Kuka komein vaalipiirissäsi?

  • 1 / 30
  • Komea edustaja
  • 23.2.2003 19:45
Kuka on komein Helsingissä, Uudellamaalla, Pirkanmaalla jne? Voisihan sitä äänestää vaikka ulkonäön perusteella.
  • 5 / 30
  • Public eye
  • 23.2.2003 21:49
Ja äänestämällä "komeaa" Jussi Seppästä varmistat samalla osaltasi, että saman vaalipiirin keskustan ehdokkaat Pekkarinen, Leppänen, Neittaanmäki ja Oinonen, jotka äänestivät kaikki parilakia vastaan, pääsevät uudelleen eduskuntaan.
Järjen käyttö on sallittua jopa homoille...
Jos käyttäisi vähän enemmän järkeä, huomasi että yleistäminen ei ole järkevää. Löytyy keskustastakin kansanedustajat

Isohookana-Asunmaa Tytti
Jäätteenmäki Anneli
Karpela Tanja
Kiviniemi Mari
Komi Katri
Lehtomäki Paula
Puhakka Osmo
Rossi Markku
Vanhanen Matti
Vehviläinen Anu

jotka homojen puolesta äänestivät.

Komeaa ja nuorempaa hakiessasi voi äänestää vaikka Petri P Pentikäistä

http://www.keskusta.fi/keskusta/vaalit/uusimaa/pentikainen?Keskusta_Session=91a00b7c30f642c04471d1c283d76301

Joka selkeästi on "meidän puolella".

Okei no meni vaalipiirit sekaisin jo, mutta vastaavia esimerkkejä löytyy varmasti keski-Suomestakin.
  • 8 / 30
  • Public eye
  • 24.2.2003 11:08
Jonas: Ai PPP "nuorempi" vaihtoehto? 30-vuotias hiphoppari? No, onhan rock'kin jo eläkeikäisten harrastus, joten miksei.
Eivät kuitenkaan uskaltaneet päästää häntä tänään juontamaan Tapiolassa järjestettävää SDP:n ja Keskustan puoluesihteerien vaalikeskustelua muka 'yhteensattuman' vuoksi. Olisi saattanut omankin puolueen puoluesihteerille tulla hankalat oltavat...
Tanja Karpela pääsee kyllä läpi ilman Petrin kautta tulleita tukiääniä. Eipä silti, jos ehdottomasti haluaa kannattaa Keskustaa, PPP on varmasti parhaita vaihtoehtoja siihen.
Osku Pajamäki on ihana! Jos saisin niin ottaisin heti enkä vaihtais. Harmi vaan että mulle väärä puolueesta:(
Tein Keski-Suomen ehdokkaille kyselyn, jossa heitä pyydettiin kertomaan kantansa adoptio-oikeus- ja hedelmöityshoitokysymykseen. Tämän lisäksi kävin ylen vaalikoneesta noukkimassa tietoa suhtautumisesta adoptio-oikeuteen (niiden ehdokkaiden osalta, joilta en saanut vastausta/joilla ei ole e-mailia, ja jotka ovat käyneet vastaamassa ylen vaalikoneeseen).

Kepulaisista 12 (14:sta) vastasi ja ainoastaan Sirpa Pekkarinen kannatti adoptio-oikeutta samaa sukupuolta oleville pareille (mutta ei hyväksynyt hedelmöityshoitoja). Em. Jussi Seppänen vastasi vaalikoneessa adoptiokysymykseen eos. , meiliini hän ei ole vastannut.

Eli jos täällä Keski-Suomessa kepulaista äänestää, voi olla aika varma siitä, että tulee kannatettua ei-niin-homomyönteistä-ehdokasta...

Kyselyn tulokset olisi tarkoitus laittaa Jkl:n Setan nettisivuille vielä tänään, eli sieltä vaan katselemaan sopivaa ehdokasta (jos kriteereiksi riittää kanta adoptio-oikeuteen ja hedelmöityshoitoihin) :)
Public eye
Vaikka sanoin, että Jussi Seppänen on hyvän näköinen se ei tarkoita sitä, että äänestäisin häntä.

Minun ääneni saa Vihreät. Joko Anna-Maija Alarto, Jari Isotalo tai Anssi Lepistö Hämeen vaalipiiristä.
Varsinais-Suomessa Ville Niinistö on varsin lutuinen koiranpentu :-)

http://www.vihrealiitto.fi/niinisto

Kyseinen ehdokas on muuten aivan erinomaisen homomyönteinen, vaikka onkin itse hetero. Ja kyllä, on sukua sille toiselle Niinistölle, vaikka onkin vihreä.
Hiukan asian vierestä, mutta kuitenkin viime eduskunnassakin mukana.

