Lahjoittaisitko lapsen?

  • 1 / 2
  • Vappu71
  • 27.2.2008 10:31
Tästä aiheesta on puhuttu tällä foorumilla paljonkin ja me halutaan jatkaa samasta aiheesta...:)
Me olisimme valmiita siihen, että perheeseemme tulisi lapsi. Koti- inaseminaatioon ollaan päädytty, mutta luovuttajaa/ isää onkin sitten vaikeampi hakea. Ollaan tehty kaikki perinteiset kuviot asian tiimoilta, kysytty lähipiiristä ja laitettu ilmoituksia nettiin(jotka on sitten poistettu ylläpidon toimesta, ihan sieltä SETAN sivuiltakin).
Ollaankin nyt vähän hämillään tästä asiasta. Onko tämä ilmoittelu nyt sitten niin tabu aihe netissä ja miksi? Kun pääsisi edes keskustelukontakteihin jonkun kiinnostuneen kanssa. Onko kenelläkään vinkkejä miten tästä oikeen jatkaa... ja mistä löytyisi sellainen foorumi, jossa olisi sitten niiitä mies lukijoitakin?
  • 2 / 2
  • Kake
  • 27.2.2008 14:23
Setafoorumin Pinkki alueella on kyllä sinne 26.2. laitettu viesti otsikolla "Etsintäkuulutuksena MIES!!!". Vaikka otsikko saattaisi viittata seksiseuranhakuun, ei sitä ole sieltä mihinkään poistettu.

Teidän kannattaa liittyä Setafoorumin Rainbow keskustelualueelle (yläreunan linkistä Groups). Siellä on vastaavansisältöisiä miesten ilmoituksia sekä paljon keskustelua kotisimennyksestä. Isyyden tunnustaminen tai tunnustamattomuus ei ole ihan yksinkertainen ja vain vanhempien päätettävissä oleva juttu - kotisiemennyksellä syntyvä lapsi voi myös ryhtyä vaatimaan aikanaan isyyden tunnustamista, vastoin äitiensä tahtoakin. En halua pelotella, kehotan vain ottamaan selvää asioista ja pohtimaan asioita kaikilta kanteilta, jotta kaikki osapuolet tietävät mihin sitoutuvat. Setafoorumin Rainbow alue on siihen oikea paikka. Menestystä hankkeellenne, sieltä ja täältä ranneliikkeestä on löytynyt kontakteja jotka ovat johtaneet sateenkaarivauvojen syntyyn!