kun sataa...hyii!!!

Luen muuten tässä para aikaa Uma Karman Kaiken se kestää nimistä teosta josta te kaikki ootte epäilemättä kuulleet. Suosittelen lämpimästi kaikille, se kirja on aivan ihana! No okei on siinä vähän runsaasti seksiä mutta muuten todella laadukas tuotos. On se mukava että suomessakin joku uskaltaa kirjoittaa valtavirrasta poikkeavia aiheita, vai mitä asiasta ajattelette?

Mutta tässähän tätä tällä kertaa.... :)

ps: muistakaa viettää hauska viikonloppu ja olkaa kiltisti

by Marcos


Tietotekniikkaa/Tervehdys kaikille....

No hei vaan kaikille...rekisteröidyin just Ranneliikkeen sivustolle ja päätin alottaa blogauksen (tai mun tapauksessa varmaan mokauksen) saman tien. Ajatuksena ainakin näin alussa olis kirjotella kerran viikossa mutta saas nyt nähdä miten tää tästä lähtee ;) mutta siis mennäänpä itse asiiaan....

Olen koko viikonlopun värkännyt koneella ja testannut uutta Windows 7 betaa mun läppärillä, viikonlopun aikana on tullut itkettyä sekä vihan että surun kyyneliä tän masiinan ääressä. Alussa kaikki meni hyvin ja kaikki toimi ihan niinku pitikin kunnes sitten menin päivittämään näyttiksen ajurit ja kone päätti viisaana laitteena olla enään tunnistamasta näyttöä......jee!!!! Miksi aina minä? No pienen värkkäyksen jälkeen sain sen toimimaan taas mutta aikaa tuhlaantui ihan turhaan. Ajuri fiaskon jälkeen päätin alottaa surffaamisen ja selailinkin iloisella mielellä nettiä 10 minuuttia kunnes mun uusi Opera 10 meni jumiin eikä suostunu enään käynnistymään. No tästäkin selvittiin...koneen uudellen käynnistämisellä jälleen kerran. Sitten kun mun soitin ohjelmakin meni jumiin meinas tulla jo itku....EIIIIII! Ei mulle aina voi käydä näin. Loppujen lopuksi sain kuitenkin kaiken toimimaan enemmän tai vähemmän hyvin.

Joskus tuntuu että on kovaa olla minä....enpä ihan heti rupea värkkään uudestaan....

by: Marcos