Tulevaisuus edessä, menneisyys takana.

Heippa

Neljä päivää vapaata on takana, ja aika on menny kuin siivilä.Jotain hyödyllistäkin olen saanut sentään aikaiseksi. Kummitytön synttärilahja on ostettu, makkarin ikkuna pesty, siivottu muutenkin ja salillakin on tullut käytyä. Voin siis olla ylpeä itsestäni. Hyvä minä.


Elämä heittelee

Olen tässä tämän päivän aikana miettinyt mikä on ystävän tarkoitus. ja pitääkö sillä olla tarkoitusta lainakaan. Kävipä tässä niin että yksi rakkaimmista ystävistäni sanoi eilen ystävyyden irti. Sanoi että ei jaksa enää kuunnella mun iänikuista valitusta.

Haluan kuitenkin itse haluan olla sellainen ystävä, jolle toinen kertoo huolensa. Ystävä johon toinen voi turvata kun on paha olla. Ystävä jolle voi kertoa kaikki huolet, surut ja niin myöskin ilot. Ja ystävä joka katsoo perään, silloin kun itse et jaksa huolehtia itsestäsi.


Taas yks päivä pulkassa

Taas on yksi päivä pulkassa. Tänään sain jotain jopa aikaiseksi. Laitoin paperit vetämään tulevaisuuden muutokselle. Saas nähdä kuin käy. Laitoin siis paperit kouluun vetämään. Sen myötä jos sitten sais jotain säännöllisyyttä tähän elämään. Ei tää vuorotyöläisen elämä ole herkkuu. Et voi koskaan suunnitella elämää kuin kolme viikkoo eteenpäin. Nyt siis sain tehtyä jotain asian eteen. Pitäkee miulle peukkuja.


Hyvää syntymäpäivää Kosti-71

Taas on tämän ihmisen elämässä kulunut vuosi umpeen. Mitä kaikkea onkaan ehtinyt tapahtumaan. Iloja ja suruja. Uusia kokemuksia, joitain pettymyksiä. kenties muuta ryppy lisää. Täytyy vaan toivoa että ihminen on viisastunut vanhetessaan.

Ohessa oleva kuva on otettu tasan vuosi sitten kun olin lähdössä työkavereiden kanssa Tallinnan reissua viettämään. Saas nähdä mitä tämä päivä tuo tullessaan.Toivottavasti jotain kivaa. Mitään suuria juhlia ei voi viettää kun taas huomenna työ kutsuu, mutta enhkä sitten ensi vuonna.

Vielä kertaalleen Hyvää syntymäpäivää mulle!!!!