Gaydar ja tutustuminen

  • 1 / 3
  • Yksinäine Susi
  • 23.5.2003 14:30
...muttei susiruma :-)
Ennen ruikutusta vähän taustaa.Niin, frendejä on ja ulkonakin käydään. Mutta se yks puuttuu. Kaapissa ollaan melko syvällä. Ulos tullaan kun on se oma vakituinen kultsi kainalos jolle voi sit purkaa maailman pahuutta.

Pari kertaa käyty Leimareissa mut se porukka ei oikein napannu. Siellä ymmärsin ekan kerran tyttärien valituksen ihmisten tuijottelusta baarissa. Olo oli kun lihatiskillä...aivan karsee kuikuilu kun uus naama tuli piireihin.
Joidenkin naamalta melkeen pysty lukeen et "Hei tota mä en oo viel kokeillu".
Ja kun kuikuilijat oli vielä huomattavast itteeni vanhempia ni ei oikeen napannu, eikä erikoisemmin ees imarrellu.

Mä en tykkää määrittää itteeni niin paljon suuntautumiseni kautta kun tuo porukka näyttää tekevän.
No eiköhän tuostakin kokemuksesta joku vedä herneen nekkuun mut sit ite asiaan....

Koululla on ite asiassa aika monta tyyppiä joiden kohdalla mun tutka piippaa....mutta kun ei voi olla varma koska tutkaa ei oo otettu käyttöön tositoimissa. Onko kenelleen käyny sillai et tutka on piipannu kundin kohdalla ja tutustuessa onkin tullu ilmi et kundi hakee "vaan" frendiä?Ja miten usein? Kiinnostukseni kohteet on melko puhtaita naapurinpoikia/miehiä ilman stereotyyppisiä maneereita tai ulkonäköä.
Siis uudet ystävät on tietty tosi jees, mut jos ite tuntee enemmän ni ei se varmaan aluks ainakaan pelitä.

Ja niitä aikaisemminkin muissa threadeis kyseltyi isku/tutustumisreploi ois kiva kuulla? vai onko niitä?
Entä miten on tullu suuntautuneisuus selväks? jotenkin en uskos ekaa "äijä"replaa naisista...

olis kiva kuulla!
  • 2 / 3
  • Flash
  • 23.5.2003 16:18
Puhut koulusta ja "vanhemmista kuikuilijoista", niin että oletan että olet varsin nuori vielä. En ehkä ihan saanut selvää, mitä varsinaisesti haluat tietää mutta...

Jos olet koulussa, niin tutustu ihmeessä kaikkiin ketkä vähänkin kiinnostaa. Eli kun tutka piippaa niin eikun tuttavuutta hieromaan. Koulussa on helppoa ja luontevaa tutustua ihmisiin kun ollaan paljon yhdessä ja samassa veneessä. Ja mitä se haittaa, jos se sun homppelitutkas toimi väärin? Kun asiaa selviää, niin sehän on sitten sillä sipuli, ei siitä mitään vammoja saa. Eipähän tarvi pähkäillä enää.

Leimareista: siellä kiertää pahimmat hyeenat kuten huomasitkin. Mene ihmeessä muihin bileisiin ja kapakoihin mieluummin.

Iskurepliikeistä: en tiedä yhtään, enkä oikein edes ymmärrä mitä niillä tarkoitetaan. Meikäläisen ainoa keskustelun avaus on "moi" ja siitä eteenpäin se on sitten vapaata sävellystä.
  • 3 / 3
  • EvilS.
  • 24.5.2003 10:04
Tuleepa sitä itsellekin aina välillä mieleen kun joku mies, tai nainen, tuijottaa, että toiko haluaa seksiä, hyi! Mutta toisaalta sitä huomaa omankin katseensa välillä lepäävän miellyttävän näköisissä miehissä, tai naisissa, ilman että edes seksiä ajattelee. Sanoisin, että moni vain kiinnittää huomiota uusiin kasvoihin. Ja huomio kestää sitä pidempään, mitä enemmän tuo silmää miellyttää. Onhan se joskus kiusallista, mutta se on ihan tavallista. Kamalaa ja luonnottoman teennäistä on, jos ties mihin kuviteltuun mielen ylemmyyteen ja haaveellisiin käytöstapoihin vedoten kulkee naama peruslukemilla tai vakuuttavalla nutturalla katsomatta mihinkään, iloitsematta mistään. Jees...

Iskurepliikkejä moni miettii päänsä puhki ja kyselee niihin neuvoja, tuloksena vaan aivan kamalaa hermoilua ja säälittävää yrittämisen makuista säheltämistä. Toki sekin saataa huvittavuutensa vuoksi olla puoleensavetävää. Kyse on mielestäni enemmän siitä miten sanoo, kuin mitä sanoo. Kuka muka kieltäytyy tekemästä tuttavuutta vain siksi, että keskustelua yritetään virittää kuluneilla ilmaisuilla...?

Kunhan ei törkeyksiä latele ja on oma itsensä niin pääsee parhaisiin tuloksiin. Teeskentely paljastuu nopeasti. Kaikkia ei tarjolla oleva seura kiinnosta sanoi mitä tahansa ja näytti miltä tahansa. Tai sitten täytyy todella laskelmoida sanansa ja olla kokemusta. Suomeksi sanoa se mitä toinen haluaa kuulla. Mutta sitten ollaan jo ammattiviihdyttäjien alueella ;-) Tyyliin Gabriel tule takaisin...

Jos tutka piippaa kannattaa tehdä itseään tykö. Eipä jää sitten vuosien päästä harmittamaan. Kun ihmisen kanssa juttelee niin aika pian siinä selviää onko kiinnostusta vai ei. Kultaisena sääntönä on, että älä loukkaa ihmistä! Älä tyrkytä, älä vaadi.