Karvoitus

Saako miehellä/pojalla olla karvoja?
Kysyn koska olen 17v. ja melko karvainen ja on vaikea saada ajeltua karvat esim. pepulta..
Sitten on sellanen sänki takapuolessa, en ainakaan ite tykkää.. mutta minkäs mahdat.

Mielipiteitä??
  • 2 / 24
  • Pikkukarhu X
  • 20.5.2002 20:50
Tottakai miehellä/pojalla saa noita karvoja olla!
Omasta mielestäni karvainen mies on seksikäs..
Olen 20v. ja mulla on karvaiset jalat ja kädet.Tulevaisuudessa saan aika runsaan karvoituksen rintaani. Karvaisuuteni on perinnöllistä ja olen ottanut asiasta selvää kyselemällä omilta vanhemmiltani ja muilta sukulaisiltani.
Pidän karvaisuutta luonnollisena piirteenä, enkä koe tarvetta ajella turkkiani pois..=)
Itsekin tuhersin aikani Mach3:n kanssa, eikä siitä oikein tullut mitään. Sitten kaverini kertoi, että Veetillä asiat hoituu! Eli käyt ostamassa nyt kaupasta Veetiä ja kokeilet sitä (ohjeet pakertissa), toimii takuuvarmasti ja aine näyttää sopivan herkällekin iholle!
"Saako miehellä/pojalla olla karvoja?" Eikös yleensä olla huolestuneita jos niitä karvoja ei ala ilmaantua? Ei pidä katsella liikaa amerkkalaisia pornoelokuvia ;-) Niistä voi saada hieman vääristyneen käsityksen mm keskiverto aikuisen miehen karvapeitteestä tai siis pikemminkin sen vähyydestä.

Enemmän tai vähemmän turhaa touhua. Minusta naaman höyläämisessä on jo ihan riittävästi työtä. Tosiasia on, että jos niitä karvoja on tullakseen niin niitä tulee aina enemmän ja enemmän ja isompia ja isompia. Myös sinne minne niitä ei välttämättä kaipaisi. Käytti sitten höylää tai karvanpoistoainetta niin ne kasvavat kumminkin takaisin. Sitä paitsi tasapitkä sänki näyttää naurettavalta (jos se ei ole naamassa) ja sopii miehen kroppaan yhtä hyvin kuin kokolattiamatto puutarhaan.

Mitä vielä tulee kemikaaleihin, niin jopa eräät partavaahdot voivat ärsytää joillakin ihmisillä ihoa myöskin naamassa, vaikka iho on paksumpaa. Joten kannattaa aina olla varovainen karvanpoistoaineiden ja muiden kemikaalien kanssa ja kokeilla niitä ensin jonnekin vähemmän herkkään paikkaan.
Tämähän on tietenkin lopulta ihan vain makuasia. Joillekin posliini on unelmien täyttymys, ja olkoon sitten niin - mutta ainakin minua semmoisen katseleminen varsinkin Siinä paikassa vain masentaa ja vie halut vieläkin tehokaammin kuin... no siis... siis... tuotanoin... no mitä sitä kiertelemään ja kaartelemaan... kuin... suomeksi sanottuna: vittu!

:-)
Toiset tykkää karvaisesta toiset ei. Siinä vastaus. Jos itse pidät karvaisesta pinnasta todennäköisesti haet sitä kumppaniltasikin ja toisin päin. Itseäni kiehtoo eniten karvainen mies. En tarkoita mitään selkää peittävää vaan rintaa lähinnä. Yks todellinen turn offi on: kauhee puska alaosastossa. Harvalla miehellä on siistiä karvoitusta luonnostaan puhutaan sitten kasvoista, rinnasta tms. Mun mielestä siistitty kroppa on kaunein, eli hajakarvat veke.

