Laukeamisesta

  • 1 / 2
  • vaeltaja2006
  • 11.1.2009 9:48
Murheet ovat monenlaisia. Toinen laukeaa, kun hivenen koskettaa, toinen ei laukea tuntikausiin. Partneri saattaa jo olla ihan läkähtynyt yrityksessäään saada kumppanille orgasmi. Monille homoille seksuaalitapahtuma on mittoja ja määriä. Kuinka pitkä tai paksu? Miten paljon tulee spermaa ja millaisella voimalla se lentää? Kauanko laukemainen kestää? Näillä mittauksilla arvioidaan seksikumppania suhteessa toisiin.Monien mielestä paras orgasmi saadaan itsetyydytyksellä, koska siinä voi kontrollida tuntemuksia lähes loppuun saakka. Ja seksiaktissakin monet haluavat nauttia kumppanista, mutta itse "vetävät käteen". Lääkärihoitaja antaa ohjeita kaikkiin ongelmiin Gayboy-sivustolla. Tässä muutamia näkemyksiä Suomen oloihin sovitettuina.

Mikä on liian varhain, mikä on oikea hetki ja mikä kestää liian kauan? Toisinaan alle kaksiminuuttinen pikapano voi olla hyvinkin tyydyttävää. Ratkaisevaa on, tuleeko siitä hyvä olo vai ei. Syyllisyys liian nopeasta laukemaisesta voi olla ikävä, mutta satunnaisena kontaktina se voi olla paras mahdollinen. Ei tarvitse ähkiä pitkään, vaan voi lähteä kotiin tyttö- tahi poikaystävän luo. Ilotaloissa sitä näkee. Mies menee sisään ja kolmen minuutin päästä jo tulee ulos ja kassalle. Sitten on niitä tapauksia, jotka eivät halua ollenkaan laueta. Halutaan vain muhinoida ja kosketella ilman laukemaista. Maraton-seksiä.

Liian nopeille on paljon hidastusohjeita. Mutta näillä ulkoisilla keinoilla ei saavuteta mitään ihmeitä. Voi vetää kiveksiä alas päin, kun laukeaminen on tuloillaan. Voi painaa kivesten takana alla olevaa aluetta. Tai voi kokeilla kondomia, jossa sisällä on tuntoherkkyyttä vähentävää ainetta.Voi myös yrittää mielikuva-menetelmää, eli alkaa ajatella hyvin arkisia asioita kuten auton viemistä katsastukseen tai jumiutuneen polkupyörälukon avaamista. Tai tädin syntymäpäiviä.

Mielikuvat ovat kuitenkin niitä, joiden harjaannuttamisella saavutetaan tuloksia. Lääkkeet eivät ole ratkaisu. Masennuslääkkeet aiheuttavat helposti kykenemättömyyttä ja silloin kalu ei edes seiso.

Entä ne, joilta ei millään meinaa tulla? Orgasmi on jossain määrin oman kontrollin menettämistä. Viime sekunteina sille ei yleensä voi enää mitään. Mutta vähitellen voi harjaantua senkin tapahtuman hallitsemiseen. Voin päättää, että nyt tulen. Jos partnereiden kemiat eivät sovi yhteen tai on häiriötekijöitä (esim. seksikumppani käyttää samaa parfyymiä kuin ex), laukeamainen voi viivästyä ja silloin auttaa, kun osaa itse kontrolloida.

Entä jo spermaa ei tule - kuiva orgasmi? Yksi syy voi olla, että kumppani vain näyttelee orgasmia. Toinen, että on tullut harrastettua samana päivänä monta kertaa. Ja kolmas, että spermasuihku suuntautuu sisäänpäin. Tällainen voi olla seurauksena esim. liian tiukasta kyrpärenkaasta tai eturauhasoperaatiosta. Joskus kuulee sanottavan, että sisäänpäin on huikeampi kokemuksena kuin ulospäin. Jotkut ovat keksineet menetelmän, jossa tiettyä kohtaa painamalla estetään sperman kulku. Kanava menee tukkoon. Ja sitä pidetään suurenmoisena hekuman huippuna. Sen menetelmän oppii vain harjoittelemalla. Mutta jos sperma katoaa ilman ulkoista syytä, on käytävä lääkärissä.

Uuden ystävän kanssa seksin oppii vähitellen. Monelle eka kerta on surkea. Kiihkoa riittää, mutta stondis katoaa. Ei se mitään. Kerta kerralta se alkaa mennä paremmin ja paremmin. Ja mikä on mukavampaa kuin seksi turvallisissa oloissa kiihottavassa seurassa ilman syyllisyyttä, niin, että voi olla mukana täysillä. Ikävää vain on, että tällaiset aktit arkipäiväistyvät vuosien mittaan ja niistä katoaa kiima.

Ei ole muodikasta puhua määräaikaisista parisuhteista. Esim. ollaan yhdessä 5-10 vuotta, sitten erotaan ja kärsitään eron tuskat ja sitten hankitaan uusi ystävä, uusi kiihko ja uudenlaiset elämänkokemukset. Monet amerikkalaiset filmitähdet ovat tehneet niin. Uudesta ystävästä aina oppii uuden näkökulman maailmaan.

Ihmiset ovat erilaisia.Yhdelle sopii yksi, toiselle toinen, joillekin ei kelpaa mikään.
Orgasmi ilman siemensyöksyä on todellakin mahdollista. Sen oppiminen vaatii paljon harjoittelua, mutta on sen vaivan väärtti. Olen harrastanut masturbointia lapsesta lähtien eli jo silloin, kun en vielä saanut siemensyöksyjä. Muistan kuinka saatoin "vetää käteen" jopa kolme neljä kertaa peräjälkeen. Seksuaalienergiani tuntui olevan ehtymätön. Sitten kun teini-iässä alkoivat siemensyöksyt, päättyi masturbointi aina siemensyöksyn saatuani. Jäin jotenkin kaipaamaan sitä kihelmöivää tunnetta, joka valtasi minut siemensyökyttömän orgasmin saatuani. Luulin, että en enää ikinä kokisi mitään samaa.

Kerran eräällä matkalla ollessani olin ostamassa matkaluettavaa erää lentokentän lehtikioskista. Sattumalta käteeni osui kirja "Multiorgasmic man". Kirjan luettuani, tuntui kuin olisin palannut kotiin. Oli todellakin mahdollista kokea orgasmeja ilman siemensyöksyjä myös aikuisena. Kirja sisältää yksityiskohtaisia ohjeita siitä, miten tuon taidon voi jokainen oppia. Se vaatii tosin aikaa ja kärsivällisyyttä. Toisilla se vie kauemmin, toisilla vähemmän aikaa. Joku varmaankin ajattelee, mitä iloa on spermattomasta orgasmista. Oletko koskaan siemensyöksyn saatuasi tuntenut olosi jotenkin voimattomaksi ja ehkä jopa masentuneeksi. Se johtuu siitä, että siemensyöksy vie valtavan määrän sisäistä energiaasi. Siemensyöksyttömän orgasmin saatuasi tuo energia ei katoa mihinkään, ja siitä syystä erektiosi jatkuu vielä orgasmin jälkeenkin ja voit kokea uuden orgasmin jopa muutaman minuutin kuluttua edellisestä. Nykyään suurin osa orgasmeistani on "kuivia". Toki välillä - noin kerran kuukaudessa - annan myös siemeneni lentää :)