SE hyvä koko

Tämä nyt aina kiinnostaa kaikkia, eli galluppi siitä, mikä oikein on se "oikean" kokoinen penis? Mikä liian pieni ja mikä liian suuri?
  • 3 / 16
  • SaintJudy
  • 2.5.2010 21:24
Jos mies on sopivan kokoinen, muu onkin sitten sivuseikka - tai haaste.
  • 4 / 16
  • Tomii191
  • 17.5.2010 22:25
Just, kaikki pitää olla sopusia :D siis pitkä mies, iso pe... pieni mies, pieni pe... mutta ei aina pidä paikkas, joskus oon löytäny pettymyksii :( hah
  • 6 / 16
  • Public eye
  • 10.6.2010 0:08
Niitä senttejä tulee huhujen mukaan erään puhelinoperaattorin asiakkaille, mutta on tilanteita, joissa mittanauha ei ole se ensimmäisenä mieleen tuleva väline... Kyllä se hyvä koko(naisuus) tuntuu ja näkyy jokaiselle ilman mittausoperaatioitakin. Sopiva on makuasia.
Pitkällisen empiirisen kenttähavainnoinnin tuloksena olen päätynyt siihen, että sopiva pituus on raja-arvojen 15,667-18.56 cm ja paksuus välillä 3-4,5 cm välillä. Näillä arvoilla saavutetaan optimaalinen tyydytys niin oraalisen kuin anaalisenkin seksin osa-alueilla. Vaihteluväli syntyy siitä, että erilaiset fyysiset asennot tarvitsevat eri pituisen ja paksuisen elimen. Samoin vaikuttaa huomattavasti elimen omaavan ihmisen ruumiinmuoto ja sen koon suhde elimen kokoon; liian paksu mies ja liian lyhyt elin eivät toimi yhdessä.

Olenkin ajatellut, tuon vaihteluvälin optimaaliseksi hyödyntämiseksi kehittää peniksen sisään asennettavan pituutta ja paksuutta säätelevän hydraulisen laitteen, jotta paras nautinto on saatavissa asetuksia muuttamalla hetkessä.

Niin, ja se mitä siellä elimestä ylöspäin on, heti siinä vatsan, rintojen ja kaulan jälkeen kallon sisässä, ei ole merkityksellistä, jos optimaaliset pituuskriteerit täyttyvät. Joskin pimeässä toisinaan luulee pienempääkin isommaksi.
  • 8 / 16
  • Riquman1990
  • 10.6.2010 10:57
Ihme kysymys. Ei mitään välii kenenkään koolla, ainakaan mulle. Luonne ratkasee.
Jos haluu et mahat ei kosketa ollenkaan niin millaista on naida, jos kundi on jossain metrien päässä. Kyl mä haluun kosketella vartaloa ja tuntea tyypin kropan et niin pitkä ei saa kyllä olla. Ei kyllä mitään monstereita mulle ainakaan. Hirveen näköistä, jos housuissa roikkuu joku kamala jööti velttona ja heiluu sinne tänne. Minkälaiset housut sellaiselle hankkii? Jos on iso, pitää kundinkin olla iso ja lihaksikas eikä mikään käppänä ja pieniperseinen. Liian pieni on taas sellainen et jos joutuu etsimään ja runkkaamaan kahdella sormella etu-ja peukalo.
Juuri itseasiassa luin lehdestä artikkelin tästä aiheesta. Valtaosan miehistä peniksen pituus erektiossa on n. 12,5cm. Vain noin 15% on yli 17,5cm ja 3% yli 20cm. Myös niinsanottujen mikropenisten (eli alle 7,5cm) prosentuaalinen osuus maailman miehistä on vähäinen.
Ei se koko vaan käyttäytyminen.... toisilla miehillä on pieni, mutta hän on täydellinen suihin ottaja, toinen taas osaa sormileikit parhaiten.
Kokemuksella olen huomannut sen, että pieni penis tai "ruma" ulkomuoto antaa innostusta opetella uusia asioita ja tahdon tulla hyväksi sängyssä. Ja siiitä rakastelemisen taidosta osaa varmasti olla moni tyytyväsempi, kuin isosta peniksestä joka ottaa nautinnon yksin itselleen... Toki poikkeuksiakin on :)
Haapaniemen kentällä taannoin nuoruudessa. Kadun alla holvin suojassa. Minua paljon vanhempi mies. Hän otti tekohampaat pois. Jäi mieleen. Ettei vain pimeässä pudota ja hukkaa niitä hampaita.
Plawon avaamaan keskusteluun vastaan, ettei tähän kysymykseen ole koskaan saatu oikeaa vastausta, eikä tulla saamaan. On kysymys mieltymyksistä eri aikakausina.

Katselin viime yönä keskiyön messua edeltänyttä ohjelmaa, joka esitteli maailman pienintä valtiota, Vatikaania ja sen taideaarteita. Homppelitaiteilija Michelangelon maalaamissa Sikstiiniläiskappelin kattokuvajaisissa herrojen varustus on nykykatsannolla esipuberteetin kokoa. Samoin esiteltyjen patsaiden varustus, ellei sitä oltu katkottu vuosisatojen kuluessa.

Kreikan saaristossa palvottiin penistä muinoin. Jättipenikset patsaina ylittävät kaikki tämän nykykauden pornoteollisuuden "saavutukset".

Taisi joku tässä keskustelussa todeta, että koosta viis, vaan mitä sillä vehkeellään tekee ja tietenkin kuinka siihen itse suhtautuu. Kun edelleenkään ei ole keksitty kunnollisia jatkamistekniikoita, niin parasta on keskittyä käyttötekniikkaan ja mieluumminkin kumppanin toiveisiin. ;)
Hmm.. Noh, mielestäni koolla ei niin kamalasti ole väliä. Kyse on enemmänkin siitä, miten sitä käyttää.
Juhani: Kyse on estetiikasta. Puoleen reiteen ulottuvat salamipötkö pilaa kokonaisuuden tasapainon. Puhumattakaan, että M. oli vaikeuksissa jo tuosta määrästä alastomuutta. Kunnon melat olisivat saaneet kardinaalit ihan sekaisin :D