Toivottavasti eurooppaan ei ikinä rantaudu jenkkien kauhu karvoja vastaan. Siellä kun rannoilla lähes kaikki (siis miehetkin) on sheivattuja koko kropaltaan.
  • 7 / 24
  • karvainen
  • 23.5.2002 7:55
Tavallaan hyvin masentavaa havaita tämä karvattomuuden ihannointi, mutta ymmärrän sen 100% koska itsekin pidän vähäkarvaisuudesta. Siis säärikarvat on esim. ihan jees.
Mä sen sijaan en ole ollenkaan karvaton, niitä riittää selkäpuolellekin, joskin ei nyt mitään maailmanennätysmäärää.
Näin en haluaisi olevan, mutta minkä sille voi? Täälä puhellaan karvojen ajelemisesta, mutta sängellähän se olisi, ellei kokoajan ajelisi, ja sehän se vasta rumaa olis!
Ei, ei tämä ole kirjoitus tyylillä: mikä neuvoksi, eikä tämä ole edes siksi että yrittäisin muuttaa kenenkään makua, koska eihän sillekään mitään voi.
Ehkä vaan hieman ärsyttää se että jotkut eivät tunnu sietävän ihokarvoja yhtään kehollaan. Mitä jos teillä olisi "syntymälahjana" tälläinen turkki?
Hou hou!

Siis, karvathan on ihan ehdottomasti miehen kehoon kuuluva osta jota ilman mies näyttää lähinnä --- enpäs sanokaan jotta kukaan ei loukkaanu. Karvoitus miehen kehossa ei missään nimessä ole TurnOut, vaan aivan päin vastoin. Henkilökohtaisesti en juurikaan voisi kuvitella olevani karvattoman miehen kanssa - vaikkakin se juttu itse asiassa lähtee muista kuin fyysisistä ominaisuuksista.

En ymmärrä tätä karvattomuuden ihanointia ja karvojen poistamisen ylilyömistä, jossa vedetään suurinpiirtein häpykarvoituskin ensin partakoneella ja poltetaan jäljelle jäänyt sänki Veetillä jotta olisi oikein sileää ja karvatonta. Ei oikein istu minun maailmankatsomukseeni. Mies nyt vaan on tehty karvaiseksi ja sille ei juurikaan muotitrendikoppelot voi mitään. Voihan sitä tietenkin tuhlata 100 euroa viikossa vain karvojen poistoon, mutta mitä järkeä siinä on?

Antakaa karvojen kasvaa - tosin naamakarvoituksen hoitamatta jättäminen antaa epäsiistin kuvan.
Ihmettelen, miksi ihmeessä miehellä ei voisi olla karvoja!
Miksi ihmeessä te edes sekstaatte miehen kanssa? Anteeksi vaan, tällainen kuolaava setä ihmettelee.
Naisilla ei ole karvoja niin paljon kuin miehillä. Miksette harrasta seksiä heidän kanssaan? Voisitte hellästi suudella yleisillä paikoilla pelkäämättä tulla jonkun heteronmäntin sanoillaan loukatuksi. Onhan naisellakin se ruskea reikä kuten miehilläkin. No makuja on monenlaisia.

Kuitenkin pidän siitä että miehellä on kaikki karvat tallella. Tietysti villeimpiä tiheikköjä pitää siistiä.
Mielestäni sänkipartainen mies on suudellessa kuin kuurausharja. Heti kun parta on ajettu sileäksi tai se on kasvanut sopivan pitkäksi on suutelu ihan mukavaa puuhaa. Antakaa karvaiset miehet karvanne olla sellaisina kuin ne olette saaneet. Olkaa ylpeitä että te olette miehiä :- )

Meitä on paljon ”kuolaavia setiä”, jotka pitävät teistäkin. En kuitenkaan itse pidä kovin nuorista. Kuitenkin te nuoremmatkin toivottavasti löydätte sen nallepojan joka teistä pitää intohimoisesti.
Ei hätää! Mä ainakin tykkään, jos varsinkin nuorella pojalla on pepullakin karvoja, joten relax. Itse olen luonnostani aika sileä, joten tykkään aina hiukka karvaisemmista pojista/miehistä.
Kyllä miehellä saa olla karvoja! Turn on = karvaiset käsivarret ja sääret & rintakehä!
Karvaset miehet pistää hormonit liikkeelle :) Ei voi mitään. Etenkin partaiset. Mutta ei mitään "suoraan luonnosta" vaan pikkuisen käsiteltynä.

Vaan se on mistä kukin pitää...

