• christiane

Kaikkien ihmisten pilkka vain jatkuu.

Elämmässä on jäljellä vichy,kahvi,kasvissafkat sekä tupakka.
Kaupassa on pakko jaksaa käydä, kun tupakkaa ei voi kerralla ostaa loppuelämän varastoa. Kaupassakin ihmiset nauraa pilkaten vauvoista vaariin asti minun ulkonäköä,tilannettani sekä köyhyyttä jossa joudun elämään. Juuri äsken lidlistä nappasin mukaani jokusen tupakki-lootan ja eikös heti kassa-jonon edessä joku nuori tyttö meinnut tikahtua nauruunsa minua ivallisesti katsellessaan. Vaihtaisin tämän elämän lopullisesti, jos saisin avaruusjärjestöltä avaruusraketin/aseman, millä vaihtaa maisemaa. Sain juuri Kreikkalaiselta kirurgilta lisää tietoa liittyen vaginaleikkaukseen, jolla haluaisin tehdä itsestäni enemmän monisukupuolisen. Hän ei pysty sitä tekemään, koska on todella harvinainen leikkaus, tai jopa ensimmäinen sellainen. Jään odottamaan lisäinformaatiota. Jos tästä maasta en pääse pois, niin toivon, että saisin niin paljon jostain rahaa, tai monisukupuolisten naisten joukon, joilla olisi niin paljon rahaa, että voisi perustaa ison perheen ja ostaa ison tilan jostain, jossa voisi elää elämäänsä. Laitoin myös osan puhallinsoittimistani myyntiin, että saisin niistä kasaan rahat vaginaleikkaukseen, kun eläkkeeni on pieni. Olin aikaisemmin osallisena hlbtiq-internet-chat-ryhmässä, jossa yritin kertoa tilanteestani. Lopputulos oli se, että joku tai jotkut sieltä soittivat kaksi poliisia ovelleni kyselemään olenko päihtynyt tai olenko väkivaltainen ja että pärjäänkö. Jouduin sieltäkin eroamaan, eikä ole keskusteluapuakaan enää missään. istun yksin vanhempien asunnolla je vetelen parvekkeella tupakkeja.

Kirjoitettaessa soi Joe Satriani - Waiting

2 kommenttia

smo

17.6.2020 15:23

Mahdatko olla jo keskustellut Sinuiksi.fi -neuvontapalvelun kanssa. Ajattelisin, että siellä olisi henkilöitä, jotka kykenisivät kuuntelemaan ja käsittelemään maailmaasi? Osoite on siis https://www.sinuiksi.fi/

christiane

18.6.2020 07:01

En muistaakseni ole tähän mennessä. Täytyy laitaa osoite ylös, mikäli täytyy taas avata uuteen paikkaan uusi keskustelu.