Omat heikkoutensa ja vahvuutensa tunnustaneena voi olla ihan mitä mieltä huvittaa. Ei tarvitse mielistellä ketään, tai no tietysti kuitenkin omaa kultaansa.

Kansanedustajista on meikäläistä on miellyttänyt kristillisdemokraattien nallepojat Kankaanniemi ja Seivästö.
Ensimmäisen kauden kansanedustajana Seivästö oli varsinainen ihanteeni. Kymmenkunta vuotta sitten seurasin eduskunnan täysistunnoissa penikseni pää kosteana varsinkin Seivästöä. Siinä tyylikkäästi pukeutuva (pastori?) kansanedustaja.
Vasta parisuhdelain valmistelun yhteydessä selvisi Seivästön arvot ja ne piirit mitä hänen piti miellyttää.
Markus Drake Helsingistä on komea. Sivuillaan (www.markusdrake.org) sillä on ilmeisesti vähän vanhoja kuvia, mutta nykyään sillä on vähän pidemmät hiukset, jotka se on värjännyt vaaleiksi.

Oraksella oli tosiaan aika hyvännäköisiä kuvia ja onhan se livenäkin aikas makee.

Ja molemmat ajavat mielestäni asiallisia asioita. Vai?
Oras nyt ehkä vielä voisi käydä laatuun, mutta Markus Draken asiallisuudesta voidaan kyllä olla montaa mieltä. Pummilla-ajamiskampanja ja kannabiksen laillistaminen menevät kyllä minulta pahasti yli hilseen. Kannabiksen laillistamisesta voi kai keskustella, mutta pummilla-ajamiseen yllyttäminen on yllyttämistä rikokseen, sitä paitsi se ei ole millään lailla solidaarista rehellisiä ja maksunsa maksavia kanssamatkustajia kohtaan.
Ville Niinistö on kinkku! Helsingistä vihreiden Timo Riitamaa (www.riitamaa.net) on söpö ja cool.
Kyllä alkaa risoa kun lukee noiden ehdokkaiden kotisivuja. Aina ollaan vertaamassa USAn naamavoiteiden (miksei Suomi?) ja köyhien maiden versihuollon kustannuksia keskenään. Luvataan niitä ja näitä, rahaa lisää yliopistoille, oppilaille, terveydenhoitoon (unohtuiko joku ainaisruikuttaja listalta?)

Vaan kukaan ei ole mainostamassa julkishallinnon keventämistä (=verojen radikaalia alennusta). Johtuisiko siitä, että nuo vihreiden ehdokkaat itse tuppaavat olla sillä verotulojen saajapuolella...
njääh, onhan huumeidenkin käyttäminen rikos.. ei tarviis kyllä olla.
Vaasan piiristä viiksifetistien ehdoton valinta on tietysti Sulevihttp://www.sulevi.net. Jos omaa mao-tse-tung asufetistisiä taipumuksia niin valinta on myös Sulevi. Ja mitkä aivot.... siis sekä sisäisesti että ulkoisesti komea. Ja mitkä viikset.
Verotuksen alentamisvaatimukset merkitsevät lisäheikennyksiä terveydenhuoltoon, koulutukseen, julkiseen liikenteen ym. hyvinvointipalvelujen. Kaikkien käytettävissä olevien tutkimusten mukaan suomalaiset ovat noin 80-prosenttisesti hyvinvointivaltion kannalla, joten veronalennusvaatimuksille ei taida olla pohjaa.
Ville Niinistö on niiin hyvän näköinen. :-) Hänellä on todellakin myös arvot kohdallaan.

Kaimuuni
Juha Sahrman, Keskusta Helsinki. Siinä fiksu ja siistinnäkönen jätkä!;)
Ihan komena näköinen mies, (1970), kirjoittanut kylläkin vain magnan paperit lukiosta. NAIMATON (aika vanha naimattomaksi heteroksi....?). Harrastaa RUNOUTTA, koripalloa. Toimii insinöörinä plasmanäyttöjen parissa.

Kysymys kuuluu, miksi jätkä on edelleen naimaton... tuollainen "naapurinpoika" ei kyllä syyttä naimattomana homehtuisi.