Tuohon karvojenpoistoon sen verran, että en suosittele Veettiä tai muitakaan vastaavia kemiallisia poistoaineita. Vastaavat alkalisuudeltaan konetiskiaineita, voivat aiheuttaa kemiallisia palovammoja ja ihovammoja. Kylmä/kuumavaha tai sitten se Mach3. Jälkimmäiseen sen verran, että vaahtoa tulee käyttää :)
  • 13 / 24
  • Kooma Potilas
  • 25.7.2002 20:12
Muuten karvat on ihan okei, mutta selässä ja pepussa pidän niitä häiritsevinä. Alapäässä kohtuus kaikessa molempiin suuntiin. Muuten saa olla vaikka millainen turkki. Rinta- ja käsivarsikarvat ovat turn on.
Eivät minua muidet karvat haittaa (päinvastoin, ainakin joissain paikoissa). Harmittaa kuitenkin kun omat koivet ovat niin karvaiset, ettei viitsi kävellä shortseissa ulkona. :(
jotkut ttkkää karvasista toiset taas ei..... ei voi määritellä et pitääkö olla karvat vai ei...... jotkut sheivaa ne vois ja jotkut jättää ne..... se on jokaisen oma asia, jota ei kannata hävetä, et onko karvanen vai tykkääkö karvasista.....
Ja musta ei mikään ole seksikkäämpää, kuin katsella karvaisia sääriä.
Älkää nyt hyvät miehet hävetkö omaa karvoitustanne! Minulla oli kerran onni seurustella maailman ihanimman ulkomaalaisen miehen kanssa. Ja UUUUUH miten karvainen hän oli! (on vieläkin). Valitettavasti jouduimme maailman myrskyissä erillemme. Enkä ole vieläkään löytänyt samanmoista karvaturria täältä suomesta, olen jo menettänyt toivoni että edes onkaan... Karvainen mies, trimmattu parta bonuksena, on parasta mitä voi olla! Ahhhh!
Niinpä. Itse kyllä pidän huomattavasti enemmän miehistä, joita ei tarvitse ensin ruveta tutkiskelemaan jonkin eläintieteen oppikirjan kanssa, varmistuakseen ettei kyseessä ole ihmisen sijaan joku karvaisista lähisukulaisistamme eläinmaailmasta.
Karvat on OK,kun ne on trimmattu hyvin.Kainalokarvoja en sieda miehilla,niissa ei ole mitaan kaunista.Ja alapaan villa saa myos olla pois,tai hyvin trimmattu.Jalkoja ja kasivarsia voi myos ajella "millikoneella"vahan siistimmaksi jo on liian epa esteettinen tapaus.
Eikös peppukarvat kerää kikkaroita ja muutenkin on vaikeampi pitää paikat puhtaana, jos on iso pusikko pyyhittävänä?

Ja mielestäni pusikon nuoleminen peppuvaon uumenissa ei ole yhtä mukavaa kuin karamellinsileän pinnan, josta sentäs erottaa hienonhienot muodot ja näkee minne kielensä työntää...
Voi sentään...mä vaikka maksaisin jos saisin karvaisen kropan. Mulle karvoitus on se juttu joka saa mut heti hirmuiseen kiimaan. Mut jokainen kai taaplaa omalla tyylillään.
jos siis karvainen kundi kiihottaa, eikö silloin ole helpointa hakea sellainen? Jos taas kiihottaisi oma karvaisuus, se on pahempi juttu. Mä itse olen karvainen, mutta haluaisin vähäkarvaisen tyypin. Vaan kokemukset ovat osoittaneet että valtaosa ei tosiaankaan tykkää karvoista(liioista), kuten en minäkään.
jep, karvainen ihana kundihan tässä olis hakusessa. Itse olen hyvin vähäkarvainen, mutta haluaisin olla karvainen - ei mua oma karvaisuus varmaankaan sillälailla kiihottais, mutta mulla on tunne että mä tuntisin itseni seksikkäämmäksi jos olis edes vähän kasvustoja. Ei nyt mahdoton apina tarvitsis olla, mutta sopivasti karvainen rinta, vatsa, käsivarret, reidet, sääret, peppu......oih....ihanaa!