Elämämme miehet - Osa X: "Toinen välinäytös: unta ja märkä T-paita"

(c) Kalle Reijonen

     Mä kävin hakemassa meille ne lupaamani sidukat ja kun siinä sit juotiin niitä, juteltiin kaikkee sen kanssa. Blondi ei tosiaan ollut Stadista. Se kävi täällä vaan välillä bilettämässä. Ja, kun se ei tuntenu täältä ketään, se oli yksin liikkeellä. Mahtoi olla aika kynnys tulla yksin homobaariin, ainaki mulle oli ollu ekalla kerralla.

     Sit joskus kolmen aikaan se katso kelloa ja totes, että pitää mennä. Mä koetin saada sitä jäämään. Pitkästä aikaa musta oli hauska jutella jonku ihmisen kanssa Dtm:ssä muutenki kun meiningillä 'meille vai teille'.
     "Pakko. Viimeinen bussi menee kohta ja mulla ei ole varaa mennä taksilla. Vaikka mä en tykkääkään mennä sillä, kun se on se juoppobussi. Kummallakin aikaisemmalla kerralla, kun olen mennyt, on ollut jotain ihme rähinöintiä. Ei ole ollut kauhean turvallinen olo."
     "No. Ööö... Älä mee?"
     Se katto mua hämmästyneenä.
     "Juurihan mä sanoin, ettei mulla ole rahaa taksiin ja aamuun asti en viitsi odottaa seuraavan bussin lähtemistä."
     "Eiku mä aattelin, et voithan sä bunkata vaikka meillä? Mun lattialla patjalla."
     Mä taisin vähä punastua, en kyl ymmärrä miks.
     "En mä tiedä. Tädille kai pitäisi ilmoittaa ja sitten se voisi kuvitella kaikenlaista, jos en tule yöksi kotiin."
     "Ei se sun tätis varmaan sua keskellä yötä kaipaa. Meet sit vaikka aamusta tai soitat, jos et jaksa lähtee. Voidaan vaikka pestä huomenna toi sun paitas."
     "En mä silti tiedä. En ole koskaan lähtenyt täältä kenenkään kanssa", se koitti vastustella.
     Mä hymyilin sille ja uskaltauduin vähä silitteleen sen kättä, silleen ihan vaan ohimennen.
     "En mä pure. Paitsi jos haluut. Ja muutenki oon ihan kiltti."
     Se hymyili.
     "Okei. Mennään sitten sun luokse, mutta aamulla mun on sitten mentävä aikaisin takaisin Espooseen. Muuten täti saa vielä jonkin hermokohtauksen."
     Mä nyökkäsin.
     "Mul on herätyskello, jos tarviit."

     Kävin nopeesti sanomassa hyvää yötä Jannelle ja Petelle ja sit mentiin hakeen mun takki narikasta. Blondilla ei ollu itellään sellasta matkassa, kun oli alkusyksy ja oli ollu kauheen lämmintä. Ennen ku se ehti laittaan hupparinsa päälleen, annoin sille oman takkini, kun muuten sen huppari olis kans ollu ihan siiderissä.

