Kalifornian homokärpäset

  • 1 / 4
  • Kokuma
  • 20.9.2002 12:31
TÄLLAISEN JUTUN POIMIN TÄMÄN PÄIVÄN ILTA-SANOMISTA:

"Lämmitetyt banaanikärpäset muuttuivat homoseksuaaleiksi

Maailmalla leviää kulovalkean tavoin tiedeuutinen banaanikärpäsistä, jotka lämmittäminen muuttaa homoseksuelleiksi.

Jo entuudestaan tiedettiin poikarakkaudella olevan sijansa myös kärpästen maailmassa, ja että se on siellä perinnöllistä.

Aivotutkija Toshihiro Kitamoto on Kaliforniassa Beckman-instituutissa siirrellyt perinnöllisesti homojen banaanikärpästen geenejä kärpäsestä toiseen.

Kun Kitamoto sitten lämmitti tutkimusryhmäänsä, alkoi 30 asteessa tapahtua: koiraat lähtivät seurailemaan koiraita, koskettelivat toisiaan ja lipoivat halukkaasti sukuelimiä.

Siirtogeeniset koiraskärpäset olivat aivan lätkässä toisiinsa, mutta ei-siirtogeeniset lämmityskin jätti aivan kylmiksi.

Genetiikan dosentti Tapio Heino kehottaa laittamaan jäitä hattuun: lämmittäminen ei muuta normaalien kärpästen sukupuolisia mieltymyksiä suuntaan eikä toiseen."


Mielenkiintoista.
Ihmisiä verrataan taas eläimiin, eli HOMOJA KÄRPÄSIIN.

Pian varmasti syntyy eri puolille länsimaita hoitoloita raskaana oleville naisille, joissa seurataan tarkkojen mittareiden avulla kohdun lämpötilaa, etti syntyvästä vauvasta vain tule HOMOA tai LESBOA.

Hohhoijaa...
  • 2 / 4
  • GT Turbo
  • 20.9.2002 17:00
Joo, saman olen huomannut omasta käyttätymiestäni: Saunan jälkeen haluttaa homostella. Myös monet Itiksen ja muiden uimahallien miehet muuttuvat saunan lämmössä homoiksi.
  • 3 / 4
  • raimo-raivio
  • 24.10.2002 1:03
juu. ei muuta kuin hernettä nenään leikkimielisestä uutisjutusta. mielestäni yhden asian näet liian monimutkaisena. kohtujen tai muiden paikkojen lämpötilaa ei tarvitse kauaa tarkkailla. varmaan jo 10-15 vuoden kuluttua homous pystytään ehkäisemään jo pelkkien dna kartoitusten perusteella. esim. herra x ja rouva z tekevät lapsen. tiedetään että jomman kumman suvussa on homoutta.z ja x kartottavat riskin saada homo lapsi ja miettivät uudestaan, tai,sikiöstä otetaan dna näyte ja suoritetaan abortti tarpeen tullen.
aivan.
kovin julmaahan se varmaankin on mutta päivittäin tehdään abortteja koska joku lapsi on todettu esim. vammaiseksi. kyse on vain siitä tuleeko laki sallimaan homouden tarpeeksi raskauttavaksi syyksi tehdä abortti.
ehkä joskus lähitulevaisuudessa pystytään jopa homous poistamaan sikiöstä niiltä osin kun homous on periytyvää(tuo artikkeli osoitti ainakin kärpästen kohdalla tällaisten taipumusten periytyvän).
kaikesta tästä seuraa että homous saadaan kitkettyä,ellei kokonaan,niin ainakin ratkaisevatsi pois. ehkäpä muutama säilytetään tieteen kannalta mielenkiintoisina yksilöinä ja näyttelyjä varten. niinkuin jurassik parkissa liskot,korkeasaaressa homoja.aika näyttää...