     Kun me päästiin himaan, me mentiin suorilta mun huoneeseen. Selitin sille, että mulla oli hieman kireä kämppis, jolla oli kauheesti koulupaineita ja etten halunnu häiritä sitä. Blondi riisui takin.
     "Tällane läävä mulla", mä sanoin.
     Blondi katto mua.
     "Hei, älä viitsi. Mä sentään asun vielä kotona."
     "No, sinne ei sit paljoo kehtaa komeita kundeja viedä, vai tietääks sun mutsi ja faija?"
     Se pudisti päätään.
     "Ei ne tiedä. Ja en mä ole..."
     Sit se punastu taas. Mä hymyilin sille. Kaivoin patjan ja kasan ylimääräsii petivaatteita esiin ja laitettiin sille nukkumapaikka mun sängyn viereen lattialle.
     "Noni, kerranki mulla on sit pehmee alusta, kun tipun sängystä", vitsailin.
     "Hmm... Pitäisiköhän sitten tehdä niin, että sinä nukut lattialla ja minä sängyssä. Minä en nimittäin tipahtele sängyistä toisten miesten päälle", se jatkoi.
     "Jos sä haluut sänkyyn, ni valitan. Mä tuun kans. Se on mun sänky ja mä oon kauheen mustis, jos tollaset komeet miehet nukkuu siinä ilman mua."
     Ja taas blondi punastu. Mahto silläki olla vaikeeta, ku jatkuvasti posket vaihto väriä.
     "Mut joo, aika käydä tutumaan", mä sanoin ja kiskasin paidan pois sen edessä.
     Huomasin, että raukka jäi melkeen suu auki tuijottaa. Ja punastu vielä vähä lisää ku huomas, että mä huomasin sen kattelevan mua.
     "Tota, kyl sä saat tulla mun viereen, jos haluut. Mä tykkään nukkuu ikkuna auki, et lattialla voi tulla vähä viilee."
     Blondi mietti vähä aikaa. Mä ehdin sillä aikaa ottaa housutki pois jalasta ennenku se suostu. Se oli ite vasta saanu farkkunsa pois jalasta siinä vaiheessa. Mä päätin vähä auttaa. Se hätkähti kun tulin takaapäin ja halasin sitä samalla ku se laitto farkkuja tuolin selkämykselle.
     "Yllärihali!", sanoin ja hihittelin, "Hyi, sun paita on vieläki ihan märkä."
     "Joo", se vaan sano.
     "Pitäskö se sit riisuu ja laittaa johonki kuivaan, et saat aamulla kuivan paidan, ku meet takas Espooseen?"
     "Joo, voisi sen kai..."
     Mä siirsin kädet sen masulle ja sit paidan alle, hitaasti. Sit mä nostin sen paitaa ylöspäin hitaasti ja vedin paidan blondin pään yli. Samalla kun se rimpuili paitaansa käsistään pois, mä halasin sitä uudelleen. Vähänkö sen sydän hakkas miljoonaa. Haistoin sen kaulalta CK Onen ja sanoin, että se tuoksui hyvälle ja käänsin sen ympäri. Blondi katto mua suoraan silmiin ja sit se teki alotteen. Se suuteli mua. Eikä tasan tarkkaan ollu eka kerta, ku se jätkä suuteli!

     Vaaputtiin siitä taaksepäin pari askelta kuin ankat ja kaaduttiin päällekäin mun sängylle. Oli pakko lopettaa se suudelma, ku hampaat kalahti ikävästi yhteen kaatumisen aikana.
     "Au, tuli pipi", mä sanoin ja koitin näyttää säälittävälle.
     "Sitten varmaan pitää pussata pipi pois", se sano ja työnsi kielensä mun suuhun.
     Samalla sen toinen käsi tutki mun rintakehää. Luoja, mille se koko juttu tuntu! Tää blondi oli eka, jonka olin tuonu kämpille ilman mitään seksiajatuksia, tai no, ehkä vähän, mutta silti. Ja sitten saanu mulle tällasen kiiman päälle samantien!

     Kauaa ei kestäny ennenku kummaltaki lens viimesetki vaatteet nurkkaan ja pääsin opettaan blondille, mitä isot pojat tekee keskenään. Se oli aika vauhdikas oppimaan ja ei muute jääny yhteen oppituntiin sinä yönä. Mua vaan hieman säälitti kämppisparka, joka aivan varmasti heräs joka kerta kun uus oppitunti alko - ei tullu mieleen siinä vaiheessa olla erityisen hiljaa. Tosin voi olla, että se nukku tulpat korvissa. Ei se ainakaan tullu mitään sanomaan.

osa 9   |   